lyolcul kullanıcısının son içeriği

1. lyolcul

Yardım Ekran Küçültme Sorunu

Navigasyon barında parmağımı gezdirerek ekranı küçük hale getiriyordum. Yine küçülüyor ama yarım ekran oluyor. Şekil 1 deki gibiydi önceden, şimdi şekil 2 deki gibi oluyor. Nasıl şekil 1 deki gibi yapabilirim.
  2. lyolcul

Sohbet Yarım Kira Ödemesi Hakkında

Arkadaşlar bişey danışacağım. Kirada oturduğum evden başka bi eve yine kiraya çıkacağım. Eski ev sahibim evi kesinlikle satmayacağım demesine rağmen 2 yıl sonra satacağım demeye başladı. Ben de bir kaç hafta önce 1 Temmuzda evden çıkacağımı söyledim kendisine. Kira ödemesini 15'inden 15'ine...
  3. lyolcul

Yardım EFS Silinde Yedek var ama geri yüklenmiyor. Yardım Lütfen.

Arkadaşla imei repair işlemi yaparken nerde hata yaptığımı anlamadım. şimdi efs restore de yapılmıyor. twrp ile aldığım yedeği geri yüklemeye çalıştığım zaman "Error opening: "no souch file or directory" diye uyarı çıkıyor. şebeke yok,wifi yok. Yardım edebilir misiniz.
  4. lyolcul

Yardım Poco X3 Hindistan Cihazı ve X3 NFC Yazılım Farkı Hakkında.

Selamun aleyküm arkadaşlar. Bugün aldım cihazı. 6 gb ram ve 128 gb depolama alanı mevcut. MIUI Sürümü : 12.0.9 yazıyor. Cijaz yurt dışı. Pandemi sebebiyle 1 yıl kayıt süresi tanınmış. Merak ettiğim konu şu; Bu başlık altında X3 NFC ve X3 aynı konularda geçiyor. X3 NFC için olan romlar aynı...
Üst Alt