Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denemek isteyenler yükleyebilir
Güncelleme ve Kurulum Talimatları
1)OTA yolu ile güncellemenin size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
- V12.5.8.0.RKQMIXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan...
Genel olarak ben bu işteyim yazılım işindeyim para kazanıyoruz hatta yeri geliyor parası yoksa bile ücretsiz yapıyoruz.
Parasıyla bile parmak izi getiremeyenler var ki bende getiremedim araştırdım aslında basit gibi persist denesem gelicek sanıyosunuz bütün romları tek tek indiriyosunuz falan...
merhabalar cihazım kesinlikle sadece turkcellde şebeke vermiyor mi9tproya takıyorum aynı simi şebeke var
simde bi problem olduğunu sanmıyorum telefon global
rom değiştim yine aynı efs orjinal yedekleri ilede çekmiyordu
diğer tüm hatlar çekipte bunun çekmemesine çözüm bulamadım varsa çözüm bulan...
Anlatım 8 ve 8 pro için geçerli şuanlık 7 seriside yakında çıkar zaten
Bi kaç gün önce konu açmıştım arkadaşlar sağolsunlar verdiler cevabı ama ben bekleyemedim ve kendim bulmaya çalıştım ve oneplus kendi sitesinde buldum telegram kanalındanda bi kişi yardım etti burdan ona selamlar...
Arkadaşlar bugün mi9tpro aldım arama ve mesajlaşma uygulaması Google ben MIUI arayüzünü kullanmak istiyorum Hindistan romunu yüklemek gerekiyormuş kullanan varsa romda sıkıntılar varmı ben daha butlooeder klidini acicam hizli açmanın yolu varmi cihaz Mi9T göre hızlı fakat tek sorunum sıkıntım...
Skorpi skorpi dediler en sonunda gördüler.
max2 de google kamera başarılıydı gerçekten.
Sıcak kanlılık hat safhadaydı inanın nusrete gitsem bu sıcaklığı yaşamazdım ilgi alaka çok güzel
Birdahaki buluşmaya askerden izin alıp gelmeye çalışacam :D
Epic rom bilgileri için ayrıca tekrar...
Yanlızlık çekiyordum bi ara ingilizcr nedemekmiş yanlız deme diye arattım lonely miş benimde isim yusuf
Birleştirince yanlızyusuf oluyor =lonelyusuf genelde bunu kullanıyorum