Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu eski ama bir kaç gün öncesine kadar aerowitter kullanıyordum video indirmek için çok iyi bir uygulama idi ama artık çalışmıyor güncelleme ekranı na atıyor aerowitter kullanan var mı varsa durum sizde de aynı mı veya başka modlu Twitter tavsiyeniz var mı Teşekkür Ederim Twitter pro diye bir...
MiuiTr rom kullanıyorum A11
Bildirim sorunu yaşıyorum bildirim sesleri kendi kendine değişiyor WhatsApp için örnek bildirim sesi ayarlıyorum 1 gün veya 2 gün sonra sesler kendi kendine seçtiğim uyarı tonundan farklı bir tona geçiyor ne yaparsam yapayım bu sorunu çözemedim bu konuda bir çözüm...
ürünün garantisi bitti yanında seyahat çantası ile birlikte vereceğim
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-satilik-wd-elements-usb-3.0-2.5-2-tb-tasinabilir-hdd-963146971/detay/
Ürün siyah renk üstü mat nano kaplama arkası şeffaf koruyucu ile kaplı 3 adet kılıf ile birlikte 9.6.21 tarihinde ordu migrostan alınma kutusu orjinal şarj aleti faturası mevcut
3399 TL
Takas düşünmüyorum
Mi 9 lite kullanıyordum eşimde redmi 5 plus kullanıyordu mi 9 lite eşime verdim ben şuan redmi 5 plus kullanıyorum ama cihaz eskidi kendime yeni cihaz düşünüyorum 3000 tl maksimum bütçe ayıracağım ya r5p satcam kaça gider bilmiyorum migrostan alınma 4/64 yeni cihazda oyun oynamıyorum mümkünse sd...
Mi 9 lite kullanıyorum önceden bir sorun yokken dahili hafızadan SanDisk 128 GB belleğime dosya taşımak istediğimde % 30 lara gelince cihaz kendiliğinden kapanıp açılıyor dahili hafızada bilgilerim var almam gerekiyor pc dışında ne yapmak lazım
Miuipro 20.10.22 ücretli sürüm kullanıyorum...
forumdan aldığım MİCC9 telefonumu satıyorum kutusu ve orjinal şarjı vardır mavi renktir önü ekran koruyucu varrdır arkasında koruyucu vardır çizik vuruk kırık yoktur çift imei atılmıştır imeilerinin kapanma riski yoktur nakit veya sadece Mİ9T Pro 6/128 veya 256 gb ile takas düşünüyorum bu...
ürün almanya hm-sat firmasından 2019 8.ayda alınma 1 yıl daha uluslararası garantisi devam ediyor kutusu faturası ve hdd aparatları hiç açılmadı duruyor kumandası 500 tl değerinde olan bluetooth kumandadır
Mi 8 lite telefonumda dün imeiniz kooyalanmıştır sorunu çıktı sim 1 deki kartımı sim 2 ye taktım çalışıyor
Bugün ise başka bir sorun var telefon arama gelince melodi çalmıyor sessiz yada titreşim çalıyor ne yaptımsa olmadı rom olarak MiRoom vardı 20.1.2 4 wipe yapıp rom yeniden kurdum sorun...
Cihazım migrostan alınma 2018 6 ayda alındı
Kutusu 3 mt lik kablosu mevcut bir adet dönüştürücü var faturası e fatura olduğu için migros sitesinden indirilebilir
Bl kilit açık EU Rom yüklü 9.11.14 sürümü arka kapağında şeffaf koruma vardır çizik yoktur hep kılıf ile kullandım
Fiyatı 1499 tl...