Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefondan herhangi bir veriyi pc'ye aktarabilirken şu an recovery modda ve hiçbir dosyayı özellikle rom dosyasını bile atamıyorum telefona, windows hata sesi veriyor ama görünürde bir uyarı yok. Format data ve wipe işlemlerini denememe rağmen şu an hiçbir işlem yapamıyorum. Ne...
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım için 5000 TL max bütçe ile telefon bakıyoruz sizden de tavsiyeler alabilir miyim? (Oyun vs. oynamaz genelde kamera ve hızı ile ilgilenir.)
Telefonuma bir kere reboot attım ama sürekli recovery açılmaya başladı. Resetleyip farklı bir yazılım attım hala reboot yaptığımda direkt recovery mode'a atıyor. Ne yapabilirim yardım eder misiniz?
Cihazı rebootladığımda birdenbire fastboota attı ve artık sadece oraya girip orada kalıyor. Recovery'e girdiğimde ise pc cihazı görüyor ama içindeki verileri görmüyor. Fotoğraf, video vb. verileri kurtarmamın bir yolu yok mu? :(
Arkadaşlar bi şekilde Google Play Store anasayfamdan yok oldu, ayarlarda görünüyor devredışı bırakıp veya system app remover'la kaldırıp APK kurmayı denedim ama olmuyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar romu ilk kurduğumda magisk yoktu flashlamama rağmen, sonra Magisk Manager apk olarak kurdum son sürüme falan da güncelledim artık root da var ama bu sefer de modülleri indiriyorum kuruyor fakat yeniden başlatma yapınca hiç kurulmamış oluyor ve indirilen modüller kısmı boş oluyor...
Arkadaşlar telefonum dondu bi anda ve baştan başlatayım dedim fakat logoda bekledikten sonra direkt fastboota atıyor. En son eu beta yüklediğimde olmuştu. Verileri kaybetmeden wipe vs. atmadan bunu düzeltme şansım yok mudur?