Lopus kullanıcısının son içeriği

1. Lopus

Alış Xiaomi mi4 2/16 Alınır

Anakart arızalı olup diğer parçaları sağlam olmak şartıyla 2 ram 16 gb mi4 LTE versiyonu alınacaktır.
  2. Lopus

Satış Xiaomi Mi4 Parçaları 2/16 GB versiyon

Anakart: 170 TL 2/16 modeli her hangi bir sorunu yoktur çalışır durumda. Batarya = 55 TL batarya durumu gayet iyi iş görür orijinaldir. Fotoğraflar görsel amaçlı olup diğer parçalar (ekran hariç) için konuya yazabilirsiniz.
  3. Lopus

Satış Xiaomi Redmi Note 9s 4/64

Xiaomi Redmi Note 9s MAVİ yaklaşık 1,5 aylık cihaz olup sıfırından farksızdır Fatura mevcut olup 2 sene garantilidir Fiyat 2800 TL
  4. Lopus

Yardım Miflash Sorunu

yazılan cevaplara ek olarak bazı xiaomi cihazlarda mi flash ile temiz rom kurulumu sonrası cihaz android yazısında takılı kalıp kurulum ekranı gelmeyebiliyor güç tuşuna basıp cihazı kapatıp tekrar cihazı başlatıp bekleyin sonuç değişmezse farklı rom kurulumu yapın ve batarya soketini söküp takıp...
  5. Lopus

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

eyvallah abi sağolasın.
  6. Lopus

kullanabilirsin tabi ahmet abi ne demek :)
  7. Lopus

MIUI 9 sürümünü baz alarak yapmıştım MIUI 10 sürümünde bazı değişiklikler olmayabilir batarya iconu gibi görselde iconların boyutunu kendime göre ayarladım paylaştığım dosyada normal ebatta uygulamarın iconları isteyen kullanabilir. Huawei-EMUIOS.5.5
  8. Lopus

Yardım MİUİ 10.2 (Şarj)

rica ederim iyi forumlar.
  9. Lopus

Yardım MİUİ 10.2 (Şarj)

şarj %1'lik bir bölümdeyken 2-3 saniyede %4 olması MIUI romlarda normal bir durum (şarjınız %10'dayken normalin biraz altında hızlı bir şekilde şarjın düşmesi gibi) sonra zaten şarj rolanti bir şekilde şarj olmaya devam eder böyle şeyleri kafaya takmayın ciddi bir sorun değildir.
  10. Lopus

Yardım MİUİ 10.2 (Şarj)

sorun tamamen yazılımla alakalı bir durum vede bazı cihazlarda çok nadir görülebilen bir sorun, bu sorun tam terside olabilirdi mesela şarjınız %61 iken cihazı güncelledikten sonra %58 olabilirdi bu seferde şarjınız normalin üzerinde daha çok geç düşecekti korkulacak bir durum yok.
  11. Lopus

Yardım Bootloader kilidi acamadim

farklı mi unlock sürümüyle bootloader kilitini açmayı deneyin.
  12. Lopus

Rehber Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

Evet sadece clean all yazan seçenekle kurmayı deneyin hata alırsanız 1.sayfada linkte vermiş olduğum mi flash programını kullanabilirsiniz.
  13. Lopus

Güncelleme MIUI 10 - [8.9.20] Global Beta ROM Güncellemesi

verdiği hatalar nedir? sorununuzu ekran görüntüsüyle desteklerseniz yardımcı oluruz.
  14. Lopus

Rehber MI Note 3 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom Kurulumu

direk olarak üstünede kurabilirsiniz xiaomi.eu romunu durduruldu hatası alırsanız wipe işlerinden istediğiniz kısımları işaretleyip işlemi yapabilirsiniz doğru bir şekilde yaparsanız cihazın brick olma ihtimali çok az.
Üst Alt