maates kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Mi 4W telefonum Factory Reset Yaptıktan Sonra MI ekranında Takılı Kaldı

hocam çok teşekkür ederim bayon 'un önerisiyle mi flash'ın 2015 sürümünü indirip denedim başarılı şekilde telefona rom yüklendi, hakkınızı helal edin. 1573415759 Öneriniz için çok teşekkür ederim mi flash 2015 sürümünü yükleyip denedim başarılı şekilde flash işlemini gerçekleştirdi düzeldi...
  2. M

hocam atıyorum sonra başarılı diyor bir saniyeliğine fastboot ekranı kayboluyor telefonda sonra tekrar geliyor kalıyor öyle.
  3. M

çıkan klasör bu zipten,klasörün içinde bunlar var.
  4. M

Bir kere çıkardım winrar ile. İki kere çıkarmamı gerektirecek başka bir zip yok içinde
  5. M

'.Tgz' uzantısı yoktu dosyada ben sonradan ekledim bu yüzden problem olmuş olabilir mi flash'da
  6. M

hocam fastboot ekranında kaldı 30 dk kadar ben de power tuşuna bastım kapandı tekrar açmak için power tuşuna bastığımda mi ekranı geliyor ardından kapanıyor.
  7. M

böyle bir hata alıyorum 1573397366 Böyle bir hata verdi program 1573398995 hocam alttaki clean all butonuna tıklayınca flashlama işlemini yaptı şimdi ne yapmam gerekiyor?
  8. M

hocam stock romu nereden indirebilirim?
  9. M

Herkese merhabalar, dün mi 4w telefonuma(V6.5 ile başlayan bir sürümdü yanılmıyorsam) rom atmak için miui sitesinden global_v9.5.7.0 sürümünü indirdim ve download klasöründen ana klasöre taşıdım yükseltici uygulamasından paketi seç seçeneğini kullanarak güncellemeyi başlattım sanırım yüzde 50...
Üst Alt