LishnN kullanıcısının son içeriği

1. LishnN

Yardım EEA Rom IMEI gider mi

Yurt dışı mi 11 lite kullanıyorum cihazımda global 14.0.4.0 kurulu EEA 14.0.2.0 romu yüklersem IMEI gider mi bunu merak ediyorum
  2. LishnN

Yardım Mi 11 lite donuyor

Mi 11 lite cihazımı gün içerisinde kullanırken insatgram donuyor ve kalıyor ses felan gelmiyor bazen düzeliyor bazen full ekran kalıyor güç tuşuna basılı tutup yeniden başlatınca normal çalışıyor. Bu durum bazen telefon ekranı kapalıyken de oluyor basınca ekran açılmıyor bazen bekleyince...
  3. LishnN

Yardım Mi 11 Lite için en stabil rom önerisi / telefon donuyor

Şuan Miui 14.0.4.0 kullanıyorum ve telefon birden donup kalıyor arada bi sistem arayüzü hatası veriyor. Mi 11 Lite için en stabil rom nedir? Fazla sorunu olmayan
  4. LishnN

Yardım Mi 11 lite donma sorunu

Mi 11 lite cihazımda MIUI 14.0.4.0 kurulu ekran bazen günde 1 2 kere donup kalıyor. Uzun süre bekleme rağmen bişey değişmiyor. Güç tuşuna basılı tutunca yeniden başlatıyor telefonu ve telefon normal çalışmaya devam ediyor. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  5. LishnN

Yardım Mi 11 Lite Miui 14.0.4.0 modem dosyası

Öncelikle selamlar imei kayıtlı mi 11 lite aldım alırken kamerası vs herşeyi sorunsuz çalışıyordu (gece kamerası vs.) eve gelip cihazı sıfırlamak için bilgisayara bağladım ve miui 14.0.4.0 kurdum alırken de bu kuruluydu fakat modem dosyasını yedeklemeyi unuttum. Rom atıldıktan sonra nv data...
  6. LishnN

Yardım Modem Dosyası değiştirme

Xiaomi Mİ 11 Lite cihazım yurt dışı imei kayıtlı cihazdı telefonu resetlemek için bilgisayara bağlayarak miui 14.0.4.0 kurdum ve kurulumdan sonra modem dosyası hatasını vermişti internetten bulduğum bir modem dosyasını telefona yükleyip geçmiştim. Telefonda gece kamerası mor çekme sorunu ile...
Üst Alt