Luvyx kullanıcısının son içeriği

1. L

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Valla çok can sıkıcı hocam, eğer haftaya denediğimde de ban yersem satıp tekrar iPhone'a dönmeyi düşünüyorum. Bu kadar sıkıntılı olacağını tahmin etmemiştim. HBO Max'te falan da sıkıntı yaşadım hep, pil ömrü beklediğim kadar iyi çıkmadı. Genel olarak hayal kırıklığı demeyeceğim ama...
  2. L

Evet hocam Xiaomi 15 Global rom var şu an geçtiğimiz hafta android 16 güncellemesi geldi. Account error please try again after 08/19 diyor mi community app'de
  3. L

Bugün 30 günlük başvuru süresi dolmuştu, Mi Community uygulamasından başvurdum fakat 10 gün ban yedim sebebi ne olabilir?
  4. L

Yardım XİAOMİ 15 DRM sorunu HBO MAX BEİN CONNECT izleyemiyorum

DH Forum'da bir satıcıdan aldım hocam
  5. L

Yurtdışı hocam, global versiyon imei kayıtlı
  6. L

Geliştirici Seçenekleri -> Medya kısmında Medya DRM ayarlarına girip çıkan seçeneği etkinleştirince HBO Max'e girebiliyorum şu an. Fakat HD kalitesinde değil SD kalitesinde izleyebiliyorum.
  7. L

Soru Xiaomi 15 ısınma sorunu için kullanıcı yorumlarınız

Xiaomi 15 Global rom kullanıyorum, telefonu aldığım ilk 1 hafta çok ısınıyordu fakat birinci haftadan sonra sıcaklık normal değerlere indi.
  8. L

Yardım Film uygulamaları çalışmıyor

L1 sertifikası var gözüküyor hocam DRM Info uygulamasında buyrun SS'i, ilginç şekilde Amazon Prime uygulamasından sıkıntısız şekilde izleyebiliyorum ama HBO Max'te hata alıyorum sadece.
  9. L

Yardım Film uygulamaları çalışmıyor

HBO Max benim cihazımda da aynı şekilde açılmıyor, Amazon Prime'ı sorunsuz kullanabiliyorum fakat diğerlerini kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.
  10. L

Böyle bir hata alıyorum ama sebebi nedir acaba?
Üst Alt