Lucas.Rintaro kullanıcısının son içeriği

1. Lucas.Rintaro

Sohbet Mi 15 Ultra Telefonum ne kadar eder

Server kaydı olması root vs uğraşmayacak olanlar için iyi ama bootloaderi açmak isterse kendi imkanlarıyla açamaz :) 17 serisinin global sürümleri çıkana kadar 30-35 bin bandında satılır bence.
  2. Lucas.Rintaro

Yardım Server kayıt sonrası yüz tanıma

Hocam cihaz global ise global romun içerisindeki persist dosyasını yükleyin.
  3. Lucas.Rintaro

Yardım Server kayıt sonrası yüz tanıma

Fastboot ya da twrp recovery ile oluyor
  4. Lucas.Rintaro

Yardım Çin versiyon global rom note 13 pro bootloader kilidini açmak

Hocam hazır fake romdan sorunsuz çıkmışken OS 2'ye geçmeden bootloader kilidini açmayı deneseydin :) Modem sorunu yaşarsan hemen çözersin.
  5. Lucas.Rintaro

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Sarı siteye nasıl güvenip aldın hocam helal valla :D Dolandırıcılar cirit atıyor orada
  6. Lucas.Rintaro

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Salmaan HyperOS 3'ü portlamış. Üstelik stok vendor ile :)
  7. Lucas.Rintaro

Çözüldü Bl açık recovery hatası

Modem yüklemeyi denediniz mi?
  8. Lucas.Rintaro

Soru Gtx8 panele rom önerisi

Performans olarak aynı sayılırlar. infinityX bir tık fazla özelleştirme içeriyor. Aylık güncelleme alıyor. Özelleştirme sayfaları Türkçe.
  9. Lucas.Rintaro

Soru Gtx8 panele rom önerisi

Benim cihazda da aynı panel var. infinityX 3.4 ve AfterlifeOS 8.0 romları oldukça iyi. Uhqqow (Vantom) kernel ile kullanıyorum.
  10. Lucas.Rintaro

Yardım Redmi note 10 pro 3 adet soru

1- Bilmiyorum. 2- Roota gerek yok direkt twrp yükleyebilirsiniz. Tabi bootloader kilidi açık olmalı. 3- Kernelsu kernel tabanlı olduğu için uygulamalar tarafından algılanması daha zor ve magisk uygulamasından daha kullanışlı bence. Bu cihaz için Kernelsu içeren kernel yüklerseniz direkt Kernelsu...
  11. Lucas.Rintaro

Yardım Kilitli kalmış MTK cihazı sıfırlama

Tool ile bootloader kilidi açılıp rom yüklenebilir. https://xdaforums.com/t/mediatek-all-tools-and-drivers-help-thread-windows-only.4696665/
  12. Lucas.Rintaro

Soru Note 10 pro Akıcı rom önerisi

Multi hesap mı yoksa :D
  13. Lucas.Rintaro

Yardım InfinityX ROM bir gecede yüzde 50 şarj yedi

Hocam Vantom kernel kullanıyorum. Bence bayağı iyi. https://dosya.co/suj8wbqst1ea/uhqqow-ksu-sweet-20250728-2140.zip.html
Üst Alt