Macoo kullanıcısının son içeriği

1. Macoo

Yardım Kamera yardımı..

Arkadaşlar kamere uç kısmından darbe aldı fotograf çekmede sıkıntı olmuyor..nasıl yaptırabilirim fiyatı nedir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
  2. Macoo

Haber MIUI 12 güncellemesini hangi Xiaomi telefonlar alacak?

Fiyat/performans oranı yüksek olan Xiaomi telefonların popülaritesi gün geçtikçe artıyor. Türkiye’de de oldukça kullanılan Xiaomi telefonlar için yeni güncelleme olan MIUI 12’yi alacak olanlar listelendi. Xiaomi bir çok telefonuna MIUI 12 güncellemesini sunacak. İşte MIUI 12 güncellemesi alacak...
  3. Macoo

Yardım twrp kuramadım..

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomitool-v2-ile-tum-xiaomi-cihazlara-zahmetsiz-bootloader-unlock-twrp-eu-rom-global-rom-ve-magisk-root-yukleme-resimli-anlatim.45891/ https://forum.miuiturkiye.net/konu/android-10-xiaomi-mi-9-twrp-3-3-1-62-tek-tus-yukleme-araci.54256/...
  4. Macoo

Sohbet Site teması çok güzel olmuş...İyi Seneler

Valla site çok güzel olmuş kış gelmiş :)
  5. Macoo

Haber Motorola Razr 2019 Unboxing ...

Bence güzel bir cihaz küçük boyutlu telefonu özledik siz ne dersiniz...
  6. Macoo

Sohbet Xiaomi Telefon önerisi

Mi 9 clap~~ memnunum pil size yetmeyebilir..sabahtan akşama çıkartıyor..
  7. Macoo

Yardım Mi 9 se imei kayıt hk.

Bu işlemde root yapılıyor..
  8. Macoo

Çözüldü Ekran kontrast ve renkler

ÇÖZÜM okuma modu açıkmış...
  9. Macoo

Çözüldü Ekran kontrast ve renkler

Ekran kontrast ve renkler bölümünde varsayılan -sıcak-soğuk varsayılanda ekran sarımtırak duruyor sizdede öylemi ayrıca kontrast otomatik -artan kontrast-standart ayarlar var müdahale edilmiyor otomatik duruyor.. Bunu manuel ayarlama varmıdır..yuvarlağın için deki noktayı hareket ettirince ekran...
  10. Macoo

Uygulama Mi Relax (Uyku Ses Modları)

clap~~ Eline sağlık
  11. Macoo

Duyuru Forum "Doğrulanmış Üye" Mavi Tik ikonu alma

Geldi...Herşey onaylı ama tık yok :@
  12. Macoo

Soru Mi 9 Kasma Sorunu!

Daha kayıt olmadığından sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..kayıt yapılırken eu rom yüklenecek benim öyle oldu ben öyle kullanıyorum miu 10 da daha 11 geçmedim global iyi duruma gel bi geçerim..
  13. Macoo

Sohbet İnternet Sağlayıcı Firma Tavsiyesi

Uydunet tavsiye varsa oralardaclap~~
Üst Alt