lillarv0 kullanıcısının son içeriği

1. lillarv0

Yardım Evdeki İki Note 8'in wifi'den sürekli kopması

Merhaba herkese iyi forumlar. Abimle benim 2 adet note 8'imiz var ve aynı wifi'ye bağlıyken sürekli bağlantımız kopuyor ve tekrar bağlanıyor. Cihazlar İmei repair işlemi gördü. Sebebi bu mudur acaba ? Yardımcı olabilecek var mı ?
  2. lillarv0

Yardım Whatsapp Mesaj Sorunu

Merhabalar, mi8 se kullanırkende bu sorunu yaşıyordum, telefonun ekranını kitledikten sonra whatsappa girip mesaj atmak istediğimde mesaj tek tik bile olmuyor. Wifi yi kapatıp açamadan veya uçak moduna alıp cıkmadıkça mesaj gitmiyor. Bunları yapınca gidiyor. Bunun sebebi nedir ?
  3. lillarv0

Yardım Mİ 9 Se kameraya bağlanılamıyor

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bi cihaz aldım ekranı arızalı şekilde ekran takıldı vs gibi sorunları halledildi telefonda kameraya bağlanılamıyor hatası verdi. Bir tane daha ekranı arızalı kasa aldım anakart aktarımı yaptım ekranı sağlam kasaya. Telefon sıfırdı vidaları bile mi logosu...
  4. lillarv0

Yardım Mi 9 SE yedek tamir

Herkese iyi forumlar. 2gün önce yazılımsal sorunu var açılmıyor diye aldığım telefonun yazılım sorununu Zenex hocam sayesinde halledip telefonu açtıktan sonra ekranın çalışmadığını fark ettim. Bi telefoncuya götürdüm ve ekran aldım ama aynı zamanda telefonun şebeke anteni kopuk sensörün arızalı...
  5. lillarv0

Yardım Mİ 9 Se Twrp yükleyemiyorum

Merhaba arkadaşlar telefona twrp kurulmuyor hiç bi şekilde sol üstte sadece press any key to shutdown yazıyor bi işlem yapınca. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
  6. lillarv0

Yardım Redmi note 8 pro Yedek parça

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce forumda rn8pro cihazıma twrp yüklemek istedim ve forumda açılan bi konuda bir arkadaşımızın açtığı konudaki adımları uyguladım. Cihazım kapandı açılmadı(hard brick) Konu çöp kutusuna taşındı ve kimse birşey söylemedi. Yetkili hesapla yazılım atılması lazım dediler...
  7. lillarv0

Yardım Fastboot modda kaldım!

Merhaba arkadaşlar rom yüklerken fastboot modda kaldım ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
  8. lillarv0

Recovery Mi logosunda kaldı!

Merhabalar yaklaşık 2 aylık bi xiaomi mi8se kullanıcısıyım. Telefona miroom android 10 yüklemiştim stabil roma geçmek için telefona twrpden format data seçeneğini seçtim. Fakat hiçbirşey değişmedi miroom açılış ekranı tekrar geldi bende advanced wipeden systemi de seçince... :( Lütfen yardımcı...
Üst Alt