Luq1t kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım IMEI alınamadı hatası

IMEI yeni atılmış telefonda imei alınamıyor hatası alıyorum ama telefonu kullanabiliyorum hiçbir sıkıntı yok forumlarda okudum repair işlemi gerekiyor onu da yaptım fakat düzelmedi help
  2. L

Çözüldü Usb Hata Ayıklama Açmayı Unuttum

usb hat ayıklamayı unuttum ve eng rom da takılı kaldım sanırsam eng romdan usb hata ayıklama açılmıyor ne yapmam lazım fastboot geçmem için
  3. L

Yardım Sim karta Kişi ekleyememe

Öncelikle merhaba. Önceki kullandığım rom da cihaz kendi arama ve mesaj uygulamasını kullanıyordu ve rehbere yeni kişi eklerken sim kartı seçebiliyordum. Şimdi ise global rom a geçtim ardından sabah android 10 güncellemesi geldi ve artık sim karta kişi ekleyemiyorum . Sadece google hesabı ve MI...
  4. L

Soru Redmi Note 8 pro ROM

Arkadaşlar IMEI attıkttan sonra global rom yükledim fakat sarj süresinde düşme oldu sanki en iyi rom sizce nedir sarj süresi iyi giden performans açısından vs ?
  5. L

Yardım IMEI atmak destek

Arkadaşlar Elimde imei atılmış cihaz var fakat süreli günü bitecek elimde birtane çalışmayan türkiye cihazı var onun imeisini atsam sıkıntı çıkarmı ? bootloader kilidi kapalıyken atabilirmiyim? kendim nasıl atarım yardım pls
  6. L

Soru Note 8 pro Android 10

Çoğu YouTube Videosunda kullanıcılara Android 10 güncellemesi gelmiş fakat bana gelmedi gelen güncellemeler hep pusula vs gibi şeyler cihazlamı alakalı yoksa güncellemeyi geri mi çekiyorlar bilgisi olan varsa sevinirim
  7. L

Yardım Note 8 pro kamera sıkıntısı

Elimde 3 aylık India rom lu fakat sanırsam global üzerine yazılmış (MIUI Global 11.0.4.0 PGGINXM) cihaz var kamerada hiçbir sıkıntı yok fakat gece bir yeri çekeceğim zaman karanlık olan her yer değişik şekil alıyor bu rom mu yoksa kameranın lenslemi alakalı yardımcı olursanız sevinirim
Üst Alt