M.E.Y kullanıcısının son içeriği

1. M

Yardım Redmi Not 8 Rom?

Herkese merhabalar rn8 kullanıyorum miui11 fakat 12 ye geçmek istiyorum en stabil rom hangisidir pili biraz iyi gitse çok güzel olur.
  2. M

Yardım Mi Room Bluetooth Açılmıyor

Merhabalar mi Room 20.3.26 sürümünü kullanıyorum önceden sorun yoktu sanki fakat son zamanlarda Bluetooth açılmıyor dili ingilizce yaptım gene aynı
  3. M

Yardım Haylou solar ls 05 hava durumu

Merhabalar hava durumu guncellenmiyor çözümünü bilen varmı acaba
  4. M

Soru WhatsApp Gizlilik Onayı

Merhabalar size geldi mi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz siz onay verdiniz mi
  5. M

Çözüldü Tema Görünmüyor

Temayı indiriyorum fakat içeri aktar bölümüne girdiğimde temayı bulamıyorum çıkmıyor.
  6. M

Sohbet Pardus

Herkese merhabalar biliyorsunuz yerli işletim sistemimiz pardusu kullanan varmı deneyimleri nelerdir tavsiye eder mi acaba.
  7. M

Not 8 Rom Önerisi

Herkese merhaba güzel çok fazla hata olmayan ama pili iyi giden miui12 rom öneriniz varmıdır MIUI istiyorum eu 20.11.25 kullanıyorum Bluetooth sürekli kendiliğinden açılıyor.
  8. M

Çözüldü Rom sonrası Twrp sifreleniyor

Merhabalar her rom attıktan sonra temiz kurulum ile geçiyorum Twrp sifreleniyor orange ye geçtim oda sifreleniyor neden acaba
  9. M

Yardım Haylou Akıllı Saat Kullananlar

Merhabalar haylou solar ls 05 aldım kalp ritmi açıkken sürekli hiç durmadan ölçüyor bu normal mi belirli aralıklarlarda ölcmesi gerekmiyor mu
  10. M

Çözüldü Battery Charge Limit?

Merhabalar programı kullanan varsa işaretledigim alan tam olarak ne işe yarıyor kaç yapmak mantıklıdır.
  11. M

Yardım Resimler Galeride Çıkmıyor

Merhaba temiz kurulum ile eu 20.11.25 e geçtim fakat camera ve wp deki reismler hariç diğer klasör olarak attığım resimler Galeride görünmüyor
  12. M

Yardım Sürüm Düşürme

Herkese merhaba eu beta son sürüm kullanıyorum fakat miroom 20.3.26 ya geçmek istiyorum hem versiyon hem android düşeceği için ne yapmam gerekiyor?
  13. M

Rehber Redmi Not 8 Ryzen Kernel/A10

Özellikle pil süresi istiyorsanız mutlaka kullanmanızı öneririm. Kendimde kullanıyorum. Ekran Görüntüleri: Kurulumu: Ryzen Kernel bu siteden cihazınıza uygun Kernel dosyasını indirin. Twrp ekranına girin. Mutlaka Backup/Yedekle Bölümünden Boot ve Dtbo Yedek Alın herhangi bir aksilikten bu...
  14. M

Sohbet Herkese Merhabalar

Merhabalar aranıza yeni katıldım rn8 kullanıyorum Adana'da oturuyorum Adana ile ilgili sorular varsa alabilirim :D zamanla İnşallah güzel işler yapmak dileğiyle.
Üst Alt