limonluck kullanıcısının son içeriği

1. limonluck

Soru Poco x3 aldım ama bu başka bi bakarmısınız ?

Arkadaşlar 3 gün önce poco x3 NFC aldım ama bendeki 8 GB ram var internette hiçbiryerde 8 gbli poco x3 gözükmüyor hep 6 GB bendeki cihaz poco x3 NFC değilmi ?
  2. limonluck

Yardım Note 9 Pro Miui Ekranında Kaldı.

Merhaba , Note 9 pro birden aralıksız titremeye başladı yeniden başlat dedim miui ekranı geliyor 1 saatten fazla bekledim açılmadı. BL kilidi açıktı. şuan rom indirdim flash tool ile temiz rom attım sorunsuz şekilde atıldı fakat yine miui ekranında takılı kaldı 20 dakikadır miui ekranında ne...
  3. limonluck

Yardım Note 9 pro aldım garip birşey var ?

Arkadaşlar note 9 pro aldım uygulamalar> tüm uygulamalar bölümünde birsuru garip benden alakasız uygulama var fabrika ayarlarına döndürdüm hepsi tekrar geri geldi bu tüm note 9 prolarda var mı ? Ne yapmam gerekiyor ekran görüntüleri aşağıdaki gibi
  4. limonluck

Yardım Note 8 pro NFC Neden Çalışmıyor?

Merhaba arkadaşlar bende note 8 pro mevcut global rom da nfc yok hangi romda nfc var ben bu nfc yi nasıl çalıştırabilirim?
  5. limonluck

Soru Note 8 Pro Miui 12 Güncellemesi hk. Bir Soru?

Note 8 pro miui 12.0.2 güncellemesini yaptım fakat süper wallpaper gelmedi nedendir sizce?
  6. limonluck

Soru android 9 güncellemesi almıyorum ? nasıl güncelleyebilirim ?

note 6 pro android 8.1 miui 10 bana hiç güncelleme gelmiyor rom atayım diyorum tüm romlar android 9 için ben android 9 a nasıl yükselteceğim ?
  7. limonluck

Soru Note 8 pro mu alsam mı 9 lite Mi

Note 8 pro mu alsam mı 9 lite Mi sizce hangisi? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. limonluck

Soru Note 8 pro sol ekran google açma?

Arkadaşlar sol ekranda uygulama çekmecesi yerine google haberleri nasıl açabilirim ayarlar ekran sol ekran yok Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. limonluck

Soru Şebekeniz kaç dbm gösteriyor ?

arkadaşlar benim şebekem -96 dbm ile -112 dbm arasında sürekli değişiyor çok zor konuşuyorum bağlantım çok yavaş sizin dbm'leri merak ettim bunun normali nedir ? dbm kontrolü için *#*#4636#*#* yaptığınızda telefon bilgisi 1 'i tıkladığınızda dbm gösteriyor. mesajlarınızı merak ediyorum ?
  10. limonluck

Soru Google haberler hakkında ?

çok teşekkür ederim düzeldi.
  11. limonluck

Soru Google haberler hakkında ?

Arkadaşlar sola kaydırınca Google haberler çıkıyordu şuan güncellendi telefon xiaominin kısayolları vs geliyor nasıl Google haberleri açabilirim acaba ?
  12. limonluck

Soru Günelleme sonrası telefon ve mesajlar uygulaması silindi ?

yok mu bir çözümü acaba ? apkları falan yokmudur?
  13. limonluck

Soru Günelleme sonrası telefon ve mesajlar uygulaması silindi ?

arkadaşlar miui 11.3.3.0 sürümüne güncellendi. güncelleme sonrası telefon ve mesajlar uygulamaları gitti yerine google mesjalar ve telefon uygulaması geldi xiaominin telefon ve mesajlar uygulamalarının apk'sı varmıdır sizce geri nasıl getirebilirim ?
Üst Alt