Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
lucarth 'in en son etkinliği
lucarth
Yardım
"Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum
konusundaki
Darkhope mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
sağ olun hocam Çin hesabı açtım önceden hesap kurulduğu yerle ilişkilendirilmiyor hatası alıyordum şimdi mi community atıyor 30 gün...
1 Nisan 2025
lucarth
Yardım
"Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum
konusundaki
erguvan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bugün de pas geçti benim cihaz global olmasına rağmen açılmıyor.nasıl bir saçmalık anlamadım. 1743264669 Bugün de pas geçti derken...
29 Mart 2025
lucarth
,
Yardım
başlıklı konuya cevap yazdı.
telefonun chına ıse xıaomı cınden alınmıs mı hesabı ıstıyor bl acmak ıcın olay bu
29 Mart 2025
lucarth
İnceleme
Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler
konusundaki
hayretlericerisindeyim mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bana saçma gelen şeyler var. Ekran çözünürlüğünü WQHD+ yaptığımda ve ekran yenileme hızı 120hz olduğunda, şarj 5-6 saatte bitiyor. Bu...
28 Mart 2025
lucarth
Rehber
Çin varyasyon için kilit sadece paralı açılıyor
konusundaki
yolcu02 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ben çin hesabi ile kendi numaramdan hesap açtım ve kilit acildi şans işi galiba mi 13 ultra cihazim
28 Mart 2025
lucarth
Rehber
Çin varyasyon için kilit sadece paralı açılıyor
konusundaki
attila24 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Arkadaşlar ne yaparsanız yapın, Ocak 2025 itibarıyla kilit kesinlikle açılmıyor; ne bypass ne başka bir şey. Tek çare paralı. NCUnlock...
27 Mart 2025
lucarth
Satış
Vodafone Kodu (%62 İndirimli Paketler) - Kodlar Tükendi!
konusundaki
teyubesk mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
1 adet kod aldım ve tarifeye sorunsuz geçiş yaptım. Teşekkür ederim hocam
27 Mart 2025
lucarth
Çözüldü
Çin cihaz kilit acma
konusundaki
erguvan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Öyle bir şey yok.çin cihazı açılmıyor. Telefon çöp yapmayın.yok yapmışlar da kilidi açmışlar da 😀
24 Mart 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt