lonelyusuf kullanıcısının son içeriği

1. lonelyusuf

Yardım Mi 14 Ultra HyperOS-2 BL Kilidi Acma

Aynı hatayı almaktayım çözüm bulabildinizmi ben gün almış hesapla bu hatayı alıyorum Couldn't add. Please go to Mi Community to apply for authorization..
  2. lonelyusuf

Yardım 14 ultra global bootloader başvuru yapamama hatası

Couldn't add. Please go to Mi Community to apply for authorization.. Hatası almaktayım mi kilit açma durumu mi topluluktaki başvurumu okuyamıyor görmüyor bir çok kişide aynı durum oluşmaya başladı çözüm önerisi istiyorum sizlerden yardım talep ediyorum bootloader açmamda yardımcı olun
  3. lonelyusuf

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

MIUI ile piyasaya sürülen cihazlarda o yöntem çalışıyor hyperosla çıkan cihazları kapsamıyor malesef mi şöyle sorunum var toplulukta olan başvurumu mi kilit açma durumu bunu görmüyor halbuki başvuru almışım topluluktan
  4. lonelyusuf

Hocam ben anlatamadım sorunumu izinli hesapla deniyorum zaten
  5. lonelyusuf

Yardım Couldn't add. Please go to Mi Community to apply for authorization Hatası

Hatanızın aynısını alıyorum çözümünü bulabildinizmi
  6. lonelyusuf

cihaz global hesap en az 6 7 senelik kendi hesabım hesap ve cihaz ekle dediğim zaman bu hatayı alıyorum 2 3 ayrı hesaptada denedim başarılı olamadım.(couldn't add. please go to mi community to apply for authorization) bu hatayı geçemedim mi kilit açma durumunda çözümü bilen varsa bilgilendirirse...
  7. lonelyusuf

Aynı sorunu yaşıyorum yapabildinizmi
  8. lonelyusuf

Yardım 14 Ultra NFC Kimlik Okuma Sorunu

Senin kimlikte sorun vardır farklı kimlik ile denemeni tavsiye ederim ama kesinlikle senin kimlikte problem var bazı kimliklerde nfc çalışmıyor bozuluyor vs
  9. lonelyusuf

Çözüldü Mi10 / Mi10 pro veya diğer tüm telefonlar parmak izi çözümü

yöntem hala aktif :) vay bee
  10. lonelyusuf

Yardım Bootloader kilidi kapalı Redmi note 10 pro nv data is corrupted hatası

Yetkili hesap ile eng rom atılır daha sonra gerekli işlemler yapılıp modem dosyasıyla beraber eski global rom kurulur daha sonra bootloader başvurusu bulunulur cihaz bl açıldıktan sonra tekrar gerekli işlemler yapılıp tamamen hazır olmuş olur. Bunun için cihazın arka kapağını açıp edl moda almak...
  11. lonelyusuf

Rehber [Android 11/10] OnePlus Modelleri için VoLTE - VoWifi Aktif etme Rootsuz

evet doğrudur ordaydım ama çıktım o gruptan kendi portföyümde idare ediyorum :) akşam yardımcı olurum
  12. lonelyusuf

ya aylar sonra senin mesajınla deniyim dedim yeminlen geldi reis <3 çok teşekkürler Allah razı olsun bi denemediğim o mnb kalmış :D
  13. lonelyusuf

Yardım imeili sildim sonra başıma gelenler

As Yetkili hesap ile yapılabilir hocam
  14. lonelyusuf

nord modelde profillerin hiç biri yok pdc de arkadaşlar çözümü nedir msm tool denedim güncelletirdim malesef hala aynı
Üst Alt