Lowgame kullanıcısının son içeriği

1. L

Çözüldü Kapandı acilmiyor

Çok tesekurler sizin sayenizde sorun çözüldü yardımlarınız için sizlere çok çok teşekkür ederim
  2. L

Şuan soylediginizi uyguladım şuan şarj alıyor diye gösteriyor fakat hic almiyormus gibi bir izlenimi var üsteki ışık yanıp sönüyor guc düğmesine bir kere tıklıyorum şarj barını gösteriyor ama içi boş
  3. L

Bunu normal bilgisayar dan mi yapicagim
  4. L

Denedim olmadı bir arkadaş belli bir süre şarj almasını sonra denememi istedi 1622196140 Ekran hiç açılmıyor sadece şarja taktığım anda şarj alıyor işareti gösterip bir süre sonra üsteki beyaz ışık yanık kalıp ekran açılmıyor
  5. L

Ekran hiç açılmıyor sadece şarja taktığım anda şarj alıyor işareti gösterip bir süre sonra üsteki beyaz ışık yanık kalıp ekran açılmıyor
  6. L

Telefon kapandı

Redmi note 8 Pro cihazın şarjını full kullandıktan sonra cihazı şarja takıyorum şarj alıyor diye gösterip telefonu açmıyor uzun süre beklememe rağmen telefonu açmıyor
  7. L

Redmi note 8 Pro şarjı full tüketikten sonra şarja taktım şarj alıyor fakat açılmıyor cihaz telefonun hiçbir sorunu yokken bu durumu gösterdi ne sorunu olabilir ?!
Üst Alt