Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mu 12 v 12. 02. 0 Qebcnxm versiyon kullanıyorum cok versiyon denedim
bana göre en sorunsuz stabil sürüm bu bu sürümü kalıcı yapmak istiyorum
bl yi nasıl kilitleyebilirim?
SELAM FLAS YAPARKEN ALL DATA LOCKET SECİLİ KALMIS TELİM LOCKET OLDU TEKRAR NASIL UNLOCK YAPARIM YARDIM UNLOCK PROGRAMI DA HATA VERİYOR YARDIM
current account is not bound to this device hatası VERİYOR NE YAPAMAM LAZIM
tesekürler twp ben yuklu nasıl formatlayıp atabilirim formatladıktan sonra bende 9 pie yüklü 1.6 gb buyuklünde bunu tekrar yukleyebilirmiyiz sıkıntı cıkarmı yani sıfırdan kurulan surummu acaba bende 10.2.3.0PEBCNXM YUKLU formatı sadece bilgisayara bağlayıp flas tool lamı yapabiliriz sıfırdan...
selam benim xiaomi mi 8 se hoparlör den ses gitmiyor aizeden ses normal gidiyor ama hoperlore alınca karsıya benim sesim gitmiyor beta surum yukluyken böylebir sorun yoktu stabil surum yuklenince boyle bir durum oldu nasıl cözebilirim sorunu yeni bir sürüm mü yuklelmemiz lazım
YANİİ ACIKCASI...
selam benim xiaomi mi 8 se hoparlör den ses gitmiyor aizeden ses normal gidiyor ama hoperlore alınca karsıya benim sesim gitmiyor beta surum yukluyken böylebir sorun yoktu stabil surum yuklenince boyle bir durum oldu nasıl cözebilirim sorunu yeni bir sürüm mü yuklememiz lazım BİLGİSİ OLAN YARDIM...
selam benim xiaomi mi 8 se hoparlör den ses gitmiyor aizeden ses normal gidiyor ama hoperlore alınca karsıya benim sesim gitmiyor beta surum yukluyken böylebir sorun yoktu stabil surum yuklenince boyle bir durum oldu nasıl cözebilirim sorunu
selam ARKADASLAR BENİM TELEFONUM İNGİLİZCE ROMDAN EU ROM FORMATLARKEN YARIDA HATA VERDİ SİSTEM GİTTİ CİAZI SADECE FAST BOOT MODUNDA ACILABİLİYOR BU DURUMDA ROM YUKLEYEBİLİRMİYİZ SİTEDEKİ ROMLAR WİPEYE YUKLENİYOR FASTBOOTLA YUKLENEN ROM VARMIDIR
GERCEKTEN ANLAYAN ARKASALAR YARDIMDI OLABİLİRMİ...