Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RE: [PORT][4.4.2] [MIUI V6 - 5.5.27] GM Discovery 4-16Gb %99 TÜRKÇE
krulum sonrası işlemleri her format sonrası yapıyorum. ama batarya bitince ve cihaz kapanınca bu sorun olusuyor. kendim kapatıp açtığımda olmuyor
Rehber inceledim. Değişen birşey olmadı. "O" harfinden aşağı inmiyor. Manual olarak alanı inebiliyorum
Arkadaşlar bu sorular sadece bende mi oluyor? Baska kimsede böyle sorunlar olmadı mı?
sw33tking
rom çok guzel ve akıcı olmuş fakat birkaç sorunum var.whapsapptan Video gönderemiyorum. Cihaz Donup beyaz ekran geliyor. Bide rehberde sag tarafta harf seçme kısmında o harfinden sonra harf secemiyorum. V harfine...
RE: [PORT][4.4.2] [MIUI V6 - 5.4.9] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking
arkdaşlar ota güncellemesini yükledikten sonra güncellem uyarısı verdi ve otoamatik indirmeye başladı. normal bi durum mu? güncellemeyi yapayım mı?
RE: [PORT][4.4.2] [MIUI V6 - 5.4.5] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking
[font='Open Sans', sans-serif][color=#4f1700]sw33tking Emeğinize sağlık. rom çok akıcı ve güzel olmuş. kullanırken fark ettiğim bir kaç durumu paylaşmak istiyorum.
[font='Open Sans', sans-serif][color=#4f1700]1-...
Cvp: GM DİSCOVERY 4.4.19+4.4.20+4.6.2 MİUİ V5 ROM % 99 TÜRKÇE
arkadaşlar yardım edin, rom u kurdum sorunsuz çalıştı fakat sistem güncellemesini yapınca telefon açılmadı. cwm açılıyor fakat bu romu kuruyorum telefon açılmıyor.