lyldz kullanıcısının son içeriği

1. lyldz

Rom Mi Max 3 Global Kararlı MIUI V10.3.1.0 PEDMIXM [ Android 9/PIE ] İndirme bağlantısı

aynen güncelleme geldi teşekkürler hocam resimler için
  2. lyldz

Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

hocam teşekkür ediyorum kılıf öneriniz var mıdır?:)
  3. lyldz

Yardım Mi Max 3 Global Romdan Developer Roma Geçiş

2 günlük Xiaomi Mi max 3 sahibiyim.uzun süre ardın xiaomi ile yeniden aranıza katıldım.en son redmi note 2 de kaldığım için çok fazla şey kaçırdığımı farkettim. sorum basit aslında eskiden lobal developer geçişi baitken şu anda da hala aynı mı? mi max 3 için global romdayım haftalık developer...
  4. lyldz

Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

bende bugun mi max 3 siparişi vererek aranıza katıldım.alır almaz yapmam gereken şeyler var mıdır?redmi note 2 den beri xiaomi dünyasından uzağım clap~~
  5. lyldz

Yardım Titanium backupda yaşadığım sorun

Global beta kullanıyorum mesela ben bu sorun var .yedekleme alma tamam ama geri yükleme de yüzde 0 da kalıyor uygulama Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. lyldz

My backup uygulaması var hocam titanium gbi güzel çalışır.kirigini netten bulup önce bir deneyin belki gene aynı hatayı verebilir Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. lyldz

Sizin bu mesajı yazdığınız sıralar redmi note 3 cihazimla bende yedekten geri yükle dediğimde aynı sorunla karşılaştım gerçekten yüzde 0 da kalıyor uygulama. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. lyldz

Yardım Karşıya ses gitmeme problemi

Fabrika ayarları ise yaramadı hocam. Stabil rom deneyeyim umarım çözülür Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  9. lyldz

Konuşma esnasında neredeyse her konuşmada ses kesiliyor bazen ilk dakika da bazen 24.dakikada.video çektim sesli hiç bir sıkıntı yok. Sanırım yazılım surumuyle ilgili Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
  10. lyldz

Bu arada cihaz son surumde hocam yani en güncel halinde şu an Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. lyldz

Şimdi denedim video cam gibi ses var hiç bir sıkıntı yok. Daha önce böyle ses problemi yaşayanlara gülerdim çok saçma diye ama şimdi neredeyse her konuşmada ses gidiyor.yani benim sesim atıyorum konuşmanın 5.dakikasinda gitmiyor artik Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. lyldz

Teşekkürler hocam Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. lyldz

Yok hocam iş gereği pc başında deneme fırsatım yok. Global beta grubundayim gecelik güncellemeler geliyor. Acaba stabil roma fastboot yöntemi ile yuklesem düzelir mi? Gerçekten çok rahatsız etmeye başladı telefon bu haliyle Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. lyldz

Fabrika ayarlarına döndüm ama sorunum hala devam ediyor önerisi olan var mı acaba Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. lyldz

Cihazim 6.10.27 gecelik surumde son 15 gündür karşıya ses gitmeme problemi başladı.. Eskiden samsung s3 zamanında anlatirlardi çok gülerdim şimdi saçma bir şekilde sesim karşıya konuşma esnasında gitmiyor. Kimi zaman konuşmanın 3. Dakikasında kimi zaman 27.dakikasinda.beta grubu üyesiyim...
Üst Alt