Lordlook kullanıcısının son içeriği

1. L

Rom Redmi K60 Ultra - Xiaomi.eu 1.0.23.0.UMLCNXM

Bu romu kuran var mı hocalarım, stabil mi artıları ya da eksileri nelerdir
  2. L

Rom Xiaomi 13T Pro Rom

En son güncel eu rom mu? 2 dolara almak isterim, nasıl iletişim sağlayacağız
  3. L

Rom Xiaomi 13T Pro Rom

Valla hocam yönetici bunu yapıyorsa, denilecek hiç bir şey kalmamış, bu cihaz benim için bitmiştir
  4. L

HyperOS Xiaomi 13T Pro - Xiaomi.eu (CorotG) Global Sürüm HyperOs 1.0.6.0. UMLMIXM

Hocam merhabalar üyeliğiniz devam ediyor mu, sanırım yeni sürüm çıkmış karabudak
  5. L

MIUI 14 Xiaomi 13T Pro (Corot) - Eu Kararlı Rom V14.0.12.0.TMLMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam hyper os rom eu romu paylaşabilir misiniz 🙏
  6. L

HyperOS 13t pro hyper os eu rom

Hocam paylaşabilecek olan var mı acaba, maddi imkanı el veren
  7. L

Soru Resmi Sitede ROM için fastboot sürümü mevcut mudur?

Hocam eu rom konusunda yardımcı olur musun
  8. L

MIUI 14 Xiaomi 11T Pro (vli) – Endonezya Karalı V14.0.3.0.TKDIDXM

Hocalarım merhabalar, güncellemeyi bende yaptım fakat yeni ikonlar ve widgetler gelmedi, sebebi ne olabilir? Saygılar 1690085037 Hocam merhabalar, güncelleme sonrası size yeni widgetler geldi mi acaba?
  9. L

Rom Rom tavsiyesi

Yardım edebilecek var mı?
  10. L

Rom Rom tavsiyesi

Miuisr romunu yükledim fakat ana ekrana widget koyamıyorum, okey tiki hiç bir şekilde kabul etmiyor. Sebebi nedir acaba
  11. L

Rom Rom tavsiyesi

Hocam link kırık yardımcı olur musunuz? 1684669775 Hocam telegram grubunda miuisr nin bir sürü versiyonu var hangisi yüklemeliyim, haydn mi , alioth mu kafam karıştı valla :)
  12. L

Rom Poco X3 NFC MIUI Mind 12.0.9.0 | Android 10

1652631979 Hocam widget bölümünde bir bölüm daha var orayı bulunuz dediniz fakat bulamadım. Ya da sağa kaydırın demişsiniz ? Ek'te örnek ekran görüntülerini atıyorum hocam add to home screen diyorum ekrana ekleme yapmıyor, widgetin üzerine basılı tutuyorum, ana ekrana wigdet geliyor fakat okey...
  13. L

Rom Poco X3 NFC MIUI Mind 12.0.9.0 | Android 10

Hocam çözüm bulabildiniz mi widget eklemeyi başaramadım
  14. L

Rom POCO X3 NFC (Surya) PREMIUIM v12.5.7.0 Custom ROM

Hocam emeğinize sağlık, aktif paylaşımlarda bulunmanız ve desteklerinizden dolayı şimdi romu indirip yüklüyorum. Selamlar sevgiler
  15. L

Rom POCO X3 NFC (surya) Xiaomi.Eu v12.5.7.0 RGJMIXM Custom ROM

Mert hocam selamlar, bu yaptığınız işlemleri ben uygulamayı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz, sizin uyguladığınız sistemi direk flaşlayarak kurma imkanımız var mı?
Üst Alt