Lordlook kullanıcısının son içeriği

1. L

Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Hocam herkese selamlar bugün itibariyle aranıza katıldım. Cihazım yd, telegram grubumuz var mı? bağlantı linki atabilir misiniz
  2. L

Rom Redmi K60 Ultra - Xiaomi.eu 1.0.23.0.UMLCNXM

Bu romu kuran var mı hocalarım, stabil mi artıları ya da eksileri nelerdir
  3. L

Rom Xiaomi 13T Pro Rom

En son güncel eu rom mu? 2 dolara almak isterim, nasıl iletişim sağlayacağız
  4. L

Rom Xiaomi 13T Pro Rom

Valla hocam yönetici bunu yapıyorsa, denilecek hiç bir şey kalmamış, bu cihaz benim için bitmiştir
  5. L

HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Global Sürüm HyperOs 1.0.6.0. UMLMIXM

Hocam merhabalar üyeliğiniz devam ediyor mu, sanırım yeni sürüm çıkmış karabudak
  6. L

MIUI 14 Xiaomi 13T Pro (Corot) - Eu Kararlı Rom V14.0.12.0.TMLMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam hyper os rom eu romu paylaşabilir misiniz 🙏
  7. L

HyperOS 13t pro hyper os eu rom

Hocam paylaşabilecek olan var mı acaba, maddi imkanı el veren
  8. L

Soru Resmi Sitede ROM için fastboot sürümü mevcut mudur?

Hocam eu rom konusunda yardımcı olur musun
  9. L

MIUI 14 Xiaomi 11T Pro (vli) – Endonezya Karalı V14.0.3.0.TKDIDXM

Hocalarım merhabalar, güncellemeyi bende yaptım fakat yeni ikonlar ve widgetler gelmedi, sebebi ne olabilir? Saygılar 1690085037 Hocam merhabalar, güncelleme sonrası size yeni widgetler geldi mi acaba?
  10. L

Rom Rom tavsiyesi

Yardım edebilecek var mı?
  11. L

Rom Rom tavsiyesi

Miuisr romunu yükledim fakat ana ekrana widget koyamıyorum, okey tiki hiç bir şekilde kabul etmiyor. Sebebi nedir acaba
  12. L

Rom Rom tavsiyesi

Hocam link kırık yardımcı olur musunuz? 1684669775 Hocam telegram grubunda miuisr nin bir sürü versiyonu var hangisi yüklemeliyim, haydn mi , alioth mu kafam karıştı valla :)
  13. L

Rom Poco X3 NFC MIUI Mind 12.0.9.0 | Android 10

1652631979 Hocam widget bölümünde bir bölüm daha var orayı bulunuz dediniz fakat bulamadım. Ya da sağa kaydırın demişsiniz ? Ek'te örnek ekran görüntülerini atıyorum hocam add to home screen diyorum ekrana ekleme yapmıyor, widgetin üzerine basılı tutuyorum, ana ekrana wigdet geliyor fakat okey...
  14. L

Rom Poco X3 NFC MIUI Mind 12.0.9.0 | Android 10

Hocam çözüm bulabildiniz mi widget eklemeyi başaramadım
  15. L

Rom POCO X3 NFC (Surya) PREMIUIM v12.5.7.0 Custom ROM

Hocam emeğinize sağlık, aktif paylaşımlarda bulunmanız ve desteklerinizden dolayı şimdi romu indirip yüklüyorum. Selamlar sevgiler
Üst Alt