Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
redmi note 7 için kullanacaksanız 33w hızından faydalanamazsınız çünkü 18w kadar destekler telefonunuz. bu paraları bu adaptöre vereceğinize aynı yerden Type-C kablolu olanı daha uyguna almanız daha mantıklı olacaktır tabi ilerde 33w destekli cihaz almayı düşünmüyorsanız...
sana kaç lazım dostum? 😁
ben şu an son sürümü kullanıyorum, yani 12.0.3 olanı ve fazlasıyla memnunum. yükledikten sonra kafana takılan veya hata veren bisey olursa sorabilirsin bana
ben plus kullanıyorum. sistemsel olarak bi fark yok diye biliyorum ama dediğim kerneli kullanacaksan mutlaka SDM660_EAS_perfHAL magisk modülünü de yükleyin. kernelin xda sitesinde mevcut
dostum seni suçladığım yer neresi tam olarak? yardımcı olmaya ve yardım istemeye devam, birlikten kuvvet doğar kendine iyi bak. ve dediğim gibi orangefox ile dene
dostum sen değil misin pixel experience rom'un başlığını açan? yine sen değil misin orada bu wifi ve kamera sorunu yaşayanlara patch'ler öneren? beni şaşırttin şu an açıkçası :) neyse soruna cevap vereyim. öncelikle twrp ile yükleme yapıyorsan sorun twrp'de onu orange fox ile değiştirmeni...
tam tersine,rom kurulumu sonunda wipe yapılmaz. muhtemelen wipe yaptığın için olmuyordu. şimdi dikkat ettim başlığın yazarı ilk mesajda wipe yapın demiş, onu düzeltelim lütfen ilk kurulum sonrası wipe yapılmaz..
1602151469
dostum, "rom yüklendikten sonra wipe yapmadan reset atın" yazman lazımdı...