lsaml kullanıcısının son içeriği

1. lsaml

Yardım Ekran Kilidi Sorunu

Arkadaşlar ekran kilidi sürekli kapalı olarak kalıyor, etkinleşmiyor kilit koyamıyorum ve bu durum her yüklediğim romda böyle. Sebebi ne olabilir?
  2. lsaml

Yardım Screen Lock

Hangi romu yüklersem yükleyeyim hiçbir yöntemle ekran kilidi etkinleştiremiyorum hep kapalı olarak kalıyor neden olabilir?
  3. lsaml

Çözüldü Romu Telefona Atamıyorum (Çözüldü)

Arkadaşlar telefondan herhangi bir veriyi pc'ye aktarabilirken şu an recovery modda ve hiçbir dosyayı özellikle rom dosyasını bile atamıyorum telefona, windows hata sesi veriyor ama görünürde bir uyarı yok. Format data ve wipe işlemlerini denememe rağmen şu an hiçbir işlem yapamıyorum. Ne...
  4. lsaml

Tavsiye 5000 TL'lik Telefon Önerisi

Arkadaşlar merhaba, arkadaşım için 5000 TL max bütçe ile telefon bakıyoruz sizden de tavsiyeler alabilir miyim? (Oyun vs. oynamaz genelde kamera ve hızı ile ilgilenir.)
  5. lsaml

Yardım Yeni Rom Flashlamama Rağmen Hala Recovery'e Atıyor

Telefonuma bir kere reboot attım ama sürekli recovery açılmaya başladı. Resetleyip farklı bir yazılım attım hala reboot yaptığımda direkt recovery mode'a atıyor. Ne yapabilirim yardım eder misiniz?
  6. lsaml

Yardım Ekran Videoları Nereye Kaydedilir?

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi'de kaydettiğimiz ekran videoları nereye depolanır acaba?
  7. lsaml

Yardım Fastboot'ta Kalan Cihazdan Veri Kurtarmak

Cihazı rebootladığımda birdenbire fastboota attı ve artık sadece oraya girip orada kalıyor. Recovery'e girdiğimde ise pc cihazı görüyor ama içindeki verileri görmüyor. Fotoğraf, video vb. verileri kurtarmamın bir yolu yok mu? :(
  8. lsaml

Yardım Anasayfada Play Store Yok

Arkadaşlar bi şekilde Google Play Store anasayfamdan yok oldu, ayarlarda görünüyor devredışı bırakıp veya system app remover'la kaldırıp APK kurmayı denedim ama olmuyor. Ne yapabilirim?
  9. lsaml

Yardım Bildirim Öğeleri Sayısı

Arkadaşlar merhaba, bu paneldeki öğelerin sayılarını nereden değiştiriyorduk? İsmini tam bilmediğim için bulamadım bir bilgi.
  10. lsaml

Tavsiye 2500-3000₺ Arası Telefon Önerisi

Arkadaşlar kuzenim için telefon bakıyoruz malum fiyatlar uçtu daha da uçmadan bu fiyatlar arası önerebileceğiniz telefonlar nelerdir?
  11. lsaml

Soru Realme C3 Önerir Misiniz?

Arkadaşlar 2200tl civarı bir cihazla karşılaştım Realme C3. Kullanan var mı ya da öneren, fikirleriniz nedir?
  12. lsaml

Soru RN7 Ekran Süresi Odaklı Rom Önerileri

Arkadaşlar Miui 10/11/12 ekran süresinden memnun olduğunuz ve hataları göze batmayan romlar var mı önerebileceğiniz? 1597327935 up
  13. lsaml

Çözüldü Magisk Modüllerini Kuramıyorum

Arkadaşlar romu ilk kurduğumda magisk yoktu flashlamama rağmen, sonra Magisk Manager apk olarak kurdum son sürüme falan da güncelledim artık root da var ama bu sefer de modülleri indiriyorum kuruyor fakat yeniden başlatma yapınca hiç kurulmamış oluyor ve indirilen modüller kısmı boş oluyor...
  14. lsaml

Yardım Cihaz Fastboot'a Atıyor

Arkadaşlar telefonum dondu bi anda ve baştan başlatayım dedim fakat logoda bekledikten sonra direkt fastboota atıyor. En son eu beta yüklediğimde olmuştu. Verileri kaybetmeden wipe vs. atmadan bunu düzeltme şansım yok mudur?
  15. lsaml

Yardım Instagram Görüntülü Arama Sorunu

Arkadaşlar instagramdan görüntülü arama yaparken kamerayı açamıyorum kamera simgesinin üzerindeki işaret kalkmıyor, var mıdır bir çözümü?
Üst Alt