Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kusura bakmayın bir konuda fikir alacağım şimdi ben bottloader kilidi açtım direnç işlemi yaptırmadım daha güncelleme de gelmedi bölge de değiştim olmadı.Manuel olarak yükleyeceğim anladığım
1 Benim trwp yüklemem gerekir mi ya da nasıl yükleyeceğim
2 Yükledim diyelim sonra direnç...
ROM kuranlardan dönüş alırsak sevinirim daha önceleri alt android sürümlerde wifi kopmaları yaşamadım.13 lerde kopmalar başladı bu rom da da kopmalar ve internet hızında dahi yavaşlamalar yaşıyorum.Çözüm ya da farklı rom önerisi alabilir miyim
Bu konuda şunlar olmalı bence
Canlı simge lerle olan veya koyu renklerle olan iki simge tercihli
Widget seçenekleri olmalı genelde herkes sanırım HTC tarzı sever
Zen bluer daki kontrol paneli güzel ama şebeke kısmı karmaşık olmuş mesela
Kilit ekranı için bence daha çok aod için bir şeyler...
Ben 12.5 odaklı düşündüm :) ondan denemedim hocam şuan akıcı bir ufak sorun mu tam çözemedim çağrı gelince sol kısım dan bazen çekiyorum ekrana çağrı ekranı düşmüyor bazen öyle olduğu oldu bilmem başkasında oldu mu diğer durumlar için fikrim yine aynı güzel rom denemeye değer
Arkadaşlar telefonum Mi 9T şimdi şöyle diyim önceden hep global rom kullandım sonra 3 haftadır EU beta kullandım Greshan da kullandım bunu da denemek istedim Evet net stabil sıkıntı görmedim iyice incik cicik edilecek bir şey arayan olursa illaki vardır ama kasma donma yaşatan romlardan iyidir...