lonelyusuf kullanıcısının son içeriği

1. lonelyusuf

MIUI 13 Mi 11 Lite 4g Global MİUİ 13 ÇIKTI

Denemek isteyenler yükleyebilir Güncelleme ve Kurulum Talimatları 1)OTA yolu ile güncellemenin size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. - V12.5.8.0.RKQMIXM romunda iseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz. 2)Aşağıda bulunan...
  2. lonelyusuf

Çözüldü Mi10 / Mi10 pro veya diğer tüm telefonlar parmak izi çözümü

Genel olarak ben bu işteyim yazılım işindeyim para kazanıyoruz hatta yeri geliyor parası yoksa bile ücretsiz yapıyoruz. Parasıyla bile parmak izi getiremeyenler var ki bende getiremedim araştırdım aslında basit gibi persist denesem gelicek sanıyosunuz bütün romları tek tek indiriyosunuz falan...
  3. lonelyusuf

Yardım Note 8 Turkcell şebeke gelmiyor

merhabalar cihazım kesinlikle sadece turkcellde şebeke vermiyor mi9tproya takıyorum aynı simi şebeke var simde bi problem olduğunu sanmıyorum telefon global rom değiştim yine aynı efs orjinal yedekleri ilede çekmiyordu diğer tüm hatlar çekipte bunun çekmemesine çözüm bulamadım varsa çözüm bulan...
  4. lonelyusuf

Rehber One plus 8 & 8pro Android 11den 10a dönüş

Anlatım 8 ve 8 pro için geçerli şuanlık 7 seriside yakında çıkar zaten Bi kaç gün önce konu açmıştım arkadaşlar sağolsunlar verdiler cevabı ama ben bekleyemedim ve kendim bulmaya çalıştım ve oneplus kendi sitesinde buldum telegram kanalındanda bi kişi yardım etti burdan ona selamlar...
  5. lonelyusuf

Rom One plus 8 pro için rom nasıl yüklenir

One plus 8 pro Android 11den 10a düşürmemiz gerek nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz internette pek bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  6. lonelyusuf

Soru Mi9T pro MIUI arama ve mesajlaşma

Arkadaşlar bugün mi9tpro aldım arama ve mesajlaşma uygulaması Google ben MIUI arayüzünü kullanmak istiyorum Hindistan romunu yüklemek gerekiyormuş kullanan varsa romda sıkıntılar varmı ben daha butlooeder klidini acicam hizli açmanın yolu varmi cihaz Mi9T göre hızlı fakat tek sorunum sıkıntım...
  7. lonelyusuf

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Emeğe geçenlere teşekkür ederim. :))
  8. lonelyusuf

Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

Roma yüz tanıma ne zaman gelir veya gelicekmi hocam birde 9.2.2.0 sürümdeyim ekran 7 saat üstü alıyorum %25 parlaklıkla epic rom da şarj nasıl
  9. lonelyusuf

Sohbet [GS madalyası] Süper LİG Şampiyonu 21.Kez GalataSaray

Lig başında şampiyon olucaz demiştim beşiktaşlılara tahminim tuttu Re re re ra ra ra gasray gasray cim bom bom :D
  10. lonelyusuf

Etkinlik 5. Geleneksel MIUI Türkiye Buluşması Resimleri 13.05.2018

Skorpi skorpi dediler en sonunda gördüler. max2 de google kamera başarılıydı gerçekten. Sıcak kanlılık hat safhadaydı inanın nusrete gitsem bu sıcaklığı yaşamazdım ilgi alaka çok güzel Birdahaki buluşmaya askerden izin alıp gelmeye çalışacam :D Epic rom bilgileri için ayrıca tekrar...
  11. lonelyusuf

Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

Hocam peki 9.5.3.0 danmı geçtin
  12. lonelyusuf

Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

Deneyin hocam sizden gelen haber ile yükleyelim
  13. lonelyusuf

Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

359 mb lık bulabilirmisin 9.5.3 teyim üstteki arkadaş 9.5.3 ten geçenler 359 mb lık diye gösteriyor boşuna indirip kurmayalım?
  14. lonelyusuf

Sohbet Nickinizi Neye Göre Seçtiniz

Aynen geneleksel buluşmaya bekliyorum seni :)
  15. lonelyusuf

Sohbet Nickinizi Neye Göre Seçtiniz

Yanlızlık çekiyordum bi ara ingilizcr nedemekmiş yanlız deme diye arattım lonely miş benimde isim yusuf Birleştirince yanlızyusuf oluyor =lonelyusuf genelde bunu kullanıyorum
Üst Alt