Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu cihaz için Hyper çıkmadı hocam. Bazı geliştiricilerin yaptığı Hyper portları var. Onları yükleyebilirsin.
Note 12 Pro başka cihaz olduğu için ona ait romları yüklemeyi denemeyin kesinlikle.
Senin pil kullanımı bayağı iyi hocam. Dediğin gibi bende çift sim var, Bluetooth hep açık vs. Bunlar biraz etki ediyordur. Bir de benim pil orijinal değil :D
Hocam 2024 Ağustos ayında 600 liraya Real Power batarya alıp değiştirdim ben :) Şu an 6 saat SOT veriyor. Telefonu değiştirene kadar işimi görür :)
Şarj uzun gitsin istiyorsan kesinlikle AOSP rom kullanmalısın. Kernel çok fark etmiyor.
Denemek istersen Matrixx romu dene hocam. Güncel sürümde hiç bir sorun yoktu. Ben çoklu uygulama klonlama yaptığım için VoltageOS 3.6'ya geçtim. Yoksa onda devam ederdim :)
Hyper romlar stabil değil maalesef ya da çok şarj yiyor :)
AOSP rom maalesef ilk başta çok yavan geliyor :) Lakin akıcılığa alışınca MIUI romlar hantal kalıyor geri dönemiyorsun :D
Bu arada CharlieOS Çin tabanlı rom kullandığı için çoklu dil desteği olmuyor. Kendisi de eklemek için uğraşmak istemiyor herhalde :)
Bir kaç ay önce çıkan WhatsApp sürümünü APK olarak yükleyip deneyin.
Olmazsa WhatsApp Business deneyebilirsiniz.
Ya da Bootloader spoofer modülünü yükleyip deneyin. Olmazsa strong integrity yapıp deneyebilirsiniz. O da olmazsa waenchander modülünü deneyin. Bunlardan biri kesin olur :)