m_mulayim kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Arka Kamera Netleme Problemi

aynı sorunu garantiden kamerayı degştirerek kurtuldum
  2. M

Yardım Ekran Parlaklığı Sorunu

android 9 un mayıs guncellemesıne geri dönün
  3. M

Rehber Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

imei sorun olsa eski imeisine döner sizinkide zaten eski yeni diye birşey yok.
  4. M

Rehber Redmi Note 9 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

yok bilgisayara baglı kalmasına gerek yok
  5. M

süre verdiğinde ben kartımı çikartıp baska telefona taksam. yada telefonu boşta kullansam veyahut baska bir kart takıp süre bitimni bu saydıklarımdan bi şekilde beklesem olur mu Ayrıca Botloder kilidi acıldıktan sonra aynı taktıgım sim kartı mı kullanabilirim başka sim kart kullanamam mı...
  6. M

Rom Mİ A2 - Tüm Araçlar, Stok ve Custom Romlar 18.05.2020 ***

arkdaslar bu telefon için orjinal 8.1 rom arıyorum. oyle uzmanlık gerektıren işlerle ugraşmadan sadece power ve ses acma tusuna basdıkdan sonra sd cart update yazan kısmı secerek yuklemek ıstıyorum. huawei telefonumda boyle bır secenek vardı ama. A2 de hem 8.1 rom bulamadım hemde kilidi acıp...
  7. M

Rom Android 10 Geldi! -- Mi A2 Global Kararlı Rom V11.0.4.0.QDIMIXM

ikinci kullanıcıda silinmiş artık
  8. M

Yardım MİA2 kamera sorunu

bankacılık işlemleri yaptıgımdan rootlu cihaz kullanmak istemiyorum. orjinal 8.1 e dönebilsek keşke.....
  9. M

Yardım MİA2 kamera sorunu

arkadaşlar bu telefonu ilk aldığımda kamerası güzel resimler çekerken, her güncelleme ile berbat hale geldi. hele gece çekimleri iyice kumlanma ya basladı eski telefonumu arar oldum. bunu ilk 8 rom una getirebilir miyiz. Yada ben kamera konusunda yanılıyor muyum
  10. M

Haber Mi A2 Nisan 2019 Güncellemesi

sarj berbat oldü
Üst Alt