lordmad kullanıcısının son içeriği

1. L

MIUI 11 Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 9) Beta 9.12.12_Kararlı 11.0.4.0 Rom

ros babamın oğlu değil gençler, öyle olsaydı bile yine de iyi bir iş çıkarmamış olsaydı önermezdim. ben eğriye doğru demem. xiaomi eu 'da ros rom' da gayet başarılıdır ama dediğim gibi kendi kullanımıma ve test ettiklerime göre ros beni bir şekilde daha çok memnun ediyor. çok ciddi aman eu...
  2. L

bunun özellikle konuşulduğu yerler ve bilgisinin verildiği telegram olsun direkt forum olsun, reddit olsun her yerde var. karşılaşmamış olmana şaşırdım. hadi hepsini geçtim karşılaşmamış olsan bile mantık yürütebilirsin dostum şöyle ki ; mi servisleri ve xiaomi hizmet çerçevesi başlı başına şarj...
  3. L

bütün forumları okumayı severim, ros benim babamın romu değil keza eu da öyle. eu'yu ben de severim ama ros'a geçtiğimden beri ki daha önce mi5 vardı bende gayet memnunum. burda paylasmamin sebebi eu candır gerisi heyecandır diyen sizlere bilgi vermek hepsi bu. tabi ki kullanıcıdan kullanıcıya...
  4. L

bu da benim ros ile aldığım pil sonucu. 1 saat wp'den görüntülü konuşma yaptığımı ve de Türkiye maçının ilk yarısını mobil bağlantı ile izlediğimi belirtmek isterim..
  5. L

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

arkadaşlar hdr çekimlerinde sorun yaşayan varsa redmi note 7 için apk'yi indirip denesinler : indir
  6. L

evet o zaman kıyası ben yapmış oldum :)
  7. L

kaçırdığın bir ayrıntı var. senin 8 saatte %6 pilin kalmış. benim 8 saatte %35 pilim.
  8. L

ros deneyin bir de. bence eu'dan da masik'den de iyi bir rom. ben ros 9.10.31 miui 11.1 sürümündeyim ve dünkü pil performansı fotodaki gibidir. Gs maçının ilk yarısını mobil bağlantı ve Bluetooth kulaklıkla izledim + wp'den görüntülü konuşma yaptığım hali ile senkronizasyon açık, her hangibir...
  9. L

Soru Eu Beta 9.11.7 mi, Masik X 8.2 mi?

bence en iyisi ros romu. miui 11 test etmedim henüz ama miui 10 iken aldığım ekran süresi 11saat 27 dakika https://os.revtechs.me/ şu an revos rom 9.10.31 miui 11.1 sürümündeyim ve an itibariyle pil bilgimi de aşağıya atıyorum
  10. L

dostum şöyle yapacaksın manuel olarak. dosya yöneticisine gir bir tane klasör oluştur ismi tam olarak böyle olacak GoogleCamera sonra içine gir ve 1 klasör daha oluştur o da tam olarak şöyle olacak ConfigsCamera şimdi xml uzantılı dosyayı içine at. sonra aç kamerayı çift tıkla denen yere olacaktır
  11. L

sorunu buldum. hdr'yi kapattığımda kötü çekiyor . hdr açınca düzgün çekiyor
  12. L

stock kamera vs gcam. bozuk parlak olan gcam. sıkıntı yakın çekimler sırasında oluyor
  13. L

çökme değil de flash ile çekimler çok kötü. deneyen var mı?
  14. L

Soru Redmi Note 7 ghost screen sorunu?

nerede okudun, link atar mısın
  15. L

Soru Redmi Note 7 ghost screen sorunu?

"genelde tianmalarda ghost screen görünüyor" nerede deniyor acaba, bana bir kaynak gösterir misiniz? ghost screen problemi lgd panellerde mecvcut tianma da değil!
Üst Alt