Lole kullanıcısının son içeriği

1. Lole

Soru En kullanışlı modüller? (Root)

hocam bu modül ün kurulum videosu var mı bende kurmak istiyorum da ?
  2. Lole

Rom POCO X3 NFC Greeshan Stabil V12.5.3.0.RJGMIXM Rom

mind 12.0.11 kurdum çok çok memnunum gayet çok iyi işimi görüyor
  3. Lole

Rom POCO X3 NFC Greeshan Stabil V12.5.3.0.RJGMIXM Rom

poco x3 nfc için en iyi önerebileceğiniz miui rom hangisi one os kullanıyorum çok kötü rom
  4. Lole

Soru Poco x3 nfc için miui romlar

Merhabalar cümleten benim bir sorum olacak poco x3 nfc için rom önerebilir misiniz miui rom bataryayı fazla yemeyen?
  5. Lole

Mod Google Fotoğraflar Sınırsız Yedekleme Modülü

benim hesabımda alan %100 doldu diyor ve daha da yedeklemiyor bunu nasıl çözebilirim?
  6. Lole

ROM YEDEKLEME

Herkese merhaba benim bir sorum olucaktı ben greeshan rom kullanıyorum yeni güncelleme gelmiş bu rom a fakat nasıl güncelleyeceğimi ve nasıl şuan ki kullandığım rom u yedeklemeyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim ?
  7. Lole

Rom [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]

Ben formatlamadan kurmak istiyorum ya bir daha her şeyi yüklemekle uğraşmak istemiyorum o yüzden sordum kurulum nasıl olur diye ?
  8. Lole

Rom [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]

bana en son kurduğum rom dan sonra şimdi yeni güncelleme gelmiş fakat nasıl kurulacağını bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
  9. Lole

ben bu konularda yeniyim türkçe dili var mı bunun?
  10. Lole

Yardım mi9t twrp siyah ekran

Başka denemedim ustam ama denesemde yine aynısı olacağını düşünüyorum bence
  11. Lole

bunuda denemiştim fakat aynı sorun bunda da vardı bir türlü ekran gelmiyor simsiyah olarak kalıyor
  12. Lole

mi9t için en güncel twrp sizde var mı varsa linkini atabilir misiniz ?
  13. Lole

telefonuma güncelleme yaptıktan sonra twrp otomatik olarak silinmiş ben tekrardan twrp yüklediğim zaman en son ki fastboot boot kodunu girdikten sonra telefon siyah ekranda kalıyor ve twrp kısmı gelmiyor hiç bir şey gelmiyor simsiyah olarak kalıyor ekran sonra tekrar başlattığımda telefon...
  14. Lole

Mod ANXCamera (Modül)

Hocam bir türlü kurulumunu yapamadım yardım eder misiniz linklere tıklıyorum sizin indirdiğiniz dosyaları indiremiyorum bir türlü
Üst Alt