Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
süre verdiğinde ben kartımı çikartıp baska telefona taksam. yada telefonu boşta kullansam veyahut baska bir kart takıp süre bitimni bu saydıklarımdan bi şekilde beklesem olur mu Ayrıca Botloder kilidi acıldıktan sonra aynı taktıgım sim kartı mı kullanabilirim başka sim kart kullanamam mı...
arkdaslar bu telefon için orjinal 8.1 rom arıyorum. oyle uzmanlık gerektıren işlerle ugraşmadan sadece power ve ses acma tusuna basdıkdan sonra sd cart update yazan kısmı secerek yuklemek ıstıyorum. huawei telefonumda boyle bır secenek vardı ama. A2 de hem 8.1 rom bulamadım hemde kilidi acıp...
arkadaşlar bu telefonu ilk aldığımda kamerası güzel resimler çekerken, her güncelleme ile berbat hale geldi. hele gece çekimleri iyice kumlanma ya basladı eski telefonumu arar oldum. bunu ilk 8 rom una getirebilir miyiz. Yada ben kamera konusunda yanılıyor muyum