m.menguc kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım IMEI Unkown Hatası, Orijinale Nasıl Dönerim?

kendim imei repair işlemi yapıyorum fakat cihaz içerisinde imei olmadığından sanırım qcn builder ile işlem yapamıyorum. yapsam da cihaza atamıyorum.
  2. M

Yardım IMEI Unkown Hatası, Orijinale Nasıl Dönerim?

Xiaomi RedMi Note 10 Pro (sweet) bir cihazımız var. Daha önceden imei repair işlemi yapılmış. Eşim kullanıyordu. Sanırım yanlışlıkla güncelleme yapmış ve recovery ekranına sürekli gelince menüleri kurcalayıp format atmış. Cihaz açılmıyordu. Ben modem dosyası atıp açtım fakat format attığı için...
  3. M

Yardım Telefon Fatboot modda iken PC görmüyor

driverlarını kurmamışsınızdır. chimera ile driverları kurun. veya kullandığınız kabloyu ve portu da değiştirmeniz gerekebilir.
  4. M

Yardım Mi air2 se orjinal olup olmadığı?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pzolee.bluetoothscanner&hl=tr&gl=US bununla kulaklığın bilgilerini incele. codeclerden, vendordan anlarsın çakma olup olmadığını.
  5. M

Yardım Airdots Pro 2 orjinal olduğunu nasıl anlarım?

Hocam cihaz eline geçtiyse aynı programla özelliklerini aç buraya at. Bak battery level yazısının üstünde yazıyor Vendor diye.
  6. M

Attığınız resimde yazıyor.
  7. M

hocam buradaki bilgilere bakarak orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Şuan taktığınız kulaklık orijinal. Üstteki koduna bakarak Airdots S olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Vendor kısmında Dongguan Liesheng tarafından üretildiği yazıyor. Bu Airdots S'in üreticisi olan firmadır. Bu kulaklık...
  8. M

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pzolee.bluetoothscanner şu uygulamayı indir. buradaki vendor vs. bölümlerini yaz. satıcı hepsiburada değilse sahte olma ihtimali çok yüksek.
  9. M

Soru Earbuds 2 nasıl bir kulaklık

Ne amaçla almak istediğine bağlı bence. Bu tür kulaklıklarda telefon görüşmeleri sıkıntılı oluyor. Mikrofon sesinin zayıf olduğunu düşünüyorum. Sadece müzik dinlemek, içerik tüketmek amacıyla alıyorsanız ve fazla bir beklentiniz yoksa işini görecektir.
  10. M

Yardım Rom Yüklemeyi Hiç Bilmeyen Biri İçin Tavsiyeleriniz Nedir?

RevOS kurdum bugün. Daha akıcı bir deneyim sunuyor şuan. İçeriği şişirilmemiş. MIUI 12 olması çok iyi. İlk defa kullanıyorum MIUI 12'yi. Yaklaşık 1 ay kadar önce Xiaomi Mi True Wireless 2 Basic almıştım. Telefonuma tanıtamamıştım Mi Ai ile. Şuan denedim gene tanımadı fakat kulaklığın kutusunu...
  11. M

Bootloader kilidini açtım. Twrp'yi yükledim. Cihazı rootladım. Rom aşamasına geldim fakat EU rom Mi 6 için beta sürecinde ve kullanan arkadaşlar pek memnun kalmadığı için onu indirmedim. Stabil ve güzel bir alternatif var mı?
  12. M

Çok teşekkürler. Tam ihtiyacım olan cevabı aldım şuan. Verilerimi yedekledikten sonra hemen deneyeceğim. Teşekkürler.
  13. M

AdeLa Çveneburi cagrialaf Yorumlarınız için teşekkür ederim. Global MIUI sürümünden, custom romlara geçince özellik, fonksiyon ve uygulama anlamında kazancım veya kayıplarım olur mu? Sizler hangi romları kullanıyorsunuz ve bana hangi romları tavsiye edersiniz?
  14. M

Ben de aynı fikirdeyim. Adım adım her şeyi öğrenip öyle yaparım ya da yapmam.
  15. M

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 yıldır Xiaomi Mi 6 6/64GB modelini kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir custom rom yüklemesi yapmadım. Rootlamadım. Orijinal olarak şuan MIUI 11.0.6.0 sürümünü kullanıyorum. Cihazımla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Çalışmayan hiçbir özelliği vs. yok. Kronik ahize...
Üst Alt