lionwar kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım android 9 stabil versiyon eurom linki verebilecek varmı acaba sorunsuz olandan

android 9 stabil versiyon eurom linki verebilecek varmı acaba sorunsuz olandan
  2. L

Çözüldü Mİ8 SE Kilitlemek

Mu 12 v 12. 02. 0 Qebcnxm versiyon kullanıyorum cok versiyon denedim bana göre en sorunsuz stabil sürüm bu bu sürümü kalıcı yapmak istiyorum bl yi nasıl kilitleyebilirim?
  3. L

Çözüldü mi 8e sürüm düşürme 12.0.2.0.QEBCNXM bü sürüme dönmek istiyorum 12.05.01 yüklü yardım

mi 8e sürüm düşürme 12.0.2.0.QEBCNXM bü sürüme dönmek istiyorum 12.05.01 yüklü yardım 1632735605 twrp yuklü ordan direk yüklersek sorun cıkarmı yardım
  4. L

Soru mi 8 se ye gelen android 10 sorunlu bir güncellememi?

xiaomi 10 güncellemesi mi8 se icin sorunlumu bilen varmı normal güncelleme gibi yüklersem sıkıntı cıkarmı twrpylemi yapmak lazım .....*
  5. L

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

selam miui 11 android kac sürümünü kullanıyor 9 mu 10 mu bilen varmı
  6. L

Mod Mİ 8 SE İMEİ ATMAK DİAGI ACMAK

SELAM Mİ 8 SE TELİM ROTLU FAKAT DİAG PORTUNU AKTİVE EDEMİYORUM YARDIMCI OLACAK VARMI
  7. L

Yardım SELAM FLAS YAPARKEN ALL DATA LOCKET SECİLİ KALMIS TELİM LOCKET OLDU TEKRAR

SELAM FLAS YAPARKEN ALL DATA LOCKET SECİLİ KALMIS TELİM LOCKET OLDU TEKRAR NASIL UNLOCK YAPARIM YARDIM UNLOCK PROGRAMI DA HATA VERİYOR YARDIM current account is not bound to this device hatası VERİYOR NE YAPAMAM LAZIM
  8. L

Soru Magisk yüklemem gerekiyor mu?

magisk YUKLÜ OLUP OLMADIGINI NASIL ANLARIZ
  9. L

Yardım xiaomi mi 8 se hoparlör den ses gitmiyor

tesekürler twp ben yuklu nasıl formatlayıp atabilirim formatladıktan sonra bende 9 pie yüklü 1.6 gb buyuklünde bunu tekrar yukleyebilirmiyiz sıkıntı cıkarmı yani sıfırdan kurulan surummu acaba bende 10.2.3.0PEBCNXM YUKLU formatı sadece bilgisayara bağlayıp flas tool lamı yapabiliriz sıfırdan...
  10. L

Soru Hoparlör Sorunu

selam benim xiaomi mi 8 se hoparlör den ses gitmiyor aizeden ses normal gidiyor ama hoperlore alınca karsıya benim sesim gitmiyor beta surum yukluyken böylebir sorun yoktu stabil surum yuklenince boyle bir durum oldu nasıl cözebilirim sorunu yeni bir sürüm mü yuklelmemiz lazım YANİİ ACIKCASI...
  11. L

Yardım xiaomi mi 8 se hoparlör den ses gitmiyor

selam benim xiaomi mi 8 se hoparlör den ses gitmiyor aizeden ses normal gidiyor ama hoperlore alınca karsıya benim sesim gitmiyor beta surum yukluyken böylebir sorun yoktu stabil surum yuklenince boyle bir durum oldu nasıl cözebilirim sorunu yeni bir sürüm mü yuklememiz lazım BİLGİSİ OLAN YARDIM...
  12. L

Soru Hoparlör Sorunu

selam benim xiaomi mi 8 se hoparlör den ses gitmiyor aizeden ses normal gidiyor ama hoperlore alınca karsıya benim sesim gitmiyor beta surum yukluyken böylebir sorun yoktu stabil surum yuklenince boyle bir durum oldu nasıl cözebilirim sorunu
  13. L

Yardım Mi 8 SE Yazılım sonrası Fastboot

selam ARKADASLAR BENİM TELEFONUM İNGİLİZCE ROMDAN EU ROM FORMATLARKEN YARIDA HATA VERDİ SİSTEM GİTTİ CİAZI SADECE FAST BOOT MODUNDA ACILABİLİYOR BU DURUMDA ROM YUKLEYEBİLİRMİYİZ SİTEDEKİ ROMLAR WİPEYE YUKLENİYOR FASTBOOTLA YUKLENEN ROM VARMIDIR GERCEKTEN ANLAYAN ARKASALAR YARDIMDI OLABİLİRMİ...
  14. L

Yardım Mi8 se Global Rom yayınlanmayacak...

BENİM DUYUMLARIMA GÖRE Mi 8 SE SADECE CİN İCİN ÜRETİLMİŞ O GLOBAL ROM CIKMAYACAKMIS
  15. L

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

evet bendede durum aynı ne yapıcam bilmem fastboot da yuklenen eu turkce rom bilen varmı arkadaslar acil lazım
Üst Alt