lkrsparrow kullanıcısının son içeriği

1. lkrsparrow

Uygulama Google arama ve kişilere alternatif harika bir uygulama!

Bana da gönderir misiniz Üstad
  2. lkrsparrow

HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOS Global Güncellemesi Yayınlandı

Arkadaşlar kusura bakmayın bir konuda fikir alacağım şimdi ben bottloader kilidi açtım direnç işlemi yaptırmadım daha güncelleme de gelmedi bölge de değiştim olmadı.Manuel olarak yükleyeceğim anladığım 1 Benim trwp yüklemem gerekir mi ya da nasıl yükleyeceğim 2 Yükledim diyelim sonra direnç...
  3. lkrsparrow

MIUI 14 Xiaomi.EU V14.0.9.0 Nitro | Android 13

ROM kuranlardan dönüş alırsak sevinirim daha önceleri alt android sürümlerde wifi kopmaları yaşamadım.13 lerde kopmalar başladı bu rom da da kopmalar ve internet hızında dahi yavaşlamalar yaşıyorum.Çözüm ya da farklı rom önerisi alabilir miyim
  4. lkrsparrow

MIUI 14 Xiaomi.Eu MIUI 14.0.23.3.27 | Android 13

Kurulum yaptım güzel gayet rom fakat bende wifi de kopma sorunu başladı sinyal gücü de düşük olmaları var araştırdım ama bir çözüm göremedim
  5. lkrsparrow

Tema Jiyan Rainbow MIUI 11/ 12/HyperOS Uyumlu Tema

Üstad merhaba güzel emek verildiği olmuş eline sağlık mtz bana da atabilir misin v12 çıkmadı bende de
  6. lkrsparrow

Rom Mİ 9T/K20 - dotOS 6.0.0 Beta Android 12L Official Rom [AOSP] 11.04.2022

Sağol üstad aynen ondan inmemiş tşk ler
  7. lkrsparrow

Rom Mİ 9T/K20 - dotOS 6.0.0 Beta Android 12L Official Rom [AOSP] 11.04.2022

Sourveforce den nasıl indiriliyor ben mi göremiyorum meredi gapss olanı nasıl indiricem bulamadım tıklıyorum inmiyor
  8. lkrsparrow

Anket Tema isteklerinizi yazar mısınız ?

Bu konuda şunlar olmalı bence Canlı simge lerle olan veya koyu renklerle olan iki simge tercihli Widget seçenekleri olmalı genelde herkes sanırım HTC tarzı sever Zen bluer daki kontrol paneli güzel ama şebeke kısmı karmaşık olmuş mesela Kilit ekranı için bence daha çok aod için bir şeyler...
  9. lkrsparrow

Rom OneOS Miui 12.5 - 21.4.17 Yeni Sürüm

Ben 12.5 odaklı düşündüm :) ondan denemedim hocam şuan akıcı bir ufak sorun mu tam çözemedim çağrı gelince sol kısım dan bazen çekiyorum ekrana çağrı ekranı düşmüyor bazen öyle olduğu oldu bilmem başkasında oldu mu diğer durumlar için fikrim yine aynı güzel rom denemeye değer
  10. lkrsparrow

EU beta dan çok iyi herhangi bir sorun görmedim daha
  11. lkrsparrow

Yazı tipi harika oturmuş neyse nasip teşekkür ederim
  12. lkrsparrow

Yazı tipini çok güzel buldum mtz olarak paylaşır mısınız rica etsem mümkün mü
  13. lkrsparrow

Arkadaşlar telefonum Mi 9T şimdi şöyle diyim önceden hep global rom kullandım sonra 3 haftadır EU beta kullandım Greshan da kullandım bunu da denemek istedim Evet net stabil sıkıntı görmedim iyice incik cicik edilecek bir şey arayan olursa illaki vardır ama kasma donma yaşatan romlardan iyidir...
  14. lkrsparrow

Yardım İos Haylou ls05 güncelleme

Haylou fit yerine hello haylou kullanın bence fitten stabil ve güzel her konuda bilginize
Üst Alt