Lxfgas0671 kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Mi 15T Pro Almayı düşünüyorum İmei ve BL için yardım

Merhaba, Yıllar önce note 8 pro almıştım. İmeisini kendim yazmıştım. Şuanda BL açabilirsem ENG rom ile kendim yazabiliyor muyum imeilerini yapan var mı ? Ona göre cihazı alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Şuanda İphone 14 pro kullanıyorum.
  2. L

Soru 2020 de SD835 li cihaz alınır mı?

Merhaba hocam 2020 içerisinde Snapdragon 835 li LG V30+ mı önerirsiniz yoksa Redmi Note 8 Pro mu ? Samsung galaxy S6 dan rn7 ye geçtim ois olmaması sosyal medyadaki sorunlar hosuma gitmedi pek. Şimdi rn7 iade oldu oisli lg v30 mu yoksa rn8 pro mu
  3. L

Yardım Xiaomi Mi A3 vs Redmi Note 8

Merhabalar yine ben bu sefer kardeşime bir cihaz alıcam. Mi A3 le Note 8 arasında karar veremedim eldeki hissiyatı falan A3 hoşuma gitti lakin 720p amoled ppi değeri düşük. Bu nasıl olur bilemedim. Kullanan yada kıyaslyan var mı? Bir mağazada ısrarla reyon personeli Note8 diye savunlu...
  4. L

Yardım Bir Note8 vs Note 8 pro Kıyaslaması daha

Merhaba iki haftadır yurt dışı mi 9 arıyordum bulamadım. Garantili alayım dedim tekrar. Şimdi kullandığım cihaz Redmi Note 7 Redmi Note 8 1620TL Redmi Note 8 pro 2189 TL aradaki fiyat farkına değer mi ? Bundan önceki cihazım Samsung S6 idi ondan Redmi note 7 ye geçtim. Kullananlar bir...
  5. L

Soru Garantili Xiaomi vs garantisiz xiaomi

Merhaba bayadır araştırıyorum. Garantili redmi note8 pro 2200 tl Garantisiz yurt dışı Mi 9 2300 tl hangisini önerirsiniz garantili almaya değer mi xiaomi teknik servisi nasıl
  6. L

Soru Hakem heyeti kararı geldi

Merhaba 18.12.2019 da ghost screen içün hakeö heyetine başvurmuştum. 3 aylık cihazda. Servise vermeden direk hakem heyetine başvurdum bugün tebligat geldi. Ben haklı bulunmuşum Redmi note 7 yi iade edeceğim 1800 tl ücret kaş günde gelir daha önce başına gelen oldu mu saygılar
  7. L

Soru Realme 5pro vs Redmi Note 8 pro

Merhaba realme kullanan gören var mı? Redmi note 8 serisine göre nasıldır? Pro alayım diyorumda bunu gördüm. Bir problemi sorunu var mı
  8. L

Soru Mi A3 vs Redmi Note 8

Selamlar 1500 1600 civarlarında bir cihaz düşünüyorum. İki cihazıda inceledim araştırdın ama kullanıcı yorumlarını ve fikirleriniz merak ediyorum. Garantili alacağım. Mia3 ün ekranı çok mu kötü? Note 8 sorunlu bir cihaz mı? İkülemde kaldım szice hangisi daha mantıklı
Üst Alt