Lorddincer kullanıcısının son içeriği

1. Lorddincer

Çözüldü mi 9T pro format sonrası dahili depolamaya kopyalama yapmıyor

merhaba arkadaslar iyi forumlar temiz kurulum yaptım sorunsuz telefon açıldı yedeklerimi dahili hafısaya atmak istedim fakat 100 küsür gb görünüyor ama hiçbirşey atamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. Lorddincer

Rehber Google kamera Versiyon GCam_7.0.009

paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık devmod hata verdi fakat diğer apk kuruldu magisk modülünüde kurdum kamera sorunsuz çalıştı devmodun negibi artısı vardı mi 9t pro eu.9.11.7 beta
  3. Lorddincer

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

cevap için teşekkürler hocam youtube da bir video yardımıyla kurulumu yaptım sorunsuz kullanıyorum eu.9.10.24 beta kurulu arama yapıp arama bikten sonra ekran açılmıyor güç tuşuna 2 kez bastıktan sonra acabiliyorum global kararlı kuruluykende bu sorun vardı sizde böyle bi sorun varmı...
  4. Lorddincer

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun nice bayramlarımıza olsun.
  5. Lorddincer

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

merhaba arkadaşlar https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/9.10.24/ linkteki mi 9tpro romunu twrp yoluyla kurabilirmiyiz. cihazda twrp kalıcı olarak kurdum magisk de kurulu. cihazda su an kurulu olan rom global 10.3.4
  6. Lorddincer

Merhaba arkadaslar mi 9t pro kullanmaktayım cihazı alalı 20 gün oldu bl kilidini açtım sorun olmadı fakar kalıcı twrp kurmayı basaramadım 2 kere denedim ikisindede twrp ekranı geliyor dili türkçe secip salt okurunu işaretleyip kapatıp açınca mi ekranında kapanıp açılıyor. miflash yardımıyla...
  7. Lorddincer

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

twrp yükledim ve kapatıp açtım magisk kurmamıştım
  8. Lorddincer

Yardım mi 9t pro fastboot ekranında twrp kurulumu mümkünmüdür

tamam hocamda nasıl kuracam onu bulamadım :) arastırıyorum fakat herhangi bir döküman bulamadım. fazlada kurcalayıp yanlıs birşey yapmak istemiyorum.su an global rom kurdum cihaz normal açılıyor.
  9. Lorddincer

orada yok hocam göremedim telefon fastboot ekranında kalıyor o sekilde twrp kurulumu yapılabiliyormu
  10. Lorddincer

merhaba arkadaslar herkese iyi forumlar. twrp kurulumu yaparken fastboot ekranında takılı kaldı miflash la rom kuracağım su an iniyor fastboot ekranında twrp kurulumu yapabilirmiyim hiç ugrasmadan bununla denedim fakat olmuyor ( xiaomiTool v2 ) farklı bir yöntemi varmıdır.
  11. Lorddincer

Recovery Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

cihaz mi ekranında açılıp aklıyo ve sonra tekrandan kapanıyor bu konudaki işlemleri uyguladıktan sonra oldu.
Üst Alt