M.nacakk kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Rom Sonrası MIUI Ekranında Kalma

10 dakika kadar beklediniz mi ? ilk açılışlar uzun sürebiliyor.
  2. M

Yardım Stabil MİUİ Custom ROM Arıyorum.

Özelden pm attım ama görmediniz sanırım . :) yükleyeceğim akşam attığınız linki performansı hoşuma gitmesse başka rom bakarım artık
  3. M

tamamdır sizin romu kurayım o zaman inşallah iş görür oda çok takılıyor saçma sapan 710 işlemcili mi8se çok hızlıydı 720 var bunda ama kötü maalesef. sanırım yazılımsal.
  4. M

ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM! :) 1615210609 9S İÇİN Mİ BU ? 1615210610 9S İÇİN Mİ BU ?
  5. M

BL kilidi açık imei kayıtlı ama sanırım imei gitmez bu arada attığınız link mi8se yazıyor xiaomi 9s kullanıyorum ben 4/64
  6. M

Tamam sd kart ile yedek alayım Birde curtana_V12.0.1.0.QJWINXM_V2_stable_10.0.zip bu romu buldum bu iyimidir ? sizin dediğinizi göremedim
  7. M

Hocam orjinal romu yedek alıp dönmemiz mümkün mü ? birde uygulamaları xiaomi hesabımdan mı yedekliyorum
  8. M

Arkadaşlar ben stabil rom arıyorum kasmasın donmasın hızlı olsun yeter Bu konularda yeniyim rom önerecek arkadaş linkiyle birlikte atarsa çok sevinirim Kurtarın beni bu kasan telefondan bl kilidim açık ancak recovery yok
  9. M

MIUI 12 Redmi Note 9S - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJWMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar 9S kullanıyorum hiç stabil değil kasma donma bile yaşıyorum 4/64 modeli Önereceğiniz rom bumudur? Stabil bir rom arıyorum
Üst Alt