Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi cihazlarda normal bir sorun beyler xiaomi yazılım konusunda sınıfta kaldı android tabanına portladığı miui arayüzünden kaynaklı bir sorun xiaomi var oldu olalı bu şarj sorunları hep var oldu fazla takılmayın
Anakart: 170 TL 2/16 modeli her hangi bir sorunu yoktur çalışır durumda.
Batarya = 55 TL batarya durumu gayet iyi iş görür orijinaldir. Fotoğraflar görsel amaçlı olup diğer parçalar (ekran hariç) için konuya yazabilirsiniz.
Xiaomi'nin telefonları çok iyi ama Xiaomi'nin yazılım ekibi çok kötü xiaomi'nin ar-ge'ye acil parasal olarak yatırım yapması lazım senelerdir xiaomi kullanıyorum çoğu kullanıcı yazılımsal konuda xiaomi cihazlardan ya soğuyor yada sonraki alacağı telefon xiaomi olmuyor pil tüketimi çok göze batan...
Hayır hiç kapatmadım cihazı kendi kendine yeniden başlatmadıysa xiaomi'nin diğer sorunuda çok nadirde olsa cihaz uyku modundayken yeniden başlatıyordu veya biraz cihazı zorlandığında yeniden başlattığınada denk geldim
Pil kullanım verilerini bazı cihazlarda tamamen yanlış gösteriyor cuma günü taktım şarja teli gündüz fazla kullanmadım cihazı ama 3 gece boyunca yoğun kullandım. Geçen hafta yine aynı şekilde kullandım cihazı 24 saat ekran süresi vermişti ayrıca xiaomi yazılımsal sorunu senelerdir beri bir...
Sistem belirli bir süreden sonra şişiyor aynı Windows sistemleri gibi yedek alıp cihazı twrp üzerinden sıfırlayıp deneyebilirsiniz veya cihazda bootloader kiliti aktif değilse fastboot modda temiz rom kurulumu yapabilirsiniz.
Güç basılı tutup fastboot ekranına tekrar atıyorsa cihazda bootloader kiliti aktif değilse cihazınız uygun fastboot romu indirip rar dosyasından çıkardıktan sonra mi flash programı ile rom kurmanız lazım forumda aratırsanız bulursunuz.