Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
XiaomiToolv2 bu uygulamadan official rom indirip yani v12.5 telefona kurulumu gerçekleştirdim successful dedi kapandı program sonra telefona baktım redmi yazısı geldi ardından "the system has been destroyed" yazısı geldi telefon açılmıyor sace o yazı var sadece fastboot ve mi assistan menüsünü...
konuyu hoplatmış gibi olucam biraz ama bi sorum olucak mi flash yüklerken sürücü imzasını devre dışı bırakıyorum gene geliyor o uyarı nasıl çözebilirim bunu yardımcı olabilirmisiniz telefonum "the system has been destroyed" hatası alıyorum mi flashla rom atmam lazım telefon açılmıyor
hocam mi flashı yükleyebilsem bilgisayara zaten gerek kalmıcak hiçbirinede yükleyemiyorum ona yardımcı olabilirmisiniz o linkteki rehberde mi flash la yapıyo
1640419299
mi flashı yüklerken bu hataları alıyorum o sürücü imzasını devre dışı bırakıyorum gene geliyo o uyarı
xiaomi mi tool v2 den 12.5 global rom kurdum telefona the system has been destroyed de kaldı o yazıyı kaldırıncada muıu yazısında kalıyor tam yüklenmemiş rom veya yanlış rom yüklenmiş herhalde bilgisayarım 64 bit o yüzden mi flash toolu kuramıyorum windows bu sürücü yazılımının yayımcısını...