lucarth kullanıcısının son içeriği

1. lucarth

Yardım Redmi Note 10s Youtube 1080p Kontrol Merkezi Sorunu

india stable 12.5.7 stabil kullaniyorum, youtube dan 1080p video acinca kontrol merkezini asagiya cekince kasarak sanki 15 fps ile hareket ediyor , ayni sorun eshot mobil uygulamasini kullanirken de oluyor onerilerinizi bekliyorum M2101K7BI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. lucarth

Sohbet Redmi Note 10S İndia Stabil Rom Pil Kullanimi

Redmi note 10s gint cihaz ve india stabil romda yuzde 95 sarjdan iribaren aldigim pil istatistikleri bu sekilde, android sisteminin bu kadar yemesi normal midir? note 10s icin stabil rom tavsiyelerinizi bekliyorum su anki surumum 12.5.7.0 RKLİNXM M2101K7BI cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  3. lucarth

Soru redmi note 5 miui 12 gcam

miui 11 de calisan gcam miui 12 ye gecince calismiyor artik, calisan gcam miui12 de var mi? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. lucarth

Soru eu betadan global stabile gecis

eu beta miui 12 android 9 dan 8.1 global stabil oreo miui 10 a twrp uzerinden ya da mi flashla gecebilirmiyim? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. lucarth

Haber Redmi Note 5 Güncellemesi (V11.0.3.0.PEIMIXM)

bu arada ayarlar menusunun ikonlari ve seklini de sevemedim,gelistirici seceneklerinden animasyonlar .5x yapmama ragmen hala agir geliyor [emoji28] Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. lucarth

Haber Redmi Note 5 Güncellemesi (V11.0.3.0.PEIMIXM)

hazirda miui 10 yukluyse ondandir, otadan gelen update 500 mb idi, ben yukledim ama bu uygulama ikonlari asiri buyumus , iphone benzeri yapmislar o yuzden temalardan klasik yerine sinirsizi sectim, ana ekrani uyandirinca uygulamalar animasyonlu bi sekilde geliyor onu da kapatmayi bulamadim...
  7. lucarth

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

resmi site bu degilmi, burada olmayinca o yuzden dedim Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. lucarth

Haber Redmi note 5 MİUİ 11!!

ne otada ne sitede var guncelleme , bu linkin kaynagi nedir ? Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. lucarth

Yardım Pil kullanımı

note 5 android 9.0 la beraber 9 saatlerdeki ekran suresi 6-7 lere dustu, miu11 le duzelir umarim Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. lucarth

Rom en iyi rom onerisi ?

kendi china versiyon note 5 imde bl kilidini acarak istedigim gibi mi flashla oreo pie degistirebiliyorum, yalniz mi flashta rom atarken bl yi kapatmayin yani clean and lock isaretlemeyin yoksa brick olur Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. lucarth

Duyuru Redmi Note 5 Pro (Whyred) Kullanıcıları İçin Önemli Bilgilendirme

formatla 8 e donmez sadece ayarlar uygulamalar silinir, android 9 la pil baya kotulesti, 8.1 global stabile donucem bende, benim cihaz hindistan versiyonu, mi flashla rom atarken bl kilidini acik birakmam gerekiyor yani , yoksa brick oluyor Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. lucarth

Rom en iyi rom onerisi ?

hayir Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. lucarth

Rom en iyi rom onerisi ?

netten fastboot indirip mi flashla Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. lucarth

Rom en iyi rom onerisi ?

batarya icin en iyisi 8.1 oreo stabil Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. lucarth

Yardım QC 4.0 Kullanımı Hakkında

ayni zamanda bitmez, hizli sarjda telefon kisa sure icinde normal sarja gore cok daha fazla isinacagi icin 100 den cektigin anda cok hizli bosalacaktir Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt