macar kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Mi Max 2 Kapanma Sorunu

4 yıır Max 2 kullanıyorum taş gibi maşaallah batarya dahil 1630262388 ben de 4 yıldır kullanıyorum hiç bir proplemle karşılaşmadım. batarya hala taş gibi maşaallah
  2. M

Sohbet müthiş bir tavsiye..

Bence xiaomi almayın açıklaması çok ağır üstelik kendi formunda. Kimsenin kimseye sorulmadıkça almayın gibi bir açıklama yapması yanlıştır. Formda bakıyorum da... Romu,... Romu falan feşmekanı, onu yükle bunu kaldır. Eee bu Allah yapısı değil kardeşim. Ben 18 aydır max 2 kullanıyorum hiç bir...
  3. M

MIUI 11 Mi Max 2 Global Kararlı V11.0.2.0 NDDMIXM İndirme Bağlantıları

Max 2 miui 10.3.1 karalıdan, 11.0.2.0 kararlı güncelleme aldım. Normal sistem güncelle yolu ile
  4. M

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

20 aydır max 2 kullanıyorum hiç rom mom yüklemedim şimdiye kadar hiç bir sorun olmadı. İpone muhabbeti dir gidiyor. Memnun olmayan arkadaşlar kim tutuyor sizi, afedersiniz bir (eşek) yükü para verin alın İpone kullanın. Ne farkı varsa! Burada xiaomi firmasına nazlanıp durma dememiz gerekiyor...
  5. M

Yardım SIM Kart Etkinleştirilemiyor!

Teşekkür ederim ilginiz için hocam, cihazımı bul açık açık durumda
  6. M

Yardım SIM Kart Etkinleştirilemiyor!

Ne berbat bir uygulama
  7. M

Soru Mi Max 2 Güncelleme

Merhaba Arkadaşlar an itibarı ile miuı 10.2 güncelleme geldi kurdum
  8. M

Soru Mi Max 2 Güncelleme

OTA olanı indirdim zip ten çıkardım. Nasıl kuracağız yardımcı program mı gerekli. Güncelleme sayfası sağ üst köşedeki... Dosya gösterme işleminde kurulum dosyası görülmüyor. Mevcut 9.6.30
  9. M

Soru Mi Max 2 Güncelleme

Merhaba Hangisini kullanacağız OTA mı öbürümü Bilen arkadaşlar bilgilendirirseniz benim gibi bileyenler seviniriz Teşekkürler
  10. M

Soru Mi Max 2 - MiUİ Global 9.6.3.0 sorunları

Merhaba mi phone tester sistem günceleyici indirilmesi hatası veriyor mi max 2 9.6.3.0 da Nasıl çözülğr
  11. M

Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

Teşekkür ederim. Teknoloji sadece gençlere mi! Tüm insanlara. Bizim kuşak tabiri caiz ise 50 li yılların 0 teknolojisinden geliyoruz. Devlet Memurluğunadan (maliye) sonra Halen aktif Mali müşavirlik yapıyorum.
  12. M

Evet, ne den merak ettiniz 1533415437 Evet ama neden merak ettiniz. Sizin bilgileriniz perdeli mi? Benim girmiş olduğum bilgilerim gerçek. Perde arkasına olmayı sevmem.
  13. M

Ben Windows tan geldim tlf nun acemiyim bir şey fark etmedim henüz diyebilirim. Yani aceminin fark edeceği önemli bir şey fark etmedim
  14. M

Merhaba Mi max 2 64gb 9.5.5.0 kararlı da idim. Bu gün 9.6.3.0 diye bir güncelleme geldi.
Üst Alt