liverpool10 kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Telefon tepki vermiyor

Aslında eMMC arızası olduğundan emin değilim. "H.kadioglu" eMMC arızası dedi. Ama MiFlash ile ROM atmaya çalıştığımda "Flashing" işlemi bir türlü sonlanmıyor. 2015 model iPhone 6s 64 GB kullanıyorum; 3 yıl daha kullanmayı planlıyorum.
  2. L

Yardım Telefon tepki vermiyor

Aynı sorun bende de var. Yaptırabilecek bir yer bulursan yazar mısın?
  3. L

Yardım MiFlash'ta "Flashing" bitmiyor

O çözemedi maalesef.
  4. L

Zenex forumu bıraktı mı?
  5. L

Teşekkürler.
  6. L

Haberler kötü; eMMc arızası dendi ve tamiri mümkün değilmiş.
  7. L

Teşekkürler.
  8. L

Konuyu silmek veya düzenlemek gibi seçenekler olmadığı için yeni konu açmak zorunda kaldım. 1629904285 Verdiğiniz linkteki sorunu EDL noktaları ile kısa devre yaptırarak hallettim. Artık Aygıt Yöneticisi'nde görünüyor. Ama "Flashing" işlemi bir türlü bitmiyor.
  9. L

Hangi konum? Verdiğiniz link çalışmıyor.
  10. L

Yardım Xiaomi Note 6 Pro Aygıt Yöneticisi Problemi

Görme sorununu hallettim; EDL noktalarına cımbız ile kısa devre yaptırarak. MiFlash programıyla flash'lamaya çalışınca "Flashing" diyor ve bitmiyor.
  11. L

Redmi Note 6 Pro'yu MiFlash ile flashlamaya çalışıyorum ama "Flashing" diyor ve bitmiyor. Eski ROM'u denedim, eski MiFlash'ı denedim, ROM'un ismini kısalttım. Hiçbiri sonuç vermedi. Neden olabilir?
  12. L

Yardım Xiaomi Note 6 Pro Aygıt Yöneticisi Problemi

Telefon wipe data yaparken kapandı ve açılmıyor. Sabit konudaki (EDL Hardbrick) işlemleri yapmaya çalışıyorum fakat telefonu USB ile bağladığımda tanınmıyor. MiFlash da görmüyor. Sürücüler yüklü.
  13. L

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - EDL (Test Noktası) HARDBRİCK ÇÖZÜM

Aygıt Yöneticisi'nde bu şekilde görünüyor. Sürücüleri de yükledim halbuki. Neden?
Üst Alt