Lucifer5557 kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Root

Bilgi sayarsiz mümkünmü root atma ?
  2. L

Yardım Magisk Sildim ama twrp gitmedi

Cihazi esgi vaziyetine nasi kaytara bilirim Magisk sildim ama twrp gitmedim twrp düzgun calismiyor cihazda kurulu ama twrp ya girince yukle yerinde dosylara boş gösderiyor onu nasil sile bilirim cihazi nasil esgi vaziyetine kaytara bilirim
  3. L

Yardım Magisk

Merhaba ben Magiksk cihazdan kladirmak isdiyor ve pc yok nasil sile bilirim ve twrp ya girince insdal kisminda dosylara boş gösderiyor
  4. L

Soru Pubg new state

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar....Cihaz Poco F2 Pro Cihaz Rootlu... Cihazda Magiski Gizledim.. Airfrozen Yükledim Olmadi Sonra... Riru Modülünü.Kurdum Lsposed Yükledim Hide My Applist yükledim Denedim Olmadi Ama bazi.. Rootlu Cihazlarda Magiski Dondurunca Giriyor Nedense Benim Cihazimda Olmuyor...
  5. L

Yardım Pubg new state

Pub new state acmiyor nedenin bilen varmi
  6. L

Yardım microg

Magiskden microg indirdim kurdum play sotoreye giermedi sonra magiskin icinden onu sildim.google.play silindi bilen varsa yardim ede bilirmi nasil yeniden google olay kura bilirim
  7. L

Soru Poco f2

Cihaz rootlu ama baz uygulamalarda usbu hata ayiklamani kapat diyor kapali ola ola neden ola bilir?
  8. L

Yardım Poco f2 pro

Beni cihaza twrp yukledim sonara magisk ile root yapdim ve simdi bir uygulama ya giriyorum yaziliyor usb hata ayiklamani kapat ve usbu hata ayiklama kapali neden ola bilir ve bir cozumu varmi arkadaslar
  9. L

Yardım Poco f2 pro twrp

Tek tus yapinca boyle.oluyor minimal abd yapina boyla
  10. L

Yardım Xiaomi poco f2 pro

Bana twrp lazim burdan verilen twrp uyumlu olmadi tek tusla olan twrp cihazi fastboot moduna aliyorum yapiyorum olmuyor onerceginiz basqa twrip varmi tek tusla veya nerden twrp img bula bilirim ?
  11. L

Yardım poco f2 pro twrp

Pocof2 proya twrp yuklemek isdiyorum
  12. L

Yardım Mi kilid sifresin kaybetdim

Salam Aleykum qardeslee ben dun boot loader kilidin acmaya calisiyordu ve acdim oncedende mi accaontu numarasini degisdirmisdim simdi bakiyorum numaranin sonu ve basli eyni id numarasi ayni parolayi yaziyorum cihaz acilmiyor ne yapa bilirim bana yardimci olun lutfen
  13. L

Yardım Xiaomi Poco F2 Pro USB Driver

Usb dirverini bulmaiyorum yardim gerekil
  14. L

Soru Xiaomi poco f2 pro

Nasil root laya bilir pc siz king rootla ve basqa uygulamalarla bilen varsa bana yardim.ede bilirmi ?
  15. L

Soru Xiaomi poco f2 pro

Nasil root laya bilir pc siz king rootla ve basqa uygulamalarla bilen varsa bana yardim.ede bilirmi ?
Üst Alt