Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Navigasyon barında parmağımı gezdirerek ekranı küçük hale getiriyordum. Yine küçülüyor ama yarım ekran oluyor. Şekil 1 deki gibiydi önceden, şimdi şekil 2 deki gibi oluyor. Nasıl şekil 1 deki gibi yapabilirim.
Bağlantıları açarken üç nokta ile görünen yer açılmıyor. Oradan zoom uygulamasını seçeceğim mesela ama tıkladığım zaman kafasına göre bi Mozilla açıyor, bı Chrome açıyor. 3 nokta olan kısma giriş yapamıyorum. Var mıdır bı çözümü.
Arkadaşlar bişey danışacağım. Kirada oturduğum evden başka bi eve yine kiraya çıkacağım. Eski ev sahibim evi kesinlikle satmayacağım demesine rağmen 2 yıl sonra satacağım demeye başladı. Ben de bir kaç hafta önce 1 Temmuzda evden çıkacağımı söyledim kendisine.
Kira ödemesini 15'inden 15'ine...
Bende de bl kilidi açık ama banka uygulamaları ile ilgili hiç bir uyarı almıyorum. Root yok ama.
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Poco X3. Pil kullanımı için yazıyorum. 80 dakikalık zoom kullanımı sonunda %10 pil tüketimi oldu. Gayet tatmin edici.
NFC olmayan X3 için.
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi