Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi RedMi Note 10 Pro (sweet) bir cihazımız var. Daha önceden imei repair işlemi yapılmış. Eşim kullanıyordu. Sanırım yanlışlıkla güncelleme yapmış ve recovery ekranına sürekli gelince menüleri kurcalayıp format atmış. Cihaz açılmıyordu. Ben modem dosyası atıp açtım fakat format attığı için...
hocam buradaki bilgilere bakarak orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Şuan taktığınız kulaklık orijinal. Üstteki koduna bakarak Airdots S olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Vendor kısmında Dongguan Liesheng tarafından üretildiği yazıyor. Bu Airdots S'in üreticisi olan firmadır. Bu kulaklık...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pzolee.bluetoothscanner
şu uygulamayı indir. buradaki vendor vs. bölümlerini yaz. satıcı hepsiburada değilse sahte olma ihtimali çok yüksek.
Ne amaçla almak istediğine bağlı bence. Bu tür kulaklıklarda telefon görüşmeleri sıkıntılı oluyor. Mikrofon sesinin zayıf olduğunu düşünüyorum. Sadece müzik dinlemek, içerik tüketmek amacıyla alıyorsanız ve fazla bir beklentiniz yoksa işini görecektir.
RevOS kurdum bugün. Daha akıcı bir deneyim sunuyor şuan. İçeriği şişirilmemiş. MIUI 12 olması çok iyi. İlk defa kullanıyorum MIUI 12'yi. Yaklaşık 1 ay kadar önce Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic almıştım. Telefonuma tanıtamamıştım Mi Ai ile. Şuan denedim gene tanımadı fakat kulaklığın kutusunu...
Bootloader kilidini açtım. Twrp'yi yükledim. Cihazı rootladım. Rom aşamasına geldim fakat EU rom Mi 6 için beta sürecinde ve kullanan arkadaşlar pek memnun kalmadığı için onu indirmedim. Stabil ve güzel bir alternatif var mı?
AdeLa Çveneburi cagrialaf
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Global MIUI sürümünden, custom romlara geçince özellik, fonksiyon ve uygulama anlamında kazancım veya kayıplarım olur mu? Sizler hangi romları kullanıyorsunuz ve bana hangi romları tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıldır Xiaomi Mi 6 6/64GB modelini kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir custom rom yüklemesi yapmadım. Rootlamadım. Orijinal olarak şuan MIUI 11.0.6.0 sürümünü kullanıyorum. Cihazımla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Çalışmayan hiçbir özelliği vs. yok. Kronik ahize...