Lyewor_ kullanıcısının son içeriği

1. L

Çözüldü Hyperos 3.0 Xiaomi Arama Uygulaması

Endonezya hyperos3 de gerekli paketler bulunmamakta
  2. L

Çözüldü Hyperos 3.0 Xiaomi Arama Uygulaması

Hyperos3 Endonezya romu kullanıyorum çalışır mı? Bu arada kişiler ve telefon uygulamasını silmek yerine devre dışı bıraksak olur mu?
  3. L

Soru Yurt dışı telefon ile 5g kullanımı

Test için ara ara açtıklarını düşünüyorum. Örneğin aynı yerde bir gün 5g diğer gün 4.5g görüyorum. 1 nisan gelince bakalım artık
  4. L

Soru Yurt dışı telefon ile 5g kullanımı

Cihazım IMEI repairli ve IMEI 5g uyumlu olmamasına rağmen 5gyi kullanabiliyorum ve hızım 400-600 civarında geziyor.
  5. L

Karşılaştırma Siz olsanız Mi 14T 12*512 ve Redmi Note 14 Pro plus 12*512 Hangisini Tercih Edersiniz, Neden?

Benim tercihim mi14t olurdu ikisi arasından. Kameralar Mi serisinde daha iyi olur redmilere göre. Güncelleme desteği olarak Mi serisinin destek süresi daha fazla. Yani mi serisi redmi ve poco gibi serilerden biraz daha üstün gibi.
  6. L

Çözüldü 5G Uyum Hatası

IMEI ile alakası yok bu durumun. Sizin cihazınızda 5g olduğu için kullanabilirsiniz. IMEI repairli cihazımda 5g görebiliyorum.
  7. L

Soru Yeni Aldığım Telefon Global mi yoksa Çin mi anlayamadım..

mi.com product auth da ne görünüyor? IMEI sorgulaması yapınca sonuç ne?
  8. L

Yardım Redmi telefon ahizeden ses gelmiyor

Operatörün uygulamasında hat ayarlarından kapatabilir.
  9. L

Yardım İnternetim 4.5g den 4G+ ya düştü

Mi14t kullanıyorum. 4g+ olduğunda yeniden başlayınca 4.5g geliyor. Bölgemde bazı ilçelere, mahallelere 5g dağıtmaya başladılar ve hız da 591mbit çıkmıştı. Türk Telekom kullanıyorum.
  10. L

Soru çift kamera video

Mi14T Hyperos3 cihazda da bulunmakta. Muhtemelen güncellemeler ile gelecektir. Geri bildirim yapabilirsiniz.
  11. L

Kernel Nexus Kernel Miatoll

EEA stok MIUI 12 var. Susfs de gömülü demişsiniz. Ksu next apksını indirmezsek root devreye girmiyor mu?
  12. L

Kernel Nexus Kernel Miatoll

Root atılmadan kurulum yapılıyor mu?
  13. L

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Snapdragon cihazlar için kapalı. İlk mesajı takip edebilirsiniz
  14. L

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Kamera da lens switch olduğu zaman bende de drop giriyor hyperos3 ve 2den beri. Bir yeri iyileştiriyorlar diğer yeri bozuyorlar
  15. L

HyperOS HyperOS 3.0 Hakkında merak edilenler. (Detaylı İnceleme)

14t kullanıyorum, pilde herhangi olumsuz bir şey görmedim. Bölgemde yavaş yavaş 5g dağıttıkları için biraz çabuk bitiyor gibi hissediyorum.
Üst Alt