Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler. Note 6 pro kullanıyorum yapay zeka destekli resim çekmek istediğim zaman sahne algılaması ya hiç olmuyor yada çok geç oluyor. Telefonu yeni aldım biraz yabancı kaldım bu telefona
Bazen sahneyi algılıyor resmi çekiyorum donup kamera hatası veriyor çektiğim resme bakıyorum pastel boya resim gibi. Galiba yazılımsal bir hata diye umuyorum
Haklısınız bende o şişirilen özelliklere kanıp aldım malesef. Teşekkür ederim
1571477161
Malesef öyle karanlık yerlerde yada sabah güneş doğumunda mesela Al açıkken resim çekmek istediğimde Al simgesi değişiyor resim çektiğimde resim berbat bi hale dönüyor ama buda yazılımsal olabilir belki...
İyi günler forum da yeniyim ve bir sorum olacak . Bir kaç gun önce aldığım note 6 pro telefonumun kamerasından özellikle gece çekimlerinde hiç memnun değilim. Yapay zeka kamerada 27 ayrı algoritma var deniyor ama gece moduna falan gecmiyor. Bunun için belli bir ayar varmı acaba ?