lorsef kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru YD 14 ultra aldım Çin mi Global mi nasıl öğrenirim ?

kırmızı çıktı ustad çin o zmn teşekkürler şimdi onu darlamaya gidiyorum fakat server durumunu nasıl öğreniriz ? 1747316133 sim 1 tek çıkıyor başkan hat takılı 1747316463 düzeltiyorum üstad casper VIA yazan sim 2 diğeri sim 1
  2. L

Soru YD 14 ultra aldım Çin mi Global mi nasıl öğrenirim ?

Arkadaşlar selam sürekli tel adlığım kişiden yine 14 ultra aldım global diye ama çin olduğunu düşünüyorum..Arkadaki etikietten belli olmaz diyor..Güncelleme 15 gündür gelmedi ..Ayrıca server kayıtlıu diye aldım.Sorum şu telefonun çin mi global mi ve server kayıtlımı yoksa dirençlimi oldğınu...
  3. L

HyperOS Xiaomi 14 Ultra (aurora) Global Kararlı - OS2.0.6.0.VNAMIXM

Benim hyper os 1 server kayıtlı ve güncelleme gelmiyor.ayrıca BL kilidi açık değil. Hyper OS 2 ye nasıl güncellerim ? BL açmadan ?
  4. L

HyperOS POCO X3 Pro Turbo 🚀 HyperOS 2.0.205.0 A15

Eu romdan buna geçtim ama eurom daha iyi ve daha kararlı gibi geldi..Çok fazla ingilizce terim var ..eksiklikleri var.Güncelleme ne zaman gelir ? takip edeceğimiz bir websitesi var mı ?
  5. L

MIUI 13 22.1.5/6 - MIUI 13 Xiaomi.eu Rom İndirme Bağlantıları (Haftalık Ve Stabil)

poco x3 pro için ne zaman çıkar acaba
  6. L

Yardım Mi 9T USB PC'YE bağlanmıyor

USB sarj port yerini temizleyince düzeldi gibi cevaplar için teşekkür ederim
  7. L

Driver yükledim telefondan aktarma seçeneği çıkmıyor kullandığım rom pixel experience sadece yavaş sarj oluyor uyarısı çıkıyor.. 1623091427 Normal ve Hızlı sarj konusunda sıkıntı yok soket arızalı olsa kabloyu bağlayınca sarj moduna geçmez PC'de herhalde diye düşünüyorum
  8. L

Driver simgesi vs..çıkmıyor sadece telefondan yavaş şarj oluyor uyarısı geliyor.. Mermato
  9. L

Arkadaşlar Merhaba telefonu PC'YE bağladığım zaman sadece sarj oluyor..iki pc ve 3 farklı orginal kablo denedim yine aynı ..ne yapmam gerekiyor ? 1623087105 USB hata ayıklama ve geliştiri seçenekleri açık ..Açıkcası pixel experience romu kullanıyorum
  10. L

Yardım Mi 9T Eu Rom ( otomatik parlaklık,Adım sayar vs.. Çalışmıyor )

Başıktada belirtiğim gibi Eu rom stabil kullanıyorum bu özellikler çalışmıyor..Format atmadan bilgilerim silinmeden nasıl çalışır hale getirebiliriz ?
Üst Alt