Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta belirttiğim gibi cihaz amcamın kendisi hyperos geçmiş sorunlu ve yavaş olduğunu söylüyor. Bu cihaz için en stabil sürüm hangisi söylerseniz çok makbule geçer.
android 13 filan da olabilir yeter ki cihaz hızlı ve sorunsuz çalışsın.
Birde bu cihaz türkiye den alınma garantisi var yani...
instagram+youtube bazen de film izlemek dışında telefonda çok fazla bir şey yapmıyorum. Oyun filan oynamıyorum diyecek kadar az oynarım.
Telefondan bekletilerim batarya uzun süresi dayanması ve sosyal medya uygulamalarında hızlı olsun kasmasın çok.
Arkadaşlar Redmi note 8 cihaza dotos rom(Aosp rom) kurmak istiyorum cihaz 3/32gb olduğu için miui ile çok kasıyor.
Bu rom veya sizin önereceğiniz rom nasıl kurarım bununla ilgili bilgi verebilir misiniz. (video veya forumda konu olabilir.)
En güncel twrp hangisi anlamadım Orangefox mu kuracam...
Arkadaşlar amcamın redmi note 8 cihazı aşırı derecede yavaşladı hard reset attığım halde sorun düzelmedi. Cihaz herhangi bir darbe almadı yaklaşık 1 ay kadar küçük kuzenim kullandı. Sürekli oyun yükleyip sildi. Cihazın hafızası zaten 32 gb.
Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok...
Telefon box ile imei attırdım. bugün sistem çöktüğü için miui 12.5 global sürüm atmak zorunda kaldım. Cihazım imei gitmedi duruyor root gitti sadece. Şimdi ben güncelleme yapsam imei gider mi.
Öncelikle arkadaşlar forumda bu konuda bilgiler mevcut ama yaklaşık 1 sene öncesine ait bende güncel ve en doğru şekilde nasıl yapabilirim bunu öğrenmek için bu konuyu açtım.
Telefonum bootloader kilidini dün açtım. Twrp yüklümü bilmiyorum.
Sorunum bootloader kilidini açtığım için google play...
Xiaomi mi 8 telefonum durduk yere kendi kendi şebeke gidiyor mobil veri çalışmıyor arama yapmıyor birisi beni aradığında ulaşılmıyor. 2-3 kere yeniden başlattığım zaman sorun düzeliyor belirli bir süre sonra tekrar yapıyor.
Bu sorun için bir telefoncuya verdim. Kendisi ürün yazılımında bir...