m74bsk kullanıcısının son içeriği

1. m74bsk

HyperOS 5G

redmi note 13 pro plus
  2. m74bsk

Soru Hyperos 3 güncellemesi redmi note 13 pro plus

Sizinki TR cihaz ztn sorun çıkmaz hocam bizimki yd olduğu için içinde fake rom bulundugu için sorun yaratıyor
  3. m74bsk

Hangi cihaz bide hangu sürüme guncellediniz
  4. m74bsk

Yurt dışı cihaz mi
  5. m74bsk

Cihazım yd redmi note 13 pro plus şu an hyperos2.0.9 da ilk olarak hyperos 3.0.2 geldi yaptığımda hata verip restard yaptı ve hyperos 2 ye geri döndü o zamanda cihaz yazılımsal hatalar vermeye başladı şimdi hyperos 3.0.3 geldi yapsam gene hatayı alır mıyım?
  6. m74bsk

Yardım İzin yöneticisi sürekli durduruluyor hatası

Hocam cihaz yd IMEI gidmezmi ?
  7. m74bsk

Redmi note 13 pro plus hyperos 3 guncellmesi sonrasi hata

Hyperos3 güncellemsj sonrasi hata alıp tekrar hyperos 2 ye dönünce çoğu uygulamada böyle hata almaya başladım lütfen yardım edin
  8. m74bsk

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Bendede aynı sorun oldu hocam sade bi sekilde nasıl duzeltebilecegimi anlatırsanız sevinirim
  9. m74bsk

Yardım İzin yöneticisi sürekli durduruluyor hatası

Çoğu uygulamaya girişte böyle hata alıyorum nasıl çözebilirim?
  10. m74bsk

Soru iPad

Beyler iPad'i ios 26 a güncelledikten sonra böyle bı bildirim verdi notlar kisminda nasıl düzeltilir veya çözümü nedir
  11. m74bsk

Soru Xioami telefon mu almalıyım iphone mu?

iPhone alacaksan bile düz seri alma en düşük pro serisi al en azından 120 Hz ekran olsun
  12. m74bsk

Çözüldü Global romdan fake Rom a düşme

Yok biliyorum onları şu bazı hyperos 3 dosyaları indiriliyor onlardan bahsediyordum 1768828105 Güncelleme veriyor ama ?
  13. m74bsk

Başka hyperos 3 güncellemesi verdi ama hata yedikten sonra güncelleme göstermedi daha yani guncelleme desteği bitti fake romda peki şu dynamik island özelliğini nasıl ekleyebilirim
  14. m74bsk

Selamın aleyküm öncelikle arkadaşlar cihazım redmi note 13 pro plus 1 sene önce fln IMEI attım dirençsiz ve hyperos 1 den hyperos 2.0.9 a kadar güncellendim taki dün hyperos 3 guncellmesi gelene dek en çok beklediğim güncellemede buydu Guncellerken 2 3 kere reset atıp tekrar eski sürümde...
Üst Alt