Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bu fastboot ile yükleme değil. Bildiğimiz güncelleme sırasında dosya adını değiştirme :)
Kilit kapalı fastboot ile yükledim diyince açık filan var sanmıştım :)
Bunu VoltageOS kullanırken yüklemiştim hocam. Dediğin gibi alttaki çubuk kısayolu aktif olmuyor. Çok sık kullandığım için kısayol paneli yorucu geldi bana :D Sırf bu yüzden rom değiştirdim :D
Circle to Search'e alıştım hocam ya eski sürümlerde doğru düzgün çalışan sürüm bulamam diye girmiyorum hiç :D Chatgpt ve Circle to Search olmazsa olmazlarım şu an :D
Merhaba herkese,
Yakın zamanda yurtdışı seyahatine çıkacağımız için E-sim paketlerini araştırdım. Bnesim f/p olarak gözüme çarptı ve deneme olarak Türkiye'de kullanılabilen 30 günlük 10 GB internet paketini aldım. Normalde 7 Euro ama ref koduyla 5 Euro indirip yapıp sadece 2 Euro'ya geldi :)...
Custom rom olduğu için bütün romu indirip recovery üzerinden yükler OTA desteği varsa. Romu indirip recovery üzerinden manuel yüklemekten farkı yok yani :)