LumenSage kullanıcısının son içeriği

1. LumenSage

Çözüldü POCO X6 Pro ROM Tavsiyesi (Arama kaydı için)

Benim direnç kayıtlı yurtdışı cihazıma(x6 pro 512gb) bootloader kapalıyken taiwan yüklendi. Adanada yapıyolar
  2. LumenSage

Çözüldü POCO X6 Pro ROM Tavsiyesi (Arama kaydı için)

poco x6 pro kullanıyorum keşke bende yurtiçi alaydım, cihazım yurtdışı direnç kayıtlı, güncelleme ve sıfırlama yapmamam lazımmış. önceden endonezya romlu poco f2 prom vardı bundada nasıl yaparım onu araştırıyorum
  3. LumenSage

Yardım poco x6 pro wifi de hız düşüklüğü

Geliştirici seçenekleri açıksa orada bir opsiyon var wi-fi ile ilgili "kablosuz ağ taramasını sınırlandır" bunu kapatmanız gerekiyor
  4. LumenSage

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKIDXM İndirme Bağlantıları

çok teşekkür ederim, 2-3 gündür kullanıyorum, çok memnunum
  5. LumenSage

MIUI 12.5 Poco F2 Pro / K30 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKIDXM İndirme Bağlantıları

güç + ses açma tuşuna basınca miui recovery 5.0 diye bi menü açılıyor, bendeki sürüm 12.5 global sürümmüş endonezya sürümüne geçmek için hangi adımları izlemem lazım
  6. LumenSage

dahili çağrı kaydı var mı acaba? var demişlerdi ama birkaç kişiden daha duymak istedim
  7. LumenSage

Soru Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?

uzun incelemelerimden sonra poco f2 pro 256gb modelini almaya karar verdim, sonra netet gezinirken karaçay teknolojiye rastladım. hemen cepten iletişim numarasının sahibi haydar abiyi aradım, daha önceden hiçbir fikrim yoktu cihazla ilgili(eskiden samsung kullancısıydım) sağolsun bana ayrıntılı...
Üst Alt