LoqqaL kullanıcısının son içeriği

1. LoqqaL

Yardım Sistem arayüzü nedir? Nasil yok edilir?

Ekran acik suresini bile gecen bir şey var telefonumda bunu nasil duzeltebilirim? Adindan önemli olduğu anlaşılıyor ama neden bu kadar şarj tüketiyor?
  2. LoqqaL

Yardım Radyo tarafından kullanılan pil nedir?

Telefona batarya iyi gitsin diye yapmadığım şey kalmadı tam idare eder denecek seviyeye getirdim bu sefer radyo tarafından kullanılan pil diye bir şey çıktı tahminimce 4.5G şebekesi ile alakalı bir durum ama neden bu kadar çok şarj yiyor telefonu sürekli wi-fi de kullanmama rağmen bilen birisi...
  3. LoqqaL

Yardım Google chrome sekme görünüşü

Merhaba, telefonumu miui 12.5'a yükselttim, sıfır kurulum yaptim. Google chrome yeniden yükledim. Eskiden sekme sayfası bu şekildeydi Telefonumu güncelledikten sonra bu yeni görünüme geçti Eski (ilk fotoğraftaki) haline nasıl dönebilirim? Chrome silip kurunca eski haline geliyor ama bir süre...
  4. LoqqaL

Soru Ağır çekim

Merhaba arkadaşlar agir cekim videolarla guzel anlar yakalayabiliyoruz ama bunu whatsapp vb ile arkadaslarimla paylastigimda video agir cekimsiz bir sekilde gidiyor. Sadece kendi telefonumda agir cekim olarak gorebiliyorum. Arkadaslarima bu agircekimleri agircekimli halleri ile nasil gonderebilirim
  5. LoqqaL

Çözüldü JBL bluetooth kulaklık sorunu

merhaba yenice jbl t500bt kulaklık almıştım. Aynısı arkadaşımdada var şöyle bir sorunum var. Kulaklığın aynı anda iki cihaza bağlanma özelliği var. Pc ve mi 9 cihazıma bağlıyorum. Arkadaşımda iphone+kendi pcsine bağlıyor. Sorun şöyle ben bağladığımda pc sesi kulaklıktan geliyor telefondaki...
  6. LoqqaL

Yardım Reklam engelleme sorunu

Merhaba, mi 9 kullanıyorum. Telefona temiz kurulum yaptım magisk kurdum. Kullandığım modüller sadece youtubevanced, audio modification library, dolby atmos ve bitrate bump. Başka bir şey kurmadım ama telefonumda ne kuruluysa hiçbir yerde reklam göremiyorum. Reklam görmem gereken ve kullanmam...
  7. LoqqaL

Yardım adblock kaldırma

merhaba, telefona adaway kurmuştum gayet güzel çalışıyor ama oyunlardaki reklamları engellediği için ödülleri alamıyorum ve şu uygulamayı dahil etme diye seçenek olmadığı için programı sildim. silmeden önce programdan adblock devre dışı bırak demiştim. şimdi sorun reklamlar hala kalkmış...
  8. LoqqaL

Yardım Arka planda acik uygulamalar gozukmuyor

Dün sim kartimi cikartip taktim sonrasinda nedense bu ekranda acik uygulamalari goremiyorum kapali degiller menuden acik herhangi bir uygupamayi acinca kaldigi yerden devam ediyor ama bu ekranda gozukmuyorlar bunlari nasil gorunur hale getirebilirim bi sekilde gizleme ayari felanmi var...
  9. LoqqaL

Yardım Rehber kaybi

Merhaba bugun ilk defa telefonumu uptra guc tasarruf moduna aldim konusurken sarj bitti. 2 saat sonra sarja taktim telefon acildi tum rehberim silinmis nasil geri getirebilirim yada benmi yanlis bir sey yaptim
  10. LoqqaL

Sohbet BJK - GS Derbisi kim kazanır?

Bir fenerbahceli olarak besiktasin kazanmasini isterim ama gs icinden gecer
  11. LoqqaL

Yardım miui 11 viper4 ve james dsp

bunlar kulaklık ayarlari ben normal hoparlör için arıyorum
  12. LoqqaL

Yardım miui 11 viper4 ve james dsp

miui 11 eu ya viper james dsp ve dolby kurdum dolby haricinde diğerleri çalıştı ama bunları kullanmayı bilmiyorum ayarları kurcaladımda pek anlamadığım için ellemedim geri daha yüksek ve iyi ses kalitesi almak için ne yapmalıyım önceden miui 10da dolby kullanıyordum oyun diyordum geçiyordum...
  13. LoqqaL

Rehber Ağ Türünü Geliştirme [HG Anlatım]

hocam cahilliğime verin şimdi 4g kullanıyorum mesela bunu yapınca ne faydası oluyor?
  14. LoqqaL

Çözüldü Oyundayken Arama, SMS veya bildirim gelmesin istiyorum?

sadece aramalari engellemiyor sanırım ama onuda game turbo uygulamasindan ayarliyabiliyorsun sanırım kontrol etmekte fayda var
Üst Alt