luckyy kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Kamera Hakkında

Aynen hocam cihazlar yetersiz orasi kesin oisli cihazlarda pahali baya bakalim kafamda bir iki model var hangisi denk gelirse artik cevaplar icin tesekkurler 👍
  2. L

Yardım Kamera Hakkında

Hocam peki ois yada eis olmayan iki cihazla çekim yaptik ikiside giriş orta arasi cihazlar 50mp ikiside ve hareketli salincak çekildi biri net çekerken diğeri salincagi bulanik çekti. Yani net çeken salincagi hareket halindeyken yakalayabildi.Bunun sebebi nedir ? Ai yazilimida etki edermi ?
  3. L

Yardım Kamera Hakkında

Selamlar,hareketli bir nesnenin fotografini cekmek için (bulanık çıkmadan) oisli bir cihazmi almak gerekir yoksa kamerasi iyi olup ois yada eis olmasada olurmu ? Yani iyi bir lens yada yazilim kullanan cihazlardan ois performansi alinirmi ?
  4. L

Yardım Ekran kilidi sorunu

O hep kapalı hocam hatta onu acinca baska sorun cikariyordu bayadir kapali tutuyorum.Sensorle ilgili olmasi benimde aklima yatti bu sensoru kalibre edebiliyormuyuz?
  5. L

Yardım Ekran kilidi sorunu

Selamlar,çift tıkla ekranı uyandiriyorum sifreyi giremeden 1-2sn sonra tekrar kapaniyor.Devamlı olmuyor ama bu sorunu tetikleyen birsey var bilgisi olan varmi? Fabrika ayarlarina yeni döndüm bu arada uzun aradan sonra tekrar yaptı.Miui 13 varkende oluyordu 14e gectim devam ediyor.
  6. L

Yardım Miui14

Cevap icin tesekkurler,eski surumu kurdum simdi uzerinede set editten değeri 1 yaptim animasyon aktif oldu sadece gorseldeki gibi xxl yazisi aşağıya kaydi okadar normalde üçüde yan yanaydi :)
  7. L

Yardım Miui14

Merhaba,miui 14 guncellemesinden sonra miui mesaj uygulmasi geldi ama miui telefon uygulamasi gelmedi bu normalmidir? Bir başka sorumda kilit ekrani animasyonunu aktif etmek için eski sürüm sistem başlatici yuklemem lazim eski surum kullanmam cihazin stabil çalişmasina engel olurmu ?
  8. L

Yardım Dolap İP ban kaldırma

Satışı min. Fiyattan yapip kargoyumu kullandin ? Normal kargoyla yari fiyatina geliyor çünkü bundan yemişsindir banı. Farkli cihazla farkli hesaptan giris yapman lazim heryere ban atiyorlar cunku iletisimede gecemezsin.Cozeriz diyenler vardi baska forumlarda ama hikaye buyuk ihtimal
  9. L

Yardım Animasyon problemi miui 13/14

Setedit ile animasyonlu kilit acmayi aktif ettim kasma vs hicbir sorun yasamadim. İkonlarinda animasyonlari açılıyormus ama ugrasmadim youtubeda bir suru videosu var
  10. L

Yardım Miui 13.0.16 kontrol merkezi

Rica ederim,yok cozulmuyor ayni birakmislar guncellemede bosuna beklemeyin yani :)
  11. L

Evet onlar degismiyor malesef
  12. L

Ordan degil indirdikten sonra temayi kisisellestir kısmından secin
  13. L

Mav1 temasini indirip durum cubugunda temayi secin baska turlu olmuyor.
  14. L

Yardım Miui 14 guncelleme hata

Selamlar cihaz redmi 10c.Miui 14 guncellemesi geldi zip ile kuracağım fakat ekteki hatayı alıyorum.Google da 3 noktaya girip,paket seç dedikten sonra drivedan direk zipe basın guncelleme başlar yazıyor ne yapmam lazim ?
  15. L

Yardım Miui 14 Güncelleme

Eyvallah hocam ozaman zip olarak indirip kuruyorum 👍
Üst Alt