Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum orijinal Türkiye'den alındı ancak benim bir hatam sonucu sp flash tool ile format attım telefonun orijinal imeisini sildim geri de getiremedim yedek alamadığım için tkr imei attım maalesef ama oda her sıfırladığım zaman siliniyor ayrıca miui 13 ile imei yi kullanamıyorum hata veriyor...
Telefonum orijinal Türkiye kayıtlı redmi 9 yaptığım bir hata sonucu stok rom yüklerken yanlışlıkla telefonu komple format ladım bu yüzden imei silindi daha sonra imei attım kurdum MIUI 13 güncellemesini yaptım telefon açılmadı tekrar MIUI 12 stok rom kurdum ama imei atmadan kurdum belki...
Telefonuma stok rom yükledikten sonra açılışta nv data is corrupted bu hatayı aldım miu 12.x.x rom ile telefonu tekrar flash ladım açıldı imei gözükmüyor ancak arama falan yapbiliyorum
twrp yükleme sonrası telefonum sürekli yeniden başlıyor bootloader kilidim açıktı fastboot moda giremiyorum ve twrp açılmıyor bunu nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz ?
Telefonuma Pixel Experience kurmak istiyorum ancak en stabil çalışan hangisi onu bilmiyorum daha önce denemiş olan varsa yardımcı olabilir mi sitesinde en güncel sürüm Pixel Experience düz olan ve plus olan modeli var hangisini kurmalıyım ha birde android 13 olan mı daha iyi 12 olan mı ?
en...
Redmi 9 4/64 gb telefon sahibiyim telefonuma pixel experience rom yüklemek istediğim için bootloader kilidini açmak istedim miflash unlock uygulamasından şey yaptım 168 saat süre verdi az önce baktığım zaman mi hesabım engellenmiş bunun böyle olması normal mi ?
Merhaba sizlere bir sorundan bahsedeceğim
kullandığım telefon Xiaomi redmi 9 4/64 gb modeli
06.07.2021 tarihinde aldım telefonu bataryası 5020 mah
pil ömrünü sorgulamak istedim *#*#6485#*#* yazıp baktım MF_05:5020000 yazıyordu kalan pil ömrü doğruydu yani tam olarak şuan tarih 26.07.2021 ve...
Merhaba sizlere bir sorundan bahsedeceğim
kullandığım telefon Xiaomi redmi 9 4/64 gb modeli
06.07.2021 tarihinde aldım telefonu bataryası 5020 mah
pil ömrünü sorgulamak istedim *#*#6485#*#* yazıp baktım MF_05:5020000 yazıyordu kalan pil ömrü doğruydu yani tam olarak şuan tarih 26.07.2021 ve...