Lucifer5557 kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Root

Bilgi sayarsiz mümkünmü root atma ?
  2. L

Soru Twrp 0 mb sorunu -redmi 5 plus

Yok boot loader kilidin kapatmak isdemiyorum bir tek bu twrpyi silmek isdiyorum cunki yukleme. Yeri 0/m gosderiyor twrpnin icinden telefonu yes diyib sifirliyinca geliyor telfon aciliyor ve yine ayni seyler oluyor
  3. L

Onu nasil yapica ben video falan varmi
  4. L

Beneden boyle bir sorun var hocam cihaz poco f2 pro cihazdan magisk kaldirdim ama twrp gitmedi nasil cihazi esgi vaziyetine döndüre bilirim
  5. L

Yardım Magisk Sildim ama twrp gitmedi

Cihazi esgi vaziyetine nasi kaytara bilirim Magisk sildim ama twrp gitmedim twrp düzgun calismiyor cihazda kurulu ama twrp ya girince yukle yerinde dosylara boş gösderiyor onu nasil sile bilirim cihazi nasil esgi vaziyetine kaytara bilirim
  6. L

Yardım Magisk

Kalkiyormu ooo zaman 1637247967 Cihaza bisey olmaz? 1637248459 Şimdi kaldirdim cihaza günceleme falan gelirmi yoksa
  7. L

Yardım Magisk

Merhaba ben Magiksk cihazdan kladirmak isdiyor ve pc yok nasil sile bilirim ve twrp ya girince insdal kisminda dosylara boş gösderiyor
  8. L

Soru Pubg new state

Bende twrp duzgun çalismiyor twrp moduna giriyorum insttala giriyorum boş gösderiyor ancak twrpnin icinden resset atinca twrp duzeliyor cihaz acilinca yine ayni sey oluyor
  9. L

Soru Pubg new state

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar....Cihaz Poco F2 Pro Cihaz Rootlu... Cihazda Magiski Gizledim.. Airfrozen Yükledim Olmadi Sonra... Riru Modülünü.Kurdum Lsposed Yükledim Hide My Applist yükledim Denedim Olmadi Ama bazi.. Rootlu Cihazlarda Magiski Dondurunca Giriyor Nedense Benim Cihazimda Olmuyor...
  10. L

Video Rootlu cihazda pubg new state oynama

Ben bu videoya bakdim ve kac kere yapdim olmadi başka yolu yokmu
  11. L

Oyun New state + geliştirici seçenekleri

Bende aynisin yapdim oyuna giryor guncele geliyor yap diyorum yapiyor 100/15 de atiyor oyundad 1636980981 Yapiyorum bende oyle yapiyorum ancak oyuna giryor gunceleme sirasinda oyundan atiyor
  12. L

Oyun PUBG New State açılmama sorunu

Guncele kisminda atiyor olmuyor bunun bir kesin cozumu yokmu 1636971366 Kardes bende usb hata ayiklama kabali bir uygulama var giriyorum yaziyor usb hata ayiklamani kapat neden ola bilir ooo ?
  13. L

Yardım Pubg new state

Yine olmuyor kardes ayni hata ayni hata günceleme bolumunde oyundan atiyor
  14. L

Mod PUBG: New State Magisk sorunsuz giriş

Her yolu denedim ama hic bir sonuc alamadim.gelisdirici seceneklerin kapadim.uygulama verilerini temizledim Airfrozen lede giriyorum oyun aciliyor günceleme ediyorum 100/15 de oyundan atiyor sonra buraya geldim.herseyi yapdim.termuxda su-c start komutun verdim oyunu acmadi...
  15. L

Yardım Pubg new state

Bak şim sen gosderigin kimi yaptdim yine ayni hatyla karşilaşiyorum yine aciyor gunceleme yerinde atiyor
Üst Alt