Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 yıır Max 2 kullanıyorum taş gibi maşaallah batarya dahil
1630262388
ben de 4 yıldır kullanıyorum hiç bir proplemle karşılaşmadım. batarya hala taş gibi maşaallah
Bence xiaomi almayın açıklaması çok ağır üstelik kendi formunda. Kimsenin kimseye sorulmadıkça almayın gibi bir açıklama yapması yanlıştır. Formda bakıyorum da... Romu,... Romu falan feşmekanı, onu yükle bunu kaldır. Eee bu Allah yapısı değil kardeşim. Ben 18 aydır max 2 kullanıyorum hiç bir...
20 aydır max 2 kullanıyorum hiç rom mom yüklemedim şimdiye kadar hiç bir sorun olmadı.
İpone muhabbeti dir gidiyor. Memnun olmayan arkadaşlar kim tutuyor sizi, afedersiniz bir (eşek) yükü para verin alın İpone kullanın. Ne farkı varsa!
Burada xiaomi firmasına nazlanıp durma dememiz gerekiyor...
OTA olanı indirdim zip ten çıkardım. Nasıl kuracağız yardımcı program mı gerekli. Güncelleme sayfası sağ üst köşedeki... Dosya gösterme işleminde kurulum dosyası görülmüyor. Mevcut 9.6.30
Teşekkür ederim. Teknoloji sadece gençlere mi! Tüm insanlara. Bizim kuşak tabiri caiz ise 50 li yılların 0 teknolojisinden geliyoruz. Devlet Memurluğunadan (maliye) sonra Halen aktif Mali müşavirlik yapıyorum.
Evet, ne den merak ettiniz
1533415437
Evet ama neden merak ettiniz. Sizin bilgileriniz perdeli mi? Benim girmiş olduğum bilgilerim gerçek. Perde arkasına olmayı sevmem.