lozemi kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Bir anda ses gitti, şarj olmuyor. (Redmi 9)

Cihaz Redmi 9. IMEI atılmış cihaz. 12.0.4 yüklü durduk yere ses gitti, cihaz şarj almıyor, fastboot modda da PC görmüyor. PC'nin driverlar tam.
  2. L

Çözüldü Farklı Romlara Geçis Açılıs Logosunda Kalma Sorunu (Çözüldü)

Arkadaslar eu romdan mi globe ya da miuimix rom ya da hellas roma geçis yaparken twrpden kaynaklı sorunlardan (4lü wipe sorunu) dolayı rom atıp twrpden sonra reboot sytem yapınca rom kurulumunda son asama olan logo kısmında telefon kalıyor ve açılmıyor. Bu sorunu çözmek için çok yol denedim ve...
  3. L

Yardım FASTBOOTta kaldım.Telefonu fastboot ile miflashtan rom flashlanmıyor

Telefonu fastboot ile miflashtan rom flashlanmıyor.Refresh yazınca mi logosu çıkıyor telefonun sol üstünde bir tuşa basın şeklinde ingilizce yazıyor fastboota geri giriyor.Mi flash toolda "mismatching image and device" hatası veriyor
  4. L

Recovery [Official] [Recovery] Mi A2 Lite için TWRP 3.3.1

her twrp kurdugumda factory reset yapmadan işlem yapamıyorum haliyle rom da siliniyor şu kurulumu düzgün detaylı olarak anltabilecek yok mu
  5. L

Rehber MI Note 3 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom Kurulumu

Usta kamera video çekmiyor kırmızı noktaya basıyorum kayıt başlamıyor romu ilk kurduğunda sorun yoktu şimdi o kadar şey yükledim bunları silmeden kamerayı ilk haline nasıl dondurebilirim Usta kamera video çekmiyor kırmızı noktaya basıyorum kayıt başlamıyor romu ilk kurduğunda sorun yoktu şimdi o...
  6. L

Soru mi note 3 alınır mı ?

Ben 2 aydır kullanıyorum bu fiyata böyle fotoğraf çeken telefon bulamazsın.İşlemcisi ve ramine diyecek yok mobil pubg oynayan biriyin çok ağır bir oyun son ayarlarda gayet akıcı oynuyorum.Iphone 7 ıphone 8 note 8 s7 mi 6 gibi telefonlarla karşılaştırdım yanına yaklaşamazlar bu fiyatta bir...
  7. L

Rehber Google Camera Mod. Hdr+Portre

Usta adamsın eline sağlık nereden yuklediysem hep sorun oluştu ve eu Roma dönmek için globale dönüş yapmak zorunda kaldım sayenizde şu an yaptım mi note 3 kullanıyorum gerçekten koyu renkler belirgin şekilde guzellesti ve de ön kamera portre uygulaması muazzam olmuş sağolun anlatiminiz için
  8. L

Çözüldü Custom Rom kamera sorunu

hocam aynısı bana da oldu şu an ekran kilidinde kaldı telefon kilidi doğru girmeme rağmen açmıyor.Eu rom kullanıyorum yedeği var telefon hafızasında romun kendisi var nasıl eski haline getireceğim ne olur yardım edin persistimg flashladım sorun devam ediyor
  9. L

Mod Xiaomi'de Dolby Atmos kullanmak isteyenler için kurulum

hocam root gerekiyor mu ? twrp yüklü bende direk install den yükleyebilir miyim? hocam kurdum fakat ses efsane arttı zarar verir mi telefona ?
  10. L

Rom MIUIPro bundan böyle Türkçe olacak :-)

bu romu neredennsirebilirim
Üst Alt