Loverman kullanıcısının son içeriği

1. Loverman

Sohbet Hayırlı Bayramlar Miui Türkiye Ailesi

Hayırlı bayramlar cümleten
  2. Loverman

Çözüldü Xioami mi not 10 lite custom rom

Görsel paylaşırmısın bide rom nasıl akıcımı biraz detay verebilirmisin lütfen
  3. Loverman

Soru Vowifi

telekom , eu rom 11.0.8.0 yüklü aynı sorun bende de var
  4. Loverman

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Bugün elime ulaştı kılıf taktım güzel ince bişey degil biraz kalın düşmelere karşı korur biraz benim ekranda da nano koruyucu var alt tarafdan mimik bir çıkma yaptı sadece okadar
  5. Loverman

Ben sadece kılıf sipariş verdim telefonun üzerinde nano ekran koruyucusu var zaten
  6. Loverman

Buna da göz atabilirsiniz sipariş verdim ben hafta sonuna kadar elimde olur inşallah
  7. Loverman

Rom Silinsin

Eywallah artık bu konun açılması gerkiyordu iyi oldu yapamayan arkdaşlar için detaylı anlatım olmuş eline koluna emegine saglık
  8. Loverman

Rom Mi Note 10 Lite Eu Stabil

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  9. Loverman

Rica ederimm
  10. Loverman

Ben hiç birini yapmadım ama sen yap istersen temiz kurulum yaparsın
  11. Loverman

Eu room en son olanı indir twrp yükleme yapacagın için zipli indir
  12. Loverman

indirdigin dosyaları masa üstüne çıkar Minimal ADB Fastboot v1.4.3 exe bunu kur sonra kurdugun yere git indirdigin rarın içindekileri bunun içine at kopyala sonra cmd-here yazana tıkla sıraylabu komutları yaz telefone fasboot moduna almayı unutma fastboot --disable-verity...
  13. Loverman

root yapmadım twrp yükledim eu rom kurdum wipe falan hiç bişey yapmadım sonra baktım twrp duruyor
  14. Loverman

yükledim sıkıntı yok kalıcı twrp eu room güncelleesinide yaptım şuan sıkıntı yok
  15. Loverman

Eywallah sagolasın eu room kullanıyorum güncelleme geldi ama twrp olmadıgı için güncelleyemiyorum
Üst Alt