Lothlorien kullanıcısının son içeriği

1. L

Satış 1 haftalik Poco x3 nfc 6-64

Yurtdisi kayitsizdir. Fiyat kisa bir süreliginedir. Uste nakit alabilecegim takas teklifleri degerlendirilir. Renk mavidir, foto eklenecektir (baglanti yavasligi var)
  2. L

Satıldı JBL Go 2 + Kz ZSN Pro

Tertemizdir ikisi de. Kz Zsn Pro kutusu ve 3 cift hafızali köpük mevcuttur. JBL Kutusu yoktur fakat hepsiburadadan alinmistir ss atilir istenirse. İkisi birden, ve indirimsiz fiyat 180 tl. İstanbul ici elden teslim. 1582984520 Ayrica LG Hi-Fi 32 bit DAC var isteyen olursa fiyatta anlasabiliriz.
  3. L

Satıldı Mi 9T Siyah 6-128 (20 Günlük)

Kayitli, kutu icerigi tam. Sifir ayarinda. İstanbul ici teslim.
  4. L

Yardım Orjinal Hızlı Şarj özellikli Şarj Aleti

Yanlis mi anladim? 45 dakikada %100'e mi ulasiyorsunuz?
  5. L

Madalya Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz...

Cocuklarimiza seni anlatacagiz... Mekanin cennet olsun.
  6. L

Mod Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme

Su islem nasil yapiliyor, üsenmeden biri anlatsa da ögrensek.
  7. L

Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Okulun uygulamasini acamiyorum, baglanti yok hatasi veriyor login etmiyor beni. Nazar degdi :) 1572628403 Ben ilk secenektekine dokunmadim hocam, o da Masik'in kendi modülüydü sanirim.
  8. L

Masik'in kendi modülünü kurdum ama bir sey fark etmiyor. Kulaklikta ekstra kalite artisi gözlemlemedim ben sahsen.
  9. L

Akilli ag olayina bayildim. Globalde 24 saatte 6 saat ekran suresi aliyordum. Bu romlayim ve 6 saat ekran suresi yaptim, sarjim hala %52. Harika. Tuttum bu romu.
  10. L

Soru MIUI Nasıl Okunuyor?

MIUI'daki "Mi" kismi marka ismi oldugu icin kalip olarak alinir: "Mi Yu Ay". Ama "Em Ay Yu Ay" da pek yanlis sayilmaz...
  11. L

Kulaklik ses cikisinda belirgin bir fark hisseden var mi bu romda?
  12. L

Tekrar format atip bu sefer google ve mi servislerine baglanmadan denedim oldu hocam, ilginiz icin tesekkür ediyorum.
  13. L

Format data yaparak Global sürümden yükledim, cihaz RN7. Acildi ama kurulumun basinda, "Baska Bir Sey Var Miydi" kisminda isim bitti dememe ragmen o kismi gecemiyorum. "Bulut Durmaya Devam Ediyor" hatasi sürekli geliyor ve o kismi gecemiyorum, masaüstüne ulasamiyorum yani.
  14. L

Mod Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme

Merhabalar, bu kodlari nerede bulacagimizi söyler misiniz?
Üst Alt