Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu eski ama bir kaç gün öncesine kadar aerowitter kullanıyordum video indirmek için çok iyi bir uygulama idi ama artık çalışmıyor güncelleme ekranı na atıyor aerowitter kullanan var mı varsa durum sizde de aynı mı veya başka modlu Twitter tavsiyeniz var mı Teşekkür Ederim Twitter pro diye bir...
Wa kullanıyorum 24.25.77 gibi bir üst versiyonu apkmirror sitesinde buluyorum ama bundle olanlar var onları sistem kurmama izin vermiyor bundle olan WhatsApp apk lar nasıl kurulur
24031PN0DC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hos1 de sorunsuz açan WhatsApp Hos2 güncelleyince WhatsApp çalışmıyor WhatsApp kuramadığım için telefon da işlem yapamıyorum root attık kernel su ile root var gözüküyor ama rootlu değil eu rom yüklü mi 14 Ultra tr cihaz yardımcı olur musunuz arkadaşlar
24030PN60G cihazımdan Tapatalk...
Usta günaydın hayırlı sabahlar bu wa da custom tema eklenmiyor mu eskiden WhatsApp AERO da hazar 100 lerce tema eklerdi tema eklemeden stock tema iyi değil
23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android data içine erişim yok
Android medya içinde aero klasör var içi boş
Diğer resimler bende mevcut olan yedekler
23013PC75G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malum modlu aero da drive yedeklemiyor uygulama üzerinden alıyordum rom değişince geri yüklüyordum orjinal da. ComWhatsApp aero da aero.whatsapp yazıyordu öyle yedek aldım yeni rom atınca WhatsApp klasörü içine yedeği copy yapınca yedek geri yükle ekranı geliyordu orjinal da maalesef bu ekran...
Hocam selamlar uzun zamandır WhatsApp AERO kullandım yılların yedeği var malum aero desteği bırakınca mecburen orjinal WhatsApp döndüm ama aero yedeklerimi ne yaptımsa bir türlü orjinal WhatsApp entegre edemedim WhatsApp klasörünü komple yedekledim elimde mevcut sorum ise bu yedeği wa...
MiuiTr rom kullanıyorum A11
Bildirim sorunu yaşıyorum bildirim sesleri kendi kendine değişiyor WhatsApp için örnek bildirim sesi ayarlıyorum 1 gün veya 2 gün sonra sesler kendi kendine seçtiğim uyarı tonundan farklı bir tona geçiyor ne yaparsam yapayım bu sorunu çözemedim bu konuda bir çözüm...