loxe455 kullanıcısının son içeriği

1. loxe455

Yardım Miui 8.9.6 redmi 5 plus hataları

Lakin geri bildirim yapınca telefonumdaki tüm verilere ulaşabilirler
  2. loxe455

Yardım Miui 8.9.6 redmi 5 plus hataları

İnternet paketim olmasına rağmen mobil veriyi açtığımında mobil veri simgesi bile çıkmıyor ve telefon tam ekran modunda kasıyor internet sorunu çok ciddi bir sorun acilen yeni bir güncelleme gelmeli.
  3. loxe455

Yardım Redmi 5 plus miui 8.9.6

Cihazım kasıyor vr internet paketim olmasına rağmen mobil veriyi açınca simge bile çıkmıyor
  4. loxe455

Rom Xiaomi redmi 5 plus beta güncellemesi

Cihazım redmi 5 plus güncellemeyi sorunsuz bir şekilde şarjım %70 teyken yaptım ve yeni güncellemeyle birlikte son uygulamalara bakarken ana ekrana dönerken kasmalar oluyor
  5. loxe455

Soru Mİ Asistan Nasıl Kullanılıyor?

Telefonum redmi 5 plus miui 10 8.8.30 videolarda siriye benzer mi asistan diye bir şey gördüm ama nasıl kullanılıyor veya açılıyor bilmiyorum bilgisi olan var mı?
  6. loxe455

Soru Mİ Asistan Nasıl Kullanılıyor?

Telefonum redmi 5 plus miui 10 8.8.30 videolarda siriye benzer mi asistan diye bir şey gördüm ama nasıl kullanılıyor veya açılıyor bilmiyorum bilgisi olan var mı?
  7. loxe455

Redmi 5 Plus Parmak İzi Ekran Analizi

Daha önce miui 9 kullanıyordum şuan miui 10 kullanıyorum hala aynı
  8. loxe455

Soru R5P Face İd Nasıl Çalışıyor?

Kullanmaya gerek yok ekranı uyandırmadan yüzü okumuyor bile ayrıca photoyla kandırılabilir.
  9. loxe455

Rehber Redmi 5 plus faceid

Şu ss lere düzgün bak istersen bu uygulama zaten amazonun uygulaması bölge şuan türkiyede ama bu uygulama silinmiyor diğerlerini sildim ama bu silinmiyor
  10. loxe455

Redmi 5 Plus Parmak İzi Ekran Analizi

Redmi 5 plus cihazımda parmak iziyle ekranı açtığım anda milisaniyeliğine kırmızı bir lazer efekti çıkıyor bu sizdede oluyor mu?
  11. loxe455

Silinmiyor Bölgeyi hindistan yaptım sonra sonra türkiye yapıp yeniden başlattım silinmiyor işte senin yüzünden
  12. loxe455

Hayır bölgeyi türkiye yapıp yeniden başlattım zaten ama bu uygulama silinmiyor bu uygulamayı silmem lazım
  13. loxe455

Soru com.amazon.appmanager nasıl siliniyor?

Bu amazonun gereksiz uygulaması amazonu silmeme rağmen silinmiyor dosya yöneticisinde apk adını arattım ordada yok nasıl silinecek bu
  14. loxe455

Zaten bölgeyi türkiye yapıp yeninden başlattım ve ayrıca dosya yöneticisine apk adınıda copy paste yaptım ordada yok
  15. loxe455

Bunu yaparsanız telefonunuza gereksiz ingilizce uygulamalar gelicek. 1535749271 Sayende telefonu yeniden başlatınca bir sürü uygulama yüklendi amazonun gereksiz uygulaması dışında hepsi siliniyor şimdi söyle bana ben bunu nasıl silicem?
Üst Alt