Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kırmızı çıktı ustad çin o zmn teşekkürler şimdi onu darlamaya gidiyorum fakat server durumunu nasıl öğreniriz ?
1747316133
sim 1 tek çıkıyor başkan hat takılı
1747316463
düzeltiyorum üstad casper VIA yazan sim 2 diğeri sim 1
Arkadaşlar selam sürekli tel adlığım kişiden yine 14 ultra aldım global diye ama çin olduğunu düşünüyorum..Arkadaki etikietten belli olmaz diyor..Güncelleme 15 gündür gelmedi ..Ayrıca server kayıtlıu diye aldım.Sorum şu telefonun çin mi global mi ve server kayıtlımı yoksa dirençlimi oldğınu...
Eu romdan buna geçtim ama eurom daha iyi ve daha kararlı gibi geldi..Çok fazla ingilizce terim var ..eksiklikleri var.Güncelleme ne zaman gelir ? takip edeceğimiz bir websitesi var mı ?
Driver yükledim telefondan aktarma seçeneği çıkmıyor kullandığım rom pixel experience sadece yavaş sarj oluyor uyarısı çıkıyor..
1623091427
Normal ve Hızlı sarj konusunda sıkıntı yok soket arızalı olsa kabloyu bağlayınca sarj moduna geçmez PC'de herhalde diye düşünüyorum
Arkadaşlar Merhaba telefonu PC'YE bağladığım zaman sadece sarj oluyor..iki pc ve 3 farklı orginal kablo denedim yine aynı ..ne yapmam gerekiyor ?
1623087105
USB hata ayıklama ve geliştiri seçenekleri açık ..Açıkcası pixel experience romu kullanıyorum