Lor24 kullanıcısının son içeriği

1. Lor24

Yardım redmi note 8 pro tepki

sa cihaz tepki vermiyor pc e bagla sarj ışıgı yanıyor twrp ve bootloaer e giremiyorum ne yapmam lazım pc baglı üsteki işaret çıkıyor geri gidiyor açma tuşu ses kısma açmaya basınca gorseldeki yazı gelip gidiyor
  2. Lor24

Vodafone Vodafone faturasız süper kolay paket100gb

VODAFONE KOLAY PAKET geçişler durduruldu
  3. Lor24

Satış Vodafone Faturalı Tarifeler tekrardan aktif güncel

Güncel Vodafone Tarifeler sadece sosyal medya yok (12 Ay Durma Özelliği Ücretsizdir Tek Sefere Mahsus İşlem Ücreti vardır Not: Sadece Vodafone Faturalılar yaptırabilir Bana PM atarak ulaşabilirsiniz iyi forumlar
  4. Lor24

TürkTelekom 20GB 1500DK 1000SMS 90₺

TürkTelekom 20GB 1500DK 1000SMS 90₺🔥🔥 🔸Mevcut taahütünüz olsa da cayma bedeli ödemeden belirtilen tarifelere geçiş yapabilirsiniz. 🔸+10₺ vergi ücreti eklenir. 12 ay taahütlü aşım yapmazsanız sabit fiyat ödersiniz. • Yalnızca aktif Türk Telekom ve Bimcell müşterileri faydalanabilir. •...
  5. Lor24

Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

tarifeye geçişler durduruldu
  6. Lor24

Yardım tepki

merhaba yaklaşık 2 haftadır rn 8 kullanıyorum fakat dün cihaz donmaya başladı hiçbir işlem yapamıyorum kapanınca redmi logosunda kalıyor fastboot dan rom attım yine çözüm olmadı sarj a takıyorm şarj almıyor cihaz açıldıktan 1 dk sonra kendini kitliyor ve kapanıyor
  7. Lor24

Yardım Miui 14 Nasıl Türkçe Yapılır?

Beyler MIUI 14 kurulu bunu nasıl Türkçe yaparım şuan ingilizce
  8. Lor24

Yardım MIUI 13.1

MIUI 13.1 i cihazıma nasıl kurabilir im ? Forum da ki DEV olan sürüm u kuruyorum ama güncelleme gelmiyor? Mi 11 lite 5G #renoir
  9. Lor24

Yardım Kapalı beta

Mi 11 lite 5g cihazim da şuan bu rom yüklü eski sürüm bunu yeni sürüm e nasıl yüksetebilir im yüklü olan sürüm buyeni sürüm yüklemek istediğim de rom dosyasinın seçtiğim zaman aldığım hata bu twrp den yükler isemmbir sorun oluşur mu tuğla olma şansi
  10. Lor24

Yardım rar şifre

unuttuğum rar ı nasıl açabilirim bir program varmı acaba?
  11. Lor24

Yardım çin rom google

merhaba çin rom a google play nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz gaaps ve mödül var diyorlar magistten yükledim cihaz ı yeniden başlatınca gidiyor mi 11 5G cihaz
  12. Lor24

Yardım magist yüklenmiyor

cihaz 15 dakika oldu böyle twrp den flaş ladım ama kurmuyor apk denedim sonuç yok
  13. Lor24

Yardım A30s

Merhaba a30s sistem güncelleme sonrası şebeke gitti ne yapmalıyım bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim güncelleme öncesi bir sıkıntı yok şu
  14. Lor24

Çözüldü rom yemiyor cihaz

selam beyler ne yaptı isem cihaz rom yemiyor kilit acık cihaz mi flaş pro da süre 700 e kadar geliyor time hatası veriyor ve bunu ne yapmam lazım
  15. Lor24

Soru redmi note 11 pro viva

merhaba redmi note 11 pro viva konusu yada bölümü neden yok üvey evlatmı happy~~
Üst Alt