Lyviq kullanıcısının son içeriği

1. Lyviq

Çözüldü Güncelleme sonrası bulanık arka plan

Merhaba, az önce güncelleme yaptım ve videoda ki gibi kilit ekranından desene geldiğimde arka plan bulanıklaşıyor. Aynı şekilde ana menüde bildirim çubuğunu kaydırdığımda arka plan bulanıklaşıyor. Önceden yoktu, bunu kapatma yolu var mı? Kilit ekranında video almıyormuş, google den bulduğum bir...
  2. Lyviq

Yardım Depolama daki Yer Kaplayan Diğer Dosyası

Merhaba. diğer kısmını kaç site, uygulama yüklediysem açamadım ve silemedim. Bunun içini niye açamıyorum, çok saçma değil mi? Tüm telefonlarda böyle mi yoksa güncellemeden dolayı mı? Bu diğer kısmını açma yöntemi yok mu? 1623710797
  3. Lyviq

Yardım Galeri albümlerde oluşan fazla klasörler

Bir yerden bir şeyler indirdiğimde face, messenger, snaptube, whatsapp hatta telefondan ekran kaydı alınca bile, daha fazla albüm kısmında ayrı ayrı klasörler oluşuyor, videodaki gibi. Bunu nasıl kapatabilirim? Çoğu telefonlarda ki gibi videolar da, fotoğraflar da sadece üstteki gördüğünüz...
  4. Lyviq

Çözüldü Uygulama penceresindeki kilit nedir?

Merhaba, bu kilit simgesini kilitliyorum herhangi bir şey olmuyor, tam olarak nedir bu acaba?
  5. Lyviq

Yardım Sim Kart Kaydetme Seçeneği Yok

Merhaba. Telefonum redmi 9 Fabrika ayarlarına döndürmeden önce vardı fakat şimdi yok. Nasıl çözeceğim, nerden aktif edebilirim simi? 1617382445 Başka hesap ekle diyorum Google ve Mi Hesabı çıkıyor
  6. Lyviq

Soru Redmi 9 Nasıl Sarj Edilmeli?

Merhabalar, redmi 9 yeni aldım sayılır nasıl sarj etmeliyim uzun ömür için? Yani sarj kaçta iken takmalıyım, kaçın altına düşerse sıkıntı olur? Şuanlık %30 olduğunda takıyorum 100 olunca çıkarıyorum
  7. Lyviq

Yardım Redmi 9 Kilit Deseni Titremesi

Merhaba. Dün redmi 9 aldım. Kilit ekranına desen koydum yanlış yaptığım zaman bir titreme oluyor, bunu kapatmanın bir yolu var mı? Nerdeyse her ayara baktım bulamadım. Titreşim modunda değilkende bunu yapıyor 1615131440 Parmak izi yanlış oluncada bir titreme oluyor
Üst Alt