Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
india stable 12.5.7 stabil kullaniyorum, youtube dan 1080p video acinca kontrol merkezini asagiya cekince kasarak sanki 15 fps ile hareket ediyor , ayni sorun eshot mobil uygulamasini kullanirken de oluyor onerilerinizi bekliyorum
M2101K7BI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi note 10s gint cihaz ve india stabil romda yuzde 95 sarjdan iribaren aldigim pil istatistikleri bu sekilde, android sisteminin bu kadar yemesi normal midir? note 10s icin stabil
rom tavsiyelerinizi bekliyorum su anki surumum 12.5.7.0 RKLİNXM
M2101K7BI cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
eu beta miui 12 android 9 dan 8.1 global stabil oreo miui 10 a twrp uzerinden ya da mi flashla gecebilirmiyim?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu arada ayarlar menusunun ikonlari ve seklini de sevemedim,gelistirici seceneklerinden animasyonlar .5x yapmama ragmen hala agir geliyor [emoji28]
hazirda miui 10 yukluyse ondandir, otadan gelen update 500 mb idi, ben yukledim ama bu uygulama ikonlari asiri buyumus , iphone benzeri yapmislar o yuzden temalardan klasik yerine sinirsizi sectim, ana ekrani uyandirinca uygulamalar animasyonlu bi sekilde geliyor onu da kapatmayi bulamadim...
kendi china versiyon note 5 imde bl kilidini acarak istedigim gibi mi flashla oreo pie degistirebiliyorum, yalniz mi flashta rom atarken bl yi kapatmayin yani clean and lock isaretlemeyin yoksa brick olur
formatla 8 e donmez sadece ayarlar uygulamalar silinir, android 9 la pil baya kotulesti, 8.1 global stabile donucem bende, benim cihaz hindistan versiyonu, mi flashla rom atarken bl kilidini acik birakmam gerekiyor yani , yoksa brick oluyor
ayni zamanda bitmez, hizli sarjda telefon kisa sure icinde normal sarja gore cok daha fazla isinacagi icin 100 den cektigin anda cok hizli bosalacaktir