Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sa cihaz tepki vermiyor pc e bagla sarj ışıgı yanıyor twrp ve bootloaer e giremiyorum ne yapmam lazım
pc baglı üsteki işaret çıkıyor geri gidiyor açma tuşu ses kısma açmaya basınca gorseldeki yazı gelip gidiyor
Güncel Vodafone Tarifeler sadece sosyal medya yok
(12 Ay Durma Özelliği Ücretsizdir
Tek Sefere Mahsus İşlem Ücreti vardır
Not: Sadece Vodafone Faturalılar yaptırabilir
Bana PM atarak ulaşabilirsiniz iyi forumlar
TürkTelekom 20GB 1500DK 1000SMS 90₺🔥🔥
🔸Mevcut taahütünüz olsa da cayma bedeli ödemeden belirtilen tarifelere geçiş yapabilirsiniz.
🔸+10₺ vergi ücreti eklenir. 12 ay taahütlü aşım yapmazsanız sabit fiyat ödersiniz.
• Yalnızca aktif Türk Telekom ve Bimcell müşterileri faydalanabilir.
•...
merhaba yaklaşık 2 haftadır rn 8 kullanıyorum fakat dün cihaz donmaya başladı hiçbir işlem yapamıyorum kapanınca redmi logosunda kalıyor fastboot dan rom attım yine çözüm olmadı sarj a takıyorm şarj almıyor cihaz açıldıktan 1 dk sonra kendini kitliyor ve kapanıyor
Mi 11 lite 5g cihazim da şuan bu rom yüklü eski sürüm bunu yeni sürüm e nasıl yüksetebilir im yüklü olan sürüm buyeni sürüm yüklemek istediğim de rom dosyasinın seçtiğim zaman aldığım hata bu twrp den yükler isemmbir sorun oluşur mu tuğla olma şansi
merhaba çin rom a google play nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz gaaps ve mödül var diyorlar magistten yükledim cihaz ı yeniden başlatınca gidiyor mi 11 5G cihaz