lucarth kullanıcısının son içeriği

1. lucarth

Rehber Fake ROM güncelleme rehberi (açıklamaya dikkat)

ben de de gormuyor (china 13 ultra 16/512 ) bundan 2 ay once kadar ayni yontemle yukseltme yapmistim
  2. lucarth

Yardım Note 14 Pro+ Bootloader Kilidi Açarken Hata Veriyor!

chına oldugu ıcın actırmıyor, chına xıaomı hesabı acıp 30 gun bekleyıp sonra mı communıtyden basvurus yapmalısın
  3. lucarth

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

telefonun chına ıse xıaomı cınden alınmıs mı hesabı ıstıyor bl acmak ıcın olay bu
  4. lucarth

Çözüldü Çin cihaz kilit acma

13 ultra chın 13 ultra chına ıcın hesabı actım 30 gun beklıyıcem bakalım ama chına kımlık ısterse sıkıntı :) cıhaz server kayıtlı
  5. lucarth

Soru Teksim direnç kayıtlı cihaza server kayıt

server kayıt acık 2 gundur ben 2 cıhaza yaptım elınızı cabuk tutun :D :D
  6. lucarth

win 8.1 yada 7 deneyelim o zaman 1742291549 ben ayni yontem ile 1 ay once zip yukseltmesi yaptim suan gormuyor
  7. lucarth

sanal makineye win 10 ya da 8 kurup deniyicem bugun
  8. lucarth

13 ultrayi satip 14t pro alasim var, hatami olur bilemedim
  9. lucarth

Satış Vodafone Kodu (%62 İndirimli Paketler) - Kodlar Tükendi!

guncel degil konudaki fiyatlar guncel degil
  10. lucarth

iki farkli win 11 bilgisayarda denedim, aygit yoneticisinde adb goruyor cihazi, ama mi assist uugulamsinda gormuyor, usb hata ayiklama acik
  11. lucarth

win 11 pro 64bit ile china 13 ultra 16/512 bl kilitli kayitsiz cihaza deniyicem sonucu yazarim
  12. lucarth

Yardım 13 Ultra Cin romu yuklu hyper os 2

selamlar, kayıtsız 13 ultra chına ıcın server kayıt durumu belırsız mı hala ?
  13. lucarth

Yardım Mi 13 Ultra MIUI 14.0.2.0 Fake ROM

selam hocam 13 ultra chına cıhaz ıcın global son surume yukselttım mı assıstant ıle, programı chına stable hyper os yuklemek ıcın de kullanabılırmıyız
Üst Alt