Lovelesss kullanıcısının son içeriği

1. Lovelesss

Uygulama Twitter/X Revanced - Piko

Teşekkür ederim sorunsuz bir şekilde kurdum çalışıyor 25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Lovelesss

Uygulama AeroWitter - Modlu Twitter Uygulaması

Deneyeceğim teşekkür ederim 25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Lovelesss

Uygulama AeroWitter - Modlu Twitter Uygulaması

Konu eski ama bir kaç gün öncesine kadar aerowitter kullanıyordum video indirmek için çok iyi bir uygulama idi ama artık çalışmıyor güncelleme ekranı na atıyor aerowitter kullanan var mı varsa durum sizde de aynı mı veya başka modlu Twitter tavsiyeniz var mı Teşekkür Ederim Twitter pro diye bir...
  4. Lovelesss

Soru Bildirim Sorunu

MiuiTr rom kullanıyorum A11 Bildirim sorunu yaşıyorum bildirim sesleri kendi kendine değişiyor WhatsApp için örnek bildirim sesi ayarlıyorum 1 gün veya 2 gün sonra sesler kendi kendine seçtiğim uyarı tonundan farklı bir tona geçiyor ne yaparsam yapayım bu sorunu çözemedim bu konuda bir çözüm...
  5. Lovelesss

Alış iphone 11 veya 12 alımı

güvenilir satıcı varmı arkadaşlar konya mersin ankara civarında iphone satışı yapan tavsiye edebileceğiniz bir satıcı arıyorum teşekkürler
  6. Lovelesss

Satış Oppo Enco W11 TWS Bluetooth Kulaklık

ürün 4 ay kadar önce tt den alındı kızıma aldım ama kulağına büyük geldiği için satıyorum
  7. Lovelesss

Satış Baseus Type-C 3 mt Data Kablosu Satılık

ürünü hiç kullanmadım dersem yeridir kırmızı renk kordon şeklinde 3mt
  8. Lovelesss

Satış WD Elements Usb 3.0 2,5 2TB HDD Satılık

ürünün garantisi bitti yanında seyahat çantası ile birlikte vereceğim https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-satilik-wd-elements-usb-3.0-2.5-2-tb-tasinabilir-hdd-963146971/detay/
  9. Lovelesss

Satıldı Migrostan Alınma 1 Aylık Mi 11 Lite 6/128 Siyah

Ürün siyah renk üstü mat nano kaplama arkası şeffaf koruyucu ile kaplı 3 adet kılıf ile birlikte 9.6.21 tarihinde ordu migrostan alınma kutusu orjinal şarj aleti faturası mevcut 3399 TL Takas düşünmüyorum
  10. Lovelesss

Yardım Yeni Telefon Önerisi

Mi 9 lite kullanıyordum eşimde redmi 5 plus kullanıyordu mi 9 lite eşime verdim ben şuan redmi 5 plus kullanıyorum ama cihaz eskidi kendime yeni cihaz düşünüyorum 3000 tl maksimum bütçe ayıracağım ya r5p satcam kaça gider bilmiyorum migrostan alınma 4/64 yeni cihazda oyun oynamıyorum mümkünse sd...
  11. Lovelesss

Yardım Flash Belleğe Dosya Taşıma Sorunu

Mi 9 lite kullanıyorum önceden bir sorun yokken dahili hafızadan SanDisk 128 GB belleğime dosya taşımak istediğimde % 30 lara gelince cihaz kendiliğinden kapanıp açılıyor dahili hafızada bilgilerim var almam gerekiyor pc dışında ne yapmak lazım Miuipro 20.10.22 ücretli sürüm kullanıyorum...
  12. Lovelesss

Satış Mİ9 LİTE 6/128GB Mavi Sıfırdan Farksız

forumdan aldığım MİCC9 telefonumu satıyorum kutusu ve orjinal şarjı vardır mavi renktir önü ekran koruyucu varrdır arkasında koruyucu vardır çizik vuruk kırık yoktur çift imei atılmıştır imeilerinin kapanma riski yoktur nakit veya sadece Mİ9T Pro 6/128 veya 256 gb ile takas düşünüyorum bu...
  13. Lovelesss

Satış Vu+ Ultimo 4K Bluetooth Edition Uydu Alıcısı

ürün almanya hm-sat firmasından 2019 8.ayda alınma 1 yıl daha uluslararası garantisi devam ediyor kutusu faturası ve hdd aparatları hiç açılmadı duruyor kumandası 500 tl değerinde olan bluetooth kumandadır
  14. Lovelesss

Yardım Mi 8 lite Hoparlör Ses Sorunu

Mi 8 lite telefonumda dün imeiniz kooyalanmıştır sorunu çıktı sim 1 deki kartımı sim 2 ye taktım çalışıyor Bugün ise başka bir sorun var telefon arama gelince melodi çalmıyor sessiz yada titreşim çalıyor ne yaptımsa olmadı rom olarak MiRoom vardı 20.1.2 4 wipe yapıp rom yeniden kurdum sorun...
  15. Lovelesss

Satış Garantisi Devam Eden Mi 8 Lite 6/128 Siyah

Cihazım migrostan alınma 2018 6 ayda alındı Kutusu 3 mt lik kablosu mevcut bir adet dönüştürücü var faturası e fatura olduğu için migros sitesinden indirilebilir Bl kilit açık EU Rom yüklü 9.11.14 sürümü arka kapağında şeffaf koruma vardır çizik yoktur hep kılıf ile kullandım Fiyatı 1499 tl...
Üst Alt