Lor24 kullanıcısının son içeriği

1. Lor24

Vodafone Vodafone Faturasız hatlar için paket

Vodafone Faturasız hatlar için geçerlidir bir pakettir listeden seçim yapabilirsiniz sadece faturasız hatlar için geçerlidir önce işlem sonra ücret işlem için WhatsApp tan yazabilirsiniz
  2. Lor24

Diğer Vodafone! Faturalı 2025 cayma bedelsiz güncel tarifeler

1 ay hocam vodafonda 8+8 gb 185 tl 500 gb 250 tl aradaki fark
  3. Lor24

Dönüş yapıldı
  4. Lor24

🚀Kampanyadan SADECE vodafone Faturalı hatlar faydalanılır tarifenizden cayma bedelsiz istediğiniz tarifeye geçiş sağlanır geçiş sağlamak için hat sahibinin bilgileri gereklidir bunu ilk önce belirteyim Belirtilen ücretler dışında başka bir masraf çıkmaz, bunun garantisini veriyorum. bilgi...
  5. Lor24

Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

Sosyal medya yok Sadece internet ihtiyacım var derseniz 50 GB faturalı faturasız hemen yüklenir 1723914684 Geçerli hocam sosyal medya yok ama
  6. Lor24

Satış vodafone 50 GB

vodafone faturalı ve faturasız hatlar için 50 gb internet yapılır işlem sonu ödeme özel mesaj atmanız yeterli 5 dakika içinde aktif oluyor
  7. Lor24

Satış Vodafone Faturalı Tarifeler tekrardan aktif güncel

Mevcut bulunduğunuz konum a göre hız verir hocam
  8. Lor24

Soru IPTV Uygulama Tavsiye & Öneri

Güncel m3u nereden bulabilirim
  9. Lor24

Üzgünüm hocam ama alternatif bir program sayesinde sınırsız a çevirebilir im
  10. Lor24

Konu aktiftir ve güncel PM atabilirsiniz
  11. Lor24

Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

Tarifeler ve konu aktiftir
  12. Lor24

Rom [RN8Pro] crDroidAndroid 9.5 [Android 13] Tim Support 10/03/2024 | [AOSP]

Ben bu room u kurdum fakat IMEI gitmedi cihaz YD ama memnun değilim room dan kasma ve takılma yapıyor şarj konusuda iyi değil gece %100 olan şarj 90 a düşmüş mobil veri ve wifi kapalı olduğu halde
  13. Lor24

Yardım redmi note 8 pro tepki

twrp den rom yukleme sonrası ama şuan twrp e fastboot a girmiyor ışık sabit pc de
Üst Alt