Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet paketim olmasına rağmen mobil veriyi açtığımında mobil veri simgesi bile çıkmıyor ve telefon tam ekran modunda kasıyor internet sorunu çok ciddi bir sorun acilen yeni bir güncelleme gelmeli.
Cihazım redmi 5 plus güncellemeyi sorunsuz bir şekilde şarjım %70 teyken yaptım ve yeni güncellemeyle birlikte son uygulamalara bakarken ana ekrana dönerken kasmalar oluyor
Telefonum redmi 5 plus miui 10 8.8.30 videolarda siriye benzer mi asistan diye bir şey gördüm ama nasıl kullanılıyor veya açılıyor bilmiyorum bilgisi olan var mı?
Telefonum redmi 5 plus miui 10 8.8.30 videolarda siriye benzer mi asistan diye bir şey gördüm ama nasıl kullanılıyor veya açılıyor bilmiyorum bilgisi olan var mı?
Şu ss lere düzgün bak istersen bu uygulama zaten amazonun uygulaması bölge şuan türkiyede ama bu uygulama silinmiyor diğerlerini sildim ama bu silinmiyor
Bunu yaparsanız telefonunuza gereksiz ingilizce uygulamalar gelicek.
1535749271
Sayende telefonu yeniden başlatınca bir sürü uygulama yüklendi amazonun gereksiz uygulaması dışında hepsi siliniyor şimdi söyle bana ben bunu nasıl silicem?