Lovelesss kullanıcısının son içeriği

1. Lovelesss

Soru Android 15 Touch Pal Klavye Açılmıyor

Allah başka dert vermesin 24031PN0DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Lovelesss

Rom Xiaomi 15 Ultra Elite Rom

10 güncelleme 10 dolar 10 güncelleme bitince yeniden 10 dolar ödüyorsunuz 24031PN0DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Lovelesss

Rom Xiaomi 15 Ultra Elite Rom

Telegram da kanalı var oraya giriyorsunuz ama Türkiye de artık satmıyoruz demişler bende denedim vermiyorlar tr de satışını Akif kulak diye bir kişi satıyor distribütör gibi ona ulaşıcaksınız o onaylarsa alabilir siniz 24031PN0DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Lovelesss

Tema Jiyan IzzyBRV15 MIUI / HyperOS 1-2 Uyumlu Tema

Bu linke tıklayınca alakasız bir yere gidiyor desinger girişi yapın diyor indiremedim 24031PN0DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Lovelesss

Rom Küllerinden yeniden doğdu MiuiPro

HarunErdinç satış işlemlerine bakıyor 24031PN0DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Lovelesss

Uygulama Go Klavye - T9

Çalışmadı mı 14 ultra 24031PN0DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Lovelesss

Bazı özelleştirmeler Xiaomi 14 Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Lovelesss

Bende 14 Ultra cihazımda kullanıyorum Harun Erdinç den ödemesini yapıp satın aldım elite rom gibi özellikleri yok ama şarj ve stabilite benim için önemli diyenlere tavsiye ediyorum Xiaomi 14 Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Lovelesss

Recovery Xiaomi 14 Ultra (aurora) Hyperos 2 Android 15 TWRP

Eline emeğine sağlık abi [emoji120] Xiaomi 14 Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Lovelesss

Yardım Bootloader Kilidini Açmadan Rom Yüklenir Mi??

Bl kapalı iken olmaz Xiaomi 14 Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Lovelesss

Tema JiyanVIII / MIUI 12/13/14/ HyperOS Uyumlu Tema

Eline emeğine sağlık abi [emoji120] X14 Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Lovelesss

Tema Jiyan Blue MIUI 12 / 13 / 14 / HyperOS Uyumlu Tema

Eline emeğine sağlık abi [emoji120] X14 Ultra cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Lovelesss

Çözüldü Payload.img Rom Nasıl Yüklenir

Abi deneme sakın ya dünya para o telefon Mirza ya yine sordum bana acil A15 twrp lazım diyor [emoji3526] 24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Lovelesss

Yardım Root var Paycell Açılmıyor

Paycell bende de çalışmıyor kernel su kurulu bahsi geçen modüller de kurulu 24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Lovelesss

MIUI 14 Touchpal Klavye APK

Mi 14 Ultra uyumlu değil hatası veriyor 24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt