Lionheart_34 kullanıcısının son içeriği

1. Lionheart_34

Soru Yine note 9 pro ve yine saçma sapan sorunlar !!!

Durduk yere bir kaç gündür olan sıkıntı, bildirim ledi Whatsapp için her yerde açık olmasına rağmen yanmıyor, normalde sms 'te ve şarj olurken çalışıyor yanıyor yani arızası yok, gözümden kaçan bir şey mi var acaba, her şey güncel bu arada.
  2. Lionheart_34

Yardım Redmi Note 9 Pro Ana Ekran

Merhabalar, bir süre önce Note 7 vardı satıp, Note 9 Pro TR garantili olarak aldım ama maalesef yine sıkıntılı, yani bu işi beceremiyorlar, illa bir sorun olacak... - Parmak izi ile ekranı açınca kısa yollar 3-5 saniye sonra geliyor. - Arada herhangi bir uygulamadan (WhatsApp üzerinden linke...
  3. Lionheart_34

Soru Sosyal medya bildirimi

Arkadaşlar merhaba, cihazın ayarlarında mı sorun var yoksa ROM mu hatalı bilmiyorum, sosyal medya araçlarından daha önce gelen bildirimleri (yani görmüş olduğum bildirimler), saçma sapan saatler de yeni bir bildirim gelmiş gibi ekran da çıkıyor, nedeni çözemedim bu sorunu yaşayan var mı aramızda ?
  4. Lionheart_34

Soru Not 7 11.0.3.0 güncelleme sonrası yeni gelen güncelleme !

Arkadaşlar merhaba, az önce kontrol ettiğimde cihaza V11.0.5.0 547MB güncellemesi gelmiş görünüyor, yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim, bilgisi olan var mı acaba ?
  5. Lionheart_34

Yardım instagram

Bende de aynı sorun var her şey güncel ve açık ama kamera işareti üzerinde çizik var pasifte kamera, çözemedim hiç bir şekilde.
  6. Lionheart_34

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

11 güncelleme sonrası sensör hatası oluştu, telefonla konuşurken ekran kapanmıyor. Proximity sensor test çalışmıyor, menüdeki calibration / test / OK tuşlarına dokununca tepki vermiyor, error'a basınca bir önceki sayfaya geçiyor orada da kırmızı yazı ile Fail yazıyor, saçma sapan bir durum...
  7. Lionheart_34

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

11 güncelleme sonrası sensör hatası oluştu, telefonla konuşurken ekran kapanmıyor.
  8. Lionheart_34

Rom MIUI 11 İndirme Bağlantıları

Aynen öyle hocam, umarım yakında yeni bir yama yayınlarlar bu sorun için.
  9. Lionheart_34

Rom MIUI 11 İndirme Bağlantıları

11.0.3.0 sürümü kurdum bugün kullanım olarak gayet iyi ancak, telefonda konuşurken ekran kapanmıyor açık kalıyor, çözümü yok mu bunun ?
Üst Alt