Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar;
Uzun süredir ben ve iki arkadaşım galeri uygulamasinda sorun yaşıyoruz. Bir türlü çözümünü bulamadım.
Galeride albümler - tüm fotoğraflara geldiğimde ekteki ekran fotoğraflarında görüldüğü gibi bir fotoğraftan 30 tane görünüyor. Büyük ihtimalle bu yüzden galeride işlem yapmak...
Kullananlar yorum yapabilir mi?
Global romdan farki var mi? Telefonun hızı, sarj süresi değişiyor mu?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 11 global olarak daha çıkmadı. Daha önce hiç kullanmadım ama miui 11 eu rom çıkmış. Yuklemek istersen linkini alta koyuyorum
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/
Merhaba arkadaşlar
Mi 5s bu guncellemeyi alacak mı? Yoksa artık güncelleme desteği bitti mi?
Listede yok ama yine de sormak istedim.
Merhaba arkadaslar,
Telefonum mi 5s ve miui 10 global beta kullanıyorum.
Benim telefonuma miui 11 betasi güncelleme kismina otomatik olarak gelecek mi?
Teşekkürler. Düzeldi.
Ayarlar/uygulamalari yönet kısmında ismi olmayan bir uygulama vardı. Onu kaldırınca düzeldi.
Evet bir apk kurmaya çalıştım. Kurulum oldu ama uygulama görünmedi. Büyük ihtimalle virüstü.
Bunu telefonda nasıl bulabilirim? Uygulamalarda görünmüyor.
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 1 haftadır telefonumda tam sayfa reklamlar çıkıyor. Eskiden miui uygulamalarında çıkan reklamlardan değil. Whatsappda, tapatalkta hatta görüşme yaparken bile bazen ekrana reklam geliyor.
Aşağıda fotoğrafı olan instagramda video izlerken geldi. Ekran tamamen reklam...
Ben iki üç gün önce kendi kullandığım hesapla beta kullanıcı oldum. Ardından google uygulamasi guncellendi ama hala asistan Türkçe olmadı.
Bundan baska yapmam gereken bir şey var mı? Asistan uygulamasini tekrar indirmek veya başka bir şey?
Kullandığım hesapla oldu. Guncellemeyi de yaptım ama Türkçe dil görünmüyor. Beta olduğunuz gibi hemen yüklenmiyor heralde