Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar,hareketli bir nesnenin fotografini cekmek için (bulanık çıkmadan) oisli bir cihazmi almak gerekir yoksa kamerasi iyi olup ois yada eis olmasada olurmu ? Yani iyi bir lens yada yazilim kullanan cihazlardan ois performansi alinirmi ?
Selamlar,çift tıkla ekranı uyandiriyorum sifreyi giremeden 1-2sn sonra tekrar kapaniyor.Devamlı olmuyor ama bu sorunu tetikleyen birsey var bilgisi olan varmi? Fabrika ayarlarina yeni döndüm bu arada uzun aradan sonra tekrar yaptı.Miui 13 varkende oluyordu 14e gectim devam ediyor.
Merhaba,miui 14 guncellemesinden sonra miui mesaj uygulmasi geldi ama miui telefon uygulamasi gelmedi bu normalmidir?
Bir başka sorumda kilit ekrani animasyonunu aktif etmek için eski sürüm sistem başlatici yuklemem lazim eski surum kullanmam cihazin stabil çalişmasina engel olurmu ?
Selamlar cihaz redmi 10c.Miui 14 guncellemesi geldi zip ile kuracağım fakat ekteki hatayı alıyorum.Google da 3 noktaya girip,paket seç dedikten sonra drivedan direk zipe basın guncelleme başlar yazıyor ne yapmam lazim ?
Selamlar miui 14 guncellemesi gelmiş fakat mi pilot programina kayit olduktan sonra guncelleme yapilabilecegi belirtiliyor fakat birde zip olarak indirip cihaz uzerinden üç noktaya basıp güncelleme paketi seçin sekmesinden normal sekilde guncellemede yapilabiliyormus.
Şimdi bu guncelleme betamı...
Selamlar,telefonda aktif etmek istedigim birşey var,bunun için bir video izledim videoda sistem başlaticinin farkli bir versiyonunu indirip kuruyor apk sitesinden.Sanirim yeni sürümü.Benim sorum sistem baslaticinin farkli bir sürümünü kursam bir sorun olurmu ? Ne olur ne olmaz diye farkli bir...
Selamlar, yeni bir mi stick 1080p aldım.İnat yukleyecegim fakat bilinmeyen kaynak ozelligini aktif etmeme ragmen hic bir browserdan apk indiremiyorum.Bilinmeyen kaynak uygulamasi,indirilemedi uyarisi veriyor devamli.Elimde iki tane daha ayni stickten var onlara rahatca indirmistim.Bu cihaza...
Selamlar,bana sadece bildirim ekranı ve kısa yol ekranı (aşağıya ekliyorum dediğim ekranları) transparan olan bir tema tavsiyesi verebilirmisiniz? Gri renkten kurtulmam lazım. Sade kurcalanmamış cihazı yormayacak orjinale en yakın şekilde bir tema arıyorum varmı tavsiyeniz? Miui 13 kullanıyorum...
Selamlar yeni kullanici oldugum icin soru biraz basit gelebilir,tema seçereken cihazin modeliyle,miui sürümüyle vs bunlarla uyumlumu olmasi lazim ?Birde bazi temalarin kilit ekranlarinda sacma sapan widgetler oluyor temanin içinde geliyor bunlar kaldirilamiyormu yani tema ayari diye birsey varmi...
Selamlar,bildirim ekranını yada kısa yol ekranını aşağı çekip açmaya çalıştığımda bazen algılamıyor ikinci aşağı çekişimde algılıyor.Hem Miui hem android kontrol merkezi tarzındada aynısı oluyor.Peşpeşe 20kere denesem 1-2sinde algılamıyor.Bazen kilit ekranini açıp ilk çekişimde algılamıyor.Bu...
Miui surumunun yazdigi ekranda sag ust kosedeki 3 noktaya basinca en son paketi indir aktif devamli ve her bastigimda indirebiliyorum bu paketi. 13.0.3.0 simdiki surum cihaz redmi 10c. Nedir bu inen paket bilgisi olan varmi?
Selamlar,tuş kilidini açıp sol taraftan bildirim ekranını aşağı çekmek istediğimde bazen ilk seferde tepki vermiyor yani ekran aşağı inmiyor sonrasında sorunsuz iniyor peş peşe 20kere denesem sorun yaşamıyorum sadece ilk denemede ve tuş kilidini açtıktan sonra inmiyor, sağ tarafta sorun yok. Bu...